От нашите юнски мъници усещат се вече ритници - тема 8

• 30 344
  • 779
  •   1
Отговори
# 570
Най-точно се измерва с вагинален, иначе и с коремен става, в зависимост от техниката и задапаратното устройство  Peace Моята я измериха преди 2 дни - 5 см., добре била, притеснително щяло да е, ако е под 2,5 см.

# 571
Моме 5 см. е повече от добре ,моята е мерена също преди два дни и е 3,8 см. Още от 12 г.с. е с този размер и не е мръднала  Praynig  Мен лично всеки път ме проверяват  с вагинален,нямам против,още повече при предното раждане отнесох доста шиене и не съм сигурна в тонуса на шийката.
Аз яке се спасих да купувам  Laughing Сестра ми ми преотстъпи две манта с колани подходящи за пупи  bowuu

# 572
Супер е 5 см за шийката.При мен последно беше 3,3см-така си е от самото начало.Затова се и притеснявам,защото и аз знам че не бива да стига под 2.5см Confused

# 573
  • Шумен
А вярно ли е че след кюретаж има по-голяма вероятност да има скъсяване на шийката при евентуална последвала бременност(аз имам спонтанен аборт преди тази бременност и последвал кюретаж и някъде бях прочела че има вероятност от скъсяване но пък от този период мина повече от година и мисля че съм се възтановила напълно а и лекарката ми не е казвала че имам проблем с това)

# 574
Lidkata днес отново имаше " Ти за какво си?"  Grinning Ама защото не ми личало  Laughing
Joy нормално. Аз вече очаквам да разбере за какво съм. В последната седмица коремът ми започна да расте много интензивно, вече приличам на бременна. Явно има някакъв етап на драстично порастване, защото буквално расте за часове!

За количките, бих се радвала на мнения за Lorelli Bertoni - Carera.  Вчера я видях и ми направи страхотно впечатление, с тези големи гуми...

# 575
  • София
Най-точно се измерва с вагинален, иначе и с коремен става, в зависимост от техниката и задапаратното устройство  Peace Моята я измериха преди 2 дни - 5 см., добре била, притеснително щяло да е, ако е под 2,5 см.
Според Сигридов няма такава шийка 5 см Mr. Green
Кой я измери?
На мен на вагинален ми я измериха 3,33, след 1 месец на коремен-4,7 Mr. Green( Игнатов)

# 576
  • София
Супер е 5 см за шийката.При мен последно беше 3,3см-така си е от самото начало.Затова се и притеснявам,защото и аз знам че не бива да стига под 2.5см Confused
Няма какво да се притесняваш. Добре е.

# 577
А вярно ли е че след кюретаж има по-голяма вероятност да има скъсяване на шийката при евентуална последвала бременност(аз имам спонтанен аборт преди тази бременност и последвал кюретаж и някъде бях прочела че има вероятност от скъсяване но пък от този период мина повече от година и мисля че съм се възтановила напълно а и лекарката ми не е казвала че имам проблем с това)
Аз съм с два спонтанни аборта,и с тях си обяснявах това скъсяване на шийката,макар че и контракции си имах въпреки че пиех магнерич 3пъти по 2 табл. и Гинепрал за задържане.Но би трябвало наистина с времето да се възстановявя организма.Поне на това се надявам и аз.

# 578
Няма какво да се притесняваш. Добре е.
Утре ще се разбере,дано си права Hug

# 579
Предния път Сигридов ми каза, че шийката ми е по-дълга от обичайното за бременност в тези седмици, не сме говорили в сантиметри. А онзи ден ми я мери докторът по ЖК, който е един от добрите по ЗК в града ни. Отидох по спешност, че имах силни и болезнени контракции на 3-4 минути.

# 580
Lidkata  и аз се бях спряла на бертони триколка обаче. Твоя модел също ми харесва, но прочетох много негативни мнения за тази марка и се отказах. В голяма чуденка се хвърлих, но все пак съм се спряла за сега на марката HAUCK. Хвалят я, харесва ми като дизайн. Друга марка, която ми грабна окото е Adbor - също прехвалена,  за тези пари

# 581
  • Варна
Малко се стреснах сега с тази шийка  Sad Винаги с коремен ехограф ме гледат и досега не ми е казвал нищо,дали е наред,дали изобщо я гледа  newsm78 Аз също имам кюртаж два месеца преди да забременея и сега като чета ще взема да го питам следващия път....

# 582
  • София
ротока, шийка 3,3 см не буди никакво притеснение, поне на мен така ми обясни доктор. За една седмица в спешния кабинет ми я измериха 3,3, в ЖК -3,6, а Михова- 3,9 и каза, че е бетон. Тя ми обясни, че когато мехурът е пълен или се натисне повече с ехографа се измерва по-дълга, а и с вагинален е по-точно.
Според докторката ми от ЖК рискът да се скъси шийката е до края на 6 месец и до тогава трябвало да се полежава повече, после щяла да ме пуска да тичам като кон  Simple Smile Утре съм на преглед и ще видим какво ще измери, дано не се е скъсила.

Sani4ka_ сигурно не са ти казали нищо, защото не са видели нищо тревожно

За количките -пълно е с хубави момичешки, но количките за момчета нещо не ме грабват - масово са черни или сиви. Засега съм харесала тези двете, макар че мисля, че е много рано още за какъвто и да е пазар:
http://kasida.bg/bebeshka-kolichka-3v1-hauck-malibu-xl-all-in-on … 2014-1-25987.html
http://www.bebe-best.com/jane-2014-muum-matrix-r72-peacock-bebes … chka-p-56751.html

Моя приятелка ме посъветва да не взимам триколка, защото не били особено маневрени. Не знам доколко е вярно. Тя е с abc design cobra и каза, че mamba била по-добра заради четирите гуми. 

# 583
Благодаря ви за мненията    bouquet

относно Хаук,при модел Малибу проблема който имаше с рамата отдавна,няколко години поне, е отстранен и количката си е екстра.А новия им модел 2014г. е още по-добър.Разликата е ,че гумите отзад са леко по-големи, и с много интересни дамаски.

kg ето този модел ли имаш предвид, че е добър - http://www.hippoland.net/catalog/product/view/id/35692/s/hauck-2 … tegory/123456789/

Аз се чудя за 4 колела само защото си представям как едното предно тръгва на ляво, другото на дясно. А ако е само едно, такъв конфликт не може да им се случи   Thinking  Не знам дали става така, да има разминавка в посоката на предните колела.

Иначе на ADBOR също харесах моделче, но проблема е, че май само в Пловдив ги има по магазини, а да поръчвам нещо без да съм го пипнала ме е шубе
ето го моделчето - http://kasida.bg/adbor-bebeshka-kombinirana-kolichka-sline-3-v-1 … t-71-1-25445.html  Полска марка дали е добре?
Да,точно тази имах предвид на Хаук.Адбор ги има в доста градове вече и можете да ги видите на живо.Преди седмица -две продадох точно същия S-line на точки Peace
а притесненията за четирите колелета,че ще тръгнат в различни посоки са напълно неоснователни.Няма такъв филм.Пък и на почти всички качествени колички могат да им се заключват колелетата и да не се въртят,но на мен лично ми е далеч по-удобно като се връткат Hug

Последна редакция: нд, 09 фев 2014, 18:27 от kg

# 584
ротока, шийка 3,3 см не буди никакво притеснение, поне на мен така ми обясни доктор. За една седмица в спешния кабинет ми я измериха 3,3, в ЖК -3,6, а Михова- 3,9 и каза, че е бетон. Тя ми обясни, че когато мехурът е пълен или се натисне повече с ехографа се измерва по-дълга, а и с вагинален е по-точно.
Според докторката ми от ЖК рискът да се скъси шийката е до края на 6 месец и до тогава трябвало да се полежава повече, после щяла да ме пуска да тичам като кон  Simple Smile Утре съм на преглед и ще видим какво ще измери, дано не се е скъсила.

Sani4ka_ сигурно не са ти казали нищо, защото не са видели нищо тревожно

За количките -пълно е с хубави момичешки, но количките за момчета нещо не ме грабват - масово са черни или сиви. Засега съм харесала тези двете, макар че мисля, че е много рано още за какъвто и да е пазар:
http://kasida.bg/bebeshka-kolichka-3v1-hauck-malibu-xl-all-in-on … 2014-1-25987.html
http://www.bebe-best.com/jane-2014-muum-matrix-r72-peacock-bebes … chka-p-56751.html

Моя приятелка ме посъветва да не взимам триколка, защото не били особено маневрени. Не знам доколко е вярно. Тя е с abc design cobra и каза, че mamba била по-добра заради четирите гуми. 
Разликата в посочените от теб колички е доста голяма,като започнем най-напред от цената.Та Джейна е кажи,речи два пъти по-скъпа.Освен това при нея имаш само два коша,без кошница за кола,и освен това въпросния кош за новородено е доста тесен по мое мнение и рано рано ще омалее.Ама то пък и колко ще го возиш в него...най-много до 6-7м.Иначе определено на външен вид тя по-грабва окото,шасито е доста стабилно и се сгъва ултра лесно.

Общи условия

Активация на акаунт