От нашите юнски мъници усещат се вече ритници - тема 8

• 30 348
  • 779
  •   1
Отговори
# 585
Аз искам да помоля да избягвате толкова дълги цитати, ако е възможно. Ползвам мобилна версия и следенето на темата е кошмар. Peace
И моята шийка д-р Марков я измери 5см, надявам се скоро да не се скъсява.

# 586
  • София
kg, да, доста са различни, затова трябва да се пипнат, както се казва Simple Smile не съм се водила от цената, на пръв преглед в интернет това ми хвана окото. Иначе за мен е важно да не е много тежка; да се сгъва лесно и да побира спокойно в багажник; да е с една дръжка, за да се управлява лесно с една ръка; да не е с двойни гуми, защото не били удачни за зимата; да има голям кош за багаж отдолу.... май не е хубаво и да е черна, че си представям лятото как ще привлича слънцето.... но едва ли ще намеря количка, която да отговаря на всичките ми изисквания и ще се правят компромиси Laughing
На коша за кола не държа много, защото тези към количките така или иначе били много малки и изкарвали само няколко месеца, та после се налагало пак да се купува. А Хаука лесно ли се сгъва?

# 587
кg Преди време те бях питала за друг модел на марсел и много ти благодаря за отговора .
За този какво ти е мнението :

http://baby.galix.bg/87/комбинирана-количка-marsel

или за карера и zippy на същата фирма

# 588
Mомичета да споделя и аз тук за количките-гледах Jane Rired с Матрикс коша,но той е ужасно малък,не мисля че ще ме изкара до 6 месеца,и още повече че коланите които са вътре,когато той става и кошница за кола,не се махат.За мен това е супер неудобно.Иначе количката е хубава.
Сега ще гледам Peg Perego Book-която идва горе-долу същата цена,но пък и вие сте прави,че кошницата за кола,които са до 13кг,се използват до максимум 1,5г на детето и после друг стол.
Така че най-добре да си потърся две в едно,и отделно да се купува столче за кола,което е от 0м до по голяма възраст.
Сега харесах Mamas&Papas Sola-много компактна,семпла и сладурска http://www.bebe-best.com/2014-mamas-papas-kombinirana-bebeshka-k … reen-p-59291.html
коша за новородено http://www.bebe-best.com/mamas-papas-kosh-za-novorodeno-sola-lime-p-47894.html
Не предполагах колко е трудно да си избереш количка,да бяха 2-3 модела,да не се чудиш,ами то... Mr. Green

# 589
Здравейте и от мен,

За щастие ние проблема с количките го решихме, след едномесечно гледане. Взехме си Icandy Peach http://www.whwatts.co.uk/out-about-c105/prams-c107/candy-icandy- … ler-tomato-p13459, незнам дали в България ги има вече, но лично нас ни устройва перфектно, като  е че може да се превърне в двойна (тъй като май ще правим и второ след годинка ако стане Simple Smile

Катрин иначе и аз гледах Mamas and Papas Sola и това беше един от вариантите на които се бяхме спрели, лека е и много удобна,коша за новородено стои на добра височина, голям кош за пазаруване и нормалната седалка може да стои в напълно легнало положение. За мен лично беше недостатък, че нормалната седалка няма подпиралка за ходилата на детето и ще трябва да висят във въздуха, както и четох че гумите бързо се износвали... Иначе всичко друго и е супер.

Аз в последните 10 дни почнах много бързо да наддавам ( килограм на седмица  Embarassed) и усещам как коремчето прогресивно расте, а сме още в 20 седмица Rolling Eyes. Но както казват важно  е бебчо да е добре, а килограмите после ще ги оправяме  newsm39

# 590
Здравейте и от мен,

За щастие ние проблема с количките го решихме, след едномесечно гледане. Взехме си Icandy Peach http://www.whwatts.co.uk/out-about-c105/prams-c107/candy-icandy- … ler-tomato-p13459, незнам дали в България ги има вече, но лично нас ни устройва перфектно, като  е че може да се превърне в двойна (тъй като май ще правим и второ след годинка ако стане Simple Smile

Катрин иначе и аз гледах Mamas and Papas Sola и това беше един от вариантите на които се бяхме спрели, лека е и много удобна,коша за новородено стои на добра височина, голям кош за пазаруване и нормалната седалка може да стои в напълно легнало положение. За мен лично беше недостатък, че нормалната седалка няма подпиралка за ходилата на детето и ще трябва да висят във въздуха, както и четох че гумите бързо се износвали... Иначе всичко друго и е супер.

Аз в последните 10 дни почнах много бързо да наддавам ( килограм на седмица  Embarassed) и усещам как коремчето прогресивно расте, а сме още в 20 седмица Rolling Eyes. Но както казват важно  е бебчо да е добре, а килограмите после ще ги оправяме  newsm39

Geri_F би ли споделила откъде сте си я купили,тъй като тук в БГ виждам че се предлага,но няма цени никъде.Аз също искам да взема количка,която да мога да използвам за второ дете,по планове ще е след 1,3 -4 месеца,тъй като нямаме време за губене.Като закъсняхме така  Grinning

# 591
  • в Кошера
Добро утро!

Моята шийка Марков я измери близо 4,5 см. (с коремен), дано всичко е наред. Но предвид, че първата бременност не е била със скъсяване, било малко вероятно да се случи. Така каза, а аз му вярвам.
Обсъдихме обстойно и всички страни на вагиналното раждане след секцио. С две думи той е против. Изтъкна ми няколко основателни причини, мисля да го послушам. Моят док е на същото мнение. Макар да си бях навила на пръста... но то и първия път беше така.  Crazy В крайна сметка не всичко зависи от нас, за съжаление.

