Тренировки в домашни условия: Тема 43

• 41 626
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Това за тежките кокали е напълно възможно. Дъщеря ми е на 6.5г а е 28кг Blush, без да е дебела или набита, при все че се роди само 2750гр и беше най-малкото бебче в родилното отделение, сега е една глава над връстниците си. Самата костна система е много по-плътна и според мен, няма нищо общо с тромавост или набито телосложение.  Peace

Аз съм висока само 1.52 и за мен 46кг са идеалното тегло, защото ако падна под него ставам като детенце в 8ми клас, а това не ми допада никак. В момента съм 51, след дълго прекаляване с теста и сладко. Много са упорите последните кг, но съм щастлива че спортувам и научих нови неща за храненето.

Отчитам 4.5кг джогигнг. Искаше ми се още, но след като пропуснах почти цялата зима, смятам да удължавам разстоянята на всяко 10то бягане.

За спазването на определена програма по дни - аз немога, много съм недисциплинирана в това отношение, а толкова много обичам бягането, че не искам нито ден да го пропускам.  Embarassed

Допълвам за сокоизстисквачката -
Скрит текст:
моята е такава - Bosch MES20A0, доволна съм, напълно изстисква и остава сух отпадък само:

Последна редакция: пн, 10 фев 2014, 20:03 от Dress like Princess

# 376
Отчитам се за днес  Simple Smile
1. Catching fire challenge 10-ти ден http://m.youtube.com/watch?v=r3P1D14qK3E
Много ми хареса тренировката  Peace Единствено замених pull ups със суинг с гира  Laughing, защото нямах нужния уред.
2. Bedtime yoga sequence http://m.youtube.com/watch?v=XOTGz-1vizY
Приятна и успокояваща йога практика, около 40 минути  Peace  Точно от това имах нужда след ден изпълнен с нерви  Tired Няма сложни асани, по-скоро е релаксация  Peace

По темата с мерките - аз съм 174см и 60-61 кг в момента. Дълги години съм 59 с колебания от време навреме нагоре обаче. Под 59 отдавна не съм била  Peace
Nil не мога да дам съвет за сокоизстисквачка(ползвам блендер)  Peace
За тренировките - обичам разнообразието. Т25 не го довърших, изкарах около два месеца и нещо. Сега те кратките от това предизвикателство много ми допаднаха. Да видим като свършат какво ще подхвана  Simple Smile

# 377
Привет, момичета  Hug, затъжих се за вас ! Не ми остава време да ви чета. Днес приключи зора с работата и тази вечер за награда си почивам с вас, чета ви, че доста сте изписали. Да ви се уплача, такова ядене му ударих вчера и днес, не мога да се спра, не знам какво става с мен. Не мога да се контролирам  Banghead. Въпреки натоварването в работа, не спирам да тренирам.

За днес -по програм Упражнения за Паласки и Целулит на Руми и аеробика в 3 кръга.

Добре дошли на новите , хубава вечер дами!

# 378
Леле, да усложнявате Шон с тежести, защото ви е лек  ... Браво момичета! Наистина сте в добра форма!  Heart Eyes Аз имам чувството, че това просто не може да ми се случи  Laughing

Вив,не разбирай ,че усложнявам всяко упражнение  Laughing
На клековете ,нападите и някои други упражнения вкарвам гири за допълнителна тежест.Тренирам ли крака и ръце,тренирам до откат  Mr. Green

Има обаче упражнения,които са ми непосилни-аз съм много слаба в ръцете и гърба-не мога да се справям с лицевите опори например.Засега ги правя на плота в кухнята.Тотално зле съм там .

Също и бягането на място с високи колене -ми и там съм пълен дроб.

Последна редакция: пн, 10 фев 2014, 22:46 от ОРИДЕЛ

# 379
Cardio Core & Balance за днес.

Сега ще ви шокирам аз с моите мерки  Laughing 167 ръст на 72 кг. А онзи ден си взех панталон S размер. Какви са тея мои кокали, не знам. Смятам, че ако стигна до около 68 кг, това ще ми е минимумът, но нямам представа как ще изглеждам, аз и както съм сега, не съм била никога, така че на всичко се радвам, а и се чувствам много добре  Peace

# 380
  • Пловдив
Днес си дадох принудителна почивка, защото малкият цяла нощ се буди (беше със запушено носле) и съм адски недоспала smile3507.
Относно мерките: Аз съм 160 см и в момента съм към 50-51кг. и определено мисля, че това е оптималното ми тегло. Преди години съм стигала и до 44 кг. Бях грозна гледка. Сега има навсякъде точно толкова колкото трябва  Wink
Пит, аз започнах да тренирам по програма. Започнах с Румяна и "Ние не сме желета", после минах през Инсанити, Т25 и след тях започнах сама да подбирам тренировката за деня. Сега тренирам основно с Румяна, Зузка, една мацка от GymRa и ФБ.

# 381
  • Има много детски смях.
Уикенда и днес нещо се чувствам супер отпаднала. Сили за тренировки- йок. Не искам да се насилвам и "предобрям". Надявам се до ден- два да ми мине  Peace

# 382
Кажете нещо за фет бърнърите,де.  Hug
Искам да бууустна  Mr. Green малко организма и да му помогна  да изгори последните мазнинки по мен. Че много ме дразнят вече.
Виждам за мерки си говорите. Болната ми тема. #Cussing out
ЗЗаковала съм на 62 кг и няма мърдане. Според инструктура били мускули. Викам му-ми то какво друго да кажеш. Crossing Arms Whistling
Цел-59 при височина 176.А дано,ама надали. Tired

# 383
Здравейте, за първи път тренирам "двуразово"  Laughing newsm03
сутринта: кростренажора newsm39, а преди малко Джаки+стреч jump
Смятам да пробвам известно време,за пробуждане на метаболизма, а и имам възможност сега...
За мерките:аз съм 1.67 и тежа 60 кг., но не се харесвам, особено частта в корема. smile3506
Предполагам,че моята цел е -4,-5 кг. и стягане...
deliberation, наистина е шокиращо  newsm12

# 384
  • Има много детски смях.
deliberation, наистина е шокиращо  newsm12

Звучи странно, наистина, но и аз съм в подобно положение. 171 на 64 кг. Ако кг имат значение въобще  Peace Редовно се намъквам в S, има случаи и на XS  Peace При това- точно за панталони   Embarassed Сега, след дълъг грип, последвало и предхождащо нетрениране, както и злоупотреба с кофти храна, в период, в който се чувствам брутално дебела и отпусната, в събота без проблеми се намъкнах в 29 размер дънки.  Laughing Представям си, ако бях във форма, каква лепотица щях да съм  Crazy
И моята "болна" област е коремът.  Confused

# 385
Стига,бе ooooh!

Аз съм 10 кг надолу от вас,момичета :

171 см,54 кг, а сме с едни мерки...Но не съм и мускулеста.
При 64 кг не изглеждам добре.Толкова бях след раждането и не исках да се гледам в огледалото.

Очевидно структурата е от огромно значение,убеждавам се ,че кг нямат никакво значение...

Размерът ми дънки е 27.

# 386
  • here, there, everywhere
Като сте заговорили, да си кажа и аз. Висока съм 162см, 56 кг.предполагам не е чак толкова лошо за моите 43г, но имам още много работа по корем, бедра и паласки.
Имам дни в които съм перфектна в храната, но имам дни в които като ми падне пердето съм като прахосмукачка. Сигурно над 3000 кал. поглъщам. Явно имам някакво емоционално хранене. Не знам вече...
По темата: болна съм и доста време не тренирах. Смятам да се размажа скоро.

# 387
  • Лутаща се
Тук съм. Не пиша, но си тренирам.
За момента, вече от седмица (може би, така и не засякох) със Зузана. Нейните кратки и разбиващи тренировки за сега са ми супер.
С моята кокалеста и едра структура обаче едва ли ще постигна резултати като Мавина. Ръст 163 см, кг от 63 до 65. Наистина съм с много едър скелет и плътни и дебели кости.  Rolling Eyes Най-много съм отслабвала до 57 кг и изглеждах като излязла от Аушвиц - само кокали, стърчащи ключици, никакво дупе. Майка ми като ме видя си помисли, че съм болна.
Най-добре от към изчистване ми се отрази Шон с Т 25, но ми писна да го правя. Омръзна ми до болка  Rolling Eyes
За сега ще продължа със Зузка, пък ще видим.
Днешната тренировка беше ала Зузана, обаче, мое творение: 5 кръга с редуване на 10 бърпи + навеждане с гира 3 кг лява ръка към десен крак и изпъване на ръката високо горе - 10 пъти и същото за дясна ръка и ляв крак. След 5-те кръга правих 10 мин. упражнения за дупе на земя.

И да се оплача. Вчера правих борш с кисело зеле, хапнах си вечерта от него.
Тази сутрин като се погледнах в огледалото се ужасих  #Crazy - не лицето, а тялото беше подпухнало като надуто от задържаните течности. Соленичък стана заради зелето. Е, няма да го ям  Crossing Arms
Тази вечер компенсирах с протеинова вечеря: извара и парче варено конско.
Дано утре вече съм добре.  Tired

# 388
Момичета, благодаря ви за отговорите. Скоро и аз правих едни йога упражнения, които ми разказаха играта, та реших да не я подценявам и да я включа веднъж седмично. И аз обичам силовите за цяло тяло. Напоследък много харесвам 550 повторения на Руми и я правя веднъж седмично. Но определена нямам програма...

# 389
Привет и от мен!
Събота и неделя правих 8 часови преходи по Средна гора, а отделно си докарах и настинка, заради това ще почивам и днес.
Аз съм 162 см и тежа 55 кила, слагам в тях и едни тежащи ц*ц*. Но си имам леко коремче и като тръгна да напълнявам първо то щръква ужасно. С храната мога да бъда добре, но видят ли очите ми бира с дни мога да я пия  Blush

Приятни тренировки!

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 10:48 от Jerry F

Общи условия

Активация на акаунт