От нашите юнски мъници усещат се вече ритници - тема 8

• 30 318
  • 779
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, за всички които се интересуват от колички и по-специално от ABC design в момента има  доста изгодна оферта.

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 12:50 от pi_pi

# 481
Купих си и аз сусамов тахан и си го бъркам 1:1 с мед.Взех си и сушени годжи-бери,малко сушена коприва за супи,че моята свърши.

Моля те издай от къде се купува сушената коприва и как се приготвя супичка с нея, толкова много обичам супа от коприва и спанак, но нали не им е сезон сега, се чудех как да си набавя.

Мамчета, пускате ли музика на бебенцата вече? Чета книгата на Лоранс Перну, където пише че според проучванията бебковците чуват от пети месец в коремчето  Blush

Мимчето7 - честит рожден ден, всички най-хубави неща и най-вече здраве   bouquet

Аз също се беля от олио, според мен (без да мога да се обоснова на конкретна литература, само на личен опит) олиата не са за всеки тип кожа, на някои могат да действат с обратен (д)ефект.

patenceto_ - четох отзив от една мама в темата за полезните бебешки покупки, че обиколникът й е бил излишен, т.к. в началото й пречел да вижда бебето и го махала, после бебето само започнало да си го маха  Laughing

Аз имам нужда от мнение за бебефоните - мислите ли, че има полза от тези с видеонаблюдение или от моделите със сензори за движение? Ние живеем в много компактен апартамент, да, има си стая за бебето, но "разстоянието" до нея е минимално и стените са много тънки  Thinking

Хора как търпите миризмата на маста  Sad сдобила съм се с един буркан и само си мацнах на ръката, щях да повърна, последва мнооого търкане в банята...а наистина искам да пробвам с мас...

Аз да се върна на витамините - още не съм си взела и трети ден съм без, и носът ми е позапушен. Наистина обаче колкото и да не ми се иска да се "тъпча" с химии, не мога да си представя, как в този сезон ще можем да си набавим необходимите вещества по естествен път Tired

... пак станах с най-дългия пост  Blush Blush Blush

# 482
  • Пловдив
Мимчето7,честит рожден ден!Да си жива и здрава!Много щастие и усмивки!  bouquet

# 483
  • Шумен
Благодаря момичета!Много ме зарадвахте!  Hug
Относно гърдите моите от момента в който забременях станаха ужасно чувствителни и особено зърната както и с първата ми бременност така и с тази станаха огромни (че и продължават да ръстат)първия път като родих след като спрях да кърмя (9 месеца кърмих) и с отслабването и гърдите се смалиха даже имах момент в който толкова бях отслабнала че и те почти бяха изчезнали  Laughing но мога да кажа че с времето и те се прибират не стоят толкова увиснали и грозни е не може да са както преди бременността и кърменето но все пак не е толкова зле положението (поне при мен)  Peace

# 484
На момичетата, които държат да си подготвят зърната преди кърмене им препоръчвам да си купят Благ мехлем. След това можете да си го ползвате в периода на кърмене. И е значително по евтин от всякакви вносни мазила.

Мимчето7 честит рожден ден! Пожелавам ти още много поводи за радост да имаш!  bouquet

# 485
Gaggi, спанак има замръзен, почти във всички супермаркети. Аз купувам заради щерката - има смлян и на листа. Не е пресен, но е по-добре от нищо  Peace коприва и аз не съм виждала, но напролет бабите винаги изкарват на пазара пресен и тогава се запасявам и замръзявам Simple Smile Витамини така и не си намерих от "нашите", та пробвах пак от Пренатал-а, който ми беше останал и сега не го повръщам все още.

Обиколник мислех да не взимам (мислех си, че само ще събира прах), но свекито ме изпревари и купи комплект с обиколник за каката. Сложих го и в началото беше само за красота. Като започна обаче да се върти и да сяда в спящо състояния, видях колко е полезен. Нас лично ни предпазва от много удари и до ден днешен си го аползвам. Така, че сега ще купя и за бебка Simple Smile

Бебефон си купихме най-обикновен на Чиполино и съм много доволна. Видео прецених, че няма смисъм да има, защото като се разплаче, направо тичам при нея, изобщо нямам време да я гледам как реве

# 486
Мимчето7  nbirthday да си жива и здрава и скоро да гушкаш твоето бебче  smile3525

За гърдите на една лекция за бременни дадоха мостри на един нов препарат за гърди МALTAN и е с хиалуронова киселина и е без отмиване.

# 487
  • София
Мимчето7, честит рожден ден и от мен! Желая ти много здраве и любов!  bouquet

И моите гърди са доста чувствителни, така са от началото. Миналата бременност в края ги мажех с Лансинокс, който продължих да ползвам и след като родих. Не се отмива.
Пробвала съм и метода с кърпа, като идеята не е да ги прежулиш, а съвсем леко да ги обтриваш. Не съм имала проблеми като контракции или разранявания.

Бебефона ни е с видео и честно казано, ако не беше нямаше да ми е необходим, защото малкия плачеше толкова силно, че го чуваха през 5 преки! ooooh! Но той не искаше да спи в кошарата и често вечер го оставяхме да спи на спалнята и като започна да се обръща го наблюдавах, дали не е близо до края на леглото.

Обиколници не съм ползвала.
Бях обещала да пусна списъка с покупките ми. Не съм забравила, но не мога да го открия!  Embarassed Ще продължа с издирването!

# 488
Мимчето7  ura newsm59  ura да си жива и здрава и много много хубави моменти за напред.
Относно мазането-с първата бременност сигурно няма крем ,който не съм купила и изпробвала,мазане по 3 пъти на ден и нищо.Само дето и по ноктите нямам  Laughing.Единственото с което ми помогна цялото това мазане е спирането на сърбежа по цялото тяло.Сега не се мажа с нищо.Единствено лосиона за тяло както обикновенно.Та малко се отклоних,според мен всичко е до еластичноста на кожата и ако човек е предразположен спасения няма.
За зърната-При първата бременност започнах да ги подготвям  за кърмене още от 8 месец.-използвах крема на Мустела ,а когато вече кърмих използвах Гермастан.Не съм се съобразявала дали ще се отмива или не ,защото преди кърмене винаги започвах с доста топъл душ .Сега мисля от сега да се мажа ,защото започвам да ги усещам по чувствителни и ме е страх да не се разранят докато дойде момента да влязат в действие   breastfeeding Grinning

# 489
Купих си и аз сусамов тахан и си го бъркам 1:1 с мед.Взех си и сушени годжи-бери,малко сушена коприва за супи,че моята свърши.

Моля те издай от къде се купува сушената коприва и как се приготвя супичка с нея, толкова много обичам супа от коприва и спанак, но нали не им е сезон сега, се чудех как да си набавя.

gaggi аз си я взимам от Бургас,от един Биомагазин-води се брашно от коприва-100гр е 2лв.Може да се ползва за всичко.Отиди в някой Био Магазин и попитай,аз случайно я видях и взех,тъй като и моята свърши,а прясната ще излезе чак март-април.Иначе пресен спанак,започнах да си късам вече...слагам и малко коприва вътре.....Ами приготвя се както останалата,хубаво е да поври,тъй като трябва да омекне доста.
ето я същата коприва http://bilki.bg/brashno-ot-kopriva-100gr.html

Мимчето7 да си жива и здрава и най-прекрасния рожден ден ти пожелавам!!!!  bouquet   bouquet   bouquet

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 14:41 от katrin77

# 490
Момичета вчера пазарувах в Пикадили и видях, че продават пресни спанак и коприва, пък и в повечето квартални магазинчета за плод и зеленчук продават пресен спанак, за коприва не знам.

# 491
момичета някой има ли наблщдения върху количките Jane muun matrix и Jane epic matrix

# 492
На момичетата, които държат да си подготвят зърната преди кърмене им препоръчвам да си купят Благ мехлем. След това можете да си го ползвате в периода на кърмене.

Какъв е този мехлем, от аптека ли се купува?

# 493
момичета някой има ли наблщдения върху количките Jane muun matrix и Jane epic matrix

wavey и аз съм се спряла на jane muum matrix ,много ме кефи и коша ,а и това ,че е 2 в 1 .Лилавата ми е любима ... Wink
Но не съм я бутала и не мога да кажа колко е здрава .

# 494
Аз също съм си харесала,но Jane Rider Matrix....казаха ми че е по добро изпълнение от Мuum....утре ще ходя да я видя наживо,притеснява ме само коша,струва ми се малко малък.

Общи условия

Активация на акаунт