Коремът ми порасна изведнъж, сега вече личи, че съм бременна, ако съм с по-впити дрехи. С някоя по-широчка блуза, особено в по-ранните часове на деня, мога спокойно да мина инкогнито.  Blush
Когато ме приемаха в болницата за раждане, една акушерка ме настани в отделението за задържане. Хич и не беше разбрала, че съм след термин. Та се наложи да се местя след 20 минути оправяне на багаж в стаята.  Laughing Да видим сега как ще е.

# 592
  • Sofia
За момичетата от Пловдив:

Мили бъдещи майки! Заповядайте на 13.02 четвъртък на Безплатна Йога за Бременни! В Йога Арт студио Шанти - Пловдив.
Ето линк към събитието - всеки месец Отворени врати - по нещо за всеки!

https://www.facebook.com/events/208769792646910/?ref=3&ref_n … tory_type=regular

# 593
Добро утро и от мен, коремчета!

Благодаря на мамите, които са ми отговорили по въпроса с майчинството и работата  Hug След уикенда ми е много по-добре, и в събота и в неделя си поревах хормонално по какви ли не причини, и тази сутрин като идвах на работа си викам е какво пък, и да ме уволнят след майчинството много важно, детенцето ми е много по-важно и вече броя дните от когато ще излезна, а именно от 27.03 Simple Smile

Tyra, Geri F моят тумбак си беше голям, но също последните седмици дръпна много, и само като сметна, че на сватбата тежах 70кг, а сега 73... за по-малко от 1 месец, значи ясно, някой вътре усилено расте Simple Smile и го доказа като цял уикенд не спря да мърда и като си загледам корема ми е много приятно как отвън се вижда от време на време по едно бум от ляво или от дясно на пъпа Simple Smile

Мики, ABC 3 TEC и аз съм с такава и е мн добра  Peace

Моята шийка не знам дали са я мерили или просто не са ми казали нищо защото всичко е наред  Thinking утре съм на преглед и ще питам.

Тази сутрин ми е много гадно на стомаха, все едно се е свил на топка. Така ми беше почти постоянно в първите 3 месеца. Не е като да ме боли, нито ми се гади, просто се е свил някак. Хапнах една ябълка дано мине.

Хубав и слънчев ден на всички, така като се постопли и запролети направо организма ми се събужда Simple Smile   bouquet

# 594
Katrin77 Ние си е взехме втора ръка от Англия, защото не ми се даваха пари за нова. Иначе знам че ги продават в Касида в Пловдив, защото питахме за цена там и ни казаха около 2000 лв. Embarassed

# 595
  • Варна
Незнам как са ви коремите относно окосмяване,ама аз съм вече Робинзон  Shocked А по други части на тялото не е така,даже бавно растат....Хормони явно,ама чак ме е срам да го заголя  Laughing
А моята бебка вчера беше много активна,цял ден не си намери място и такива ритници получих,особено след като мъжа ми реши че му се кара по бързо...аз му се накарах и после и бебка се обади,кой знае какво й е било бътре  Party

# 596
Имате ли опит с почивките по НОИ. Искам да пратя мама на такава, в Поморие или Бургас, защото има проблем с костите и гръбнака. Имам предвид колко по-рано се резервира и колко се доплаща.

# 597
Здравейте и от мен  Grinning

Едно чудене ми се появи по повод на кошниците за кола за новородено. Така или иначе ще купувам отделно, т.к. ми дадоха на заем количката и към нея няма тази екстра. Според вас не е ли по-разумно да се купи лежащо кошче, вместо тези полу-седнали кошнички? Дали се продава само лежащ кош поотделно, виждала съм ги само в комплект до сега. И какви са предимствата на кош/кошница  newsm78

# 598
Аз предпочитам кошницата заради сигурността. Не си представям лежащото кошче как ще предпази бебето при удар. Нашата кошница беше до 13 кг, но каката е доста висока и и стана къса още на 10 месеца. Купихме стол от 9-36 кг направо Наниа, много и е удобен.

# 599
Katrin77 Ние си е взехме втора ръка от Англия, защото не ми се даваха пари за нова. Иначе знам че ги продават в Касида в Пловдив, защото питахме за цена там и ни казаха около 2000 лв. Embarassed

Да те питам ако е удобно кой ви я изпрати - продавачите или някой доставчик? И колко излезе доставката?
Определено втора ръка в Англия са доста по-евтини от тук  Peace

Gaggi , коша за кола си е важен, защитава при удар (не дай си Боже  Praynig ) и дори само да се набият спирачки , не може да го замениш с такъв за новородено. Имам предвид при пътуване  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт