Тренировки в домашни условия: Тема 43

• 41 011
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
Мери,

тичането по стълбите с тежести се прави с раничка+нещо вътре - пакети сол, захар, камъни, гири  Wink Само, ако е нещо ръбесто, го опаковаш в нещо мекичко, че да не ти е дискомфортно

# 16
Благодаря за новата тема, Мери!

Днес Тае-бо и бокс.

# 17
Мери,

тичането по стълбите с тежести се прави с раничка+нещо вътре - пакети сол, захар, камъни, гири  Wink Само, ако е нещо ръбесто, го опаковаш в нещо мекичко, че да не ти е дискомфортно
Peace Напади по стълби пробвала ли си? Уникално е дори и без тежести  Mr. Green

# 18
  • Пловдив
Merry, благодаря за новата тема, чудесно оформена както винаги!  bouquet
Annick, благодаря за линковете, непременно ще разгледам!  Hug  bouquet
С грип сме всички вкъщи и нямам сили за тренировки...Направих 20 клека...И дотам... Sad
По повод противозачатъчните: пих веднъж. Изтърпях ги 1 месец и на своя глава ги спрях. Чувствах се ужасно, гадеше ми се постоянно...И аз не препоръчвам...

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 18:08 от yulinga

# 19
  • Варна
Аз също съм пила противозачатъчни 8-9 месеца и след като ги спрях видх разликата: ами то все едно не съм била аз!! Резки смени на настроение, често водна задръжка и подуване в областта на лицето и клепачите и 1000 други уж незначителни симптоми. Не съм напълняла, но това е най-малкото. Не си разбутвайте хормоните, защото после много трудно влизат в норма нещата.  Peace

# 20
  • На острова
И аз да се запиша в темата, пропуснах последните няколко  Blush
Скрит текст:
сменихме държавата и докато се ориентирам ми отне малко време
И сега отскоро си поднових домашните тренировки, като включих и джогинг наоколо. По-скоро интервално бягане. Свалих си апликация на телефона и си ми пиука. Много удобно.

Другото, което започнах е да си пиша в тефтерче какво съм яла. Много полезно. Определено започнах и да се храня близко до НВ-ВМ. Назад из темите Бобченка беше дала примерното си меню и си го щракнах. Бих почнала да броя и калории, но ми се струва сложно с определянето на грамажа, тъй като тук нямам кухненска везна.

Значи не знам какво ми става, нямам някакво драстично качване на кг., но нещо ми се е оформило едно коремче..Щом и малкия вика в банята оня ден: мама, ще ражда още едно бебче  ooooh!

Та така, сега и без това не работя та нямам извинения. То аз не си и търся, де.

За хапчетата - и на мен и гинеколога, и мамолога категорично са ми забранили прием на противозачатъчни.

Оридел, моля да ми дадеш линк към статията на Инес Субашка, толкова търсих из фейса и в нейния блог, ама не я намерих.

# 21
Запис. Wink
 Искам да помоля да ми препоръчате хубав стречинг за тази вечер. Имам нужда. НО понеже не го обичам много, ще помоля за изпитан такъв, без сложни пози,че и без това имам проблем със ставите, няма да успея да го направя както трябва.
Благодаря   bouquet

# 22
Merida - Chalean Extreme - Recharge - 20 мин е няма сложни неща и е много добър
Аз искам да помоля, който има опит с маратонките да ми сподели инфо и предложения за марка - в миналата тема се говореше нещо ама сегаа къде да го търся...

# 23
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добър ве4ер  Grinning

Днес, за компенсация на в4ера потренирах доволно дупето и бедрата. Голям кеф е да вижда6, 4е ни6то не се тресе като желе и целулита е история.  Crazy

Имам, оба4е, напоследък (последните 10 дни) проблеми с тоалетната. Незнам какво да предприема, просто ми е нередовен стомаха и не се 4увствам комфортно  Thinking

Скрит текст:
Противоза4атъ4ни не ползвам, сега покрай последната слу4ка ми предписаха такова нещо http://kidshealth.org/teen/sexual_health/contraception/contraception_ring.html. Имам колежки няколко, които са много доволни. Незнам. Аз ползвам менструална 4а6ка и първия път трябва този пръстен да се сложи в първия ден от менструацията. Да, но не се събраха и двете не6та в мен и предпо4етох да не се ли6авам от 4а6ката си и го махнах. Ще пробвам пак другия месец.
Пак има хормони в него и аз много се 6а6кам на тема болести и направо незнам...

# 24
За да сборя по-бързо грипа отчитам днес Burn Interval от ChaLean Xtreme, 47мин.

Този път малката спеше, но голямата не и ми се вреше из краката да тренирала. Пльосна се два пъти и се отказа. Поне си знае урока, че като грабна гирите се дърпа в страни  Mr. Green

Ей снощи нещо ми стана, но опуках една шепа сурови ядки и незнам колко стафиди преди да си легна  ooooh!

Никога не съм ползвала противозачатъчни, а сега след раждането на последния преглед дори гинеколожката ми не ми ги препоръча като алтернатива.

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 19:28 от bilyana333

# 25
Влизам с отчет за днес.
"Откраднах" си ето тази тренировка на Зузка от Вивиан

Мавина, знам че ти тренираш с нея. Би ли дала линкове към изпробвани от теб тренировки, които да не са чаааак много брутални.
Днес за първи път тренирах с нея и взе, че ми хареса. Но физически не съм способна още на най-бруталните й тренировки.
Мери е права ,няма небрутална тренировка....
Днес правих ето тази https://www.youtube.com/watch?v=rHZH0mnqyAo
Не е нещо много брутално ,добро е  Peace
https://www.youtube.com/watch?v=YBBldWcSM70
Като цяло кратките варианти са много добри  Peace
Аз не правя само от ZWOW а правя и нейните  тренировки от Бодирока ,както и
нейните тренировки промяна ,където са по две три упражнения предизвикателства като това:
https://www.youtube.com/watch?v=obqt16Cbpxg  Peace
Мери темата е прекрасна   bouquet

# 26
Момичета да се пльосна и аз тука. Нали ме знаете колко съм сериозна, но пък не се отказвам и отчайвам, а пък и не мога без вас Hug Hug
Тази седмица с нищо не мога да се отчета освен с ходене пеш по 40-50 мин в студа- страшно много съм натоварена на работа и работя и у нас и само за това имам време.

# 27
Бобченка
Скрит текст:
пробвай за корема един ден да пиеш топла вода колкото можеш по топла и колкото можеш пии с малко лимон особено сутрин на гладно, пробвай със сушени сливи...

# 28
Фъстъчка, лимона запича. Никакъв лимон. Смляно ленено семе. Семена от чиа. Сушени смокини. Особено последното е просто безотказно  Laughing Другия вариант е понякога след като си изям закуската с кисело мляко, ябълка, чиа, канела, рожков да изпия едно кафе и до няма и половин час съм на стартова позиция  Joy Меда също помага.

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 20:58 от Merry.

# 29
Имам навика да натискам бутона "Виж новото" и съвсем се отплеснах, че предишната тема стигнала 50 стр. Даже си викам, абе как така нова тема, по средата на тази... Thinking

Днес отчитам непланирана, но принудителна почивка. С ужасни болки костите и мускулите съм като ми дойде МЦ и и едва се движа.

За качването по стълбите - аз го обожавам, правя го колкото мога по-бързо и с пудовката в ръце. Но аз съм си у дома и се качвам от 1вия до 2рия етаж по вътрешни вити стълби, а наистина ще е странно ако тръгнете с гири да разминавате съседите. Освен сутрин рано докато всички спят Laughing Peace

Общи условия

Активация на акаунт