Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за лосиони и кремове по време на бременност?
Какви са препоръките за масажи по време на бременност?
Какви са препоръките за сексуален живот по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за лосиони и кремове по време на бременност?
Препоръчителните лосиони за бременни жени са разнообразни, като изборът зависи от личните предпочитания и реакции на кожата. Някои популярни опции включват Mustela, Weleda, Ikarov, Nivea, Clarins и HiPP. Важно е да изберете лосион без дразнене на кожата и осигуряващ подходяща хидратация. По време на бременност могат да се използват различни кремове като масло от Икар, крем Мустела, какаово масло, витамин Е, кокосово масло и домашни приготвени кремове с различни съставки. Важно е да избягват продукти, които могат да причинят алергии или дразнене на кожата.
-
Какви са препоръките за масажи по време на бременност?
-
Какви са препоръките за сексуален живот по време на бременност?
При рискова бременност лекарите често съветват да се избягва секс поради потенциални рискове за бебето. Въпреки това, при нормална бременност, сексът е безопасен и дори полезен за физическото и емоционалното благополучие на бъдещата майка. Важно е да се консултирате с вашия лекар за индивидуални препоръки.
-
Какви са препоръките за избор на фотограф за снимки на бременни и новородени?
-
Какви са препоръките за избор на масло или крем за мазанe по време на бременност?
Много неприятно. Ставах пих мляко не помогна, ябълка не помогна, май само содата ми подейства. Вие какво пиете за киселини, знам че е обсъждано по назад, но нямам време да прочета всичко назад. Има ли някое лекарство, което става да се пие по време на бременност?
... Аз си ходя на работа, и ще ходя до края на март. Не съм работохолик, но си харесвам работата, от 5 години съм на това място и съм се адаптирала добре, с колегите съм в добри отношения. Работя във голяма фирма - 800 човека на ниво ръководител сектор, тоест репортвам на шефката ми, а тя на баш шефа. Шефката ми като беше по майчинство, никой не я заместваше, оправихме се без нея, и на осмия месец на бебето се върна на работа - тя е работохоличка попринцип. Днес разбирам, че ще има момиче, което са харесали да ме замества. Тя не знае още, че ще е по заместване, но са я интервюирали покрай други интервюта за друга позиция в отдела и са я харесали. И направо ме стегна гърлото. Не за друго, ами защото във фирмата имаме случаи на жени излезли по майчинство и повече не се върнаха, не защото не искаха, а защото заместничките им останаха на тяхно място и вършеха достатъчно добра работа, за да стане така че от човешки ресурси да не върнат тези по майчинство. Имаме доста лукава и хитра шефка на човешки ресурси. И сега като си представих как ще ми седне на бюрото, и ще може да не мога да се върна след 1 или 2 години... направо ми се дорева... Знам че по закон не би трябвало да става така, но истината е, че става на практика и съм била свидетел на такива случаи при нас...
и така всичко приключи.Пожелавам ти от все сърце да не ти се случи и това
Но на сгъваемата кошара няма да мога да го сложа, защото не е така стабилна като дървено легло /в каквото спеше баткото като бебе/.

Да си здрава и много обичана