Тренировки в домашни условия: Тема 43

• 41 626
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
На твое място бих загрявала 2-3 минути макс на по-ниска предавка, но после бих я вдигала поне над 4-5. Не знам, какъв модел е уреда ти и затова говоря малко на сляпо.

# 586
Благодаря ви за изчерпателните отговори момичета.  Замислям се над нещата . То , всъщност яденето което яде един диабетик е най-здравословно и се чудя дали да не започна да се храня така- на хлебни единици newsm78

Казвате да ям вместо хляб за закуска- яйце с масло, ама как да ям масло без хляб, бе хора Sick
Не си го представям някак си.

Не упорствам- просто ми трябва време да се убедя в нещо и го човъркам докато не разбера, че е правилно Crazy

# 587
Нил десперандум,
моят съвсем приятелски съвет е да отделиш малко време и да почетеш по въпроса с храненето.
Информацията е толкова обемна, че аз лично не бих се впуснала да обяснявам надълго  и нашироко кое, защо и как.
Момичетата директно ти сумаризираха, какво е ок да се хапва, а решението вече е лично твое. Но съм сигурна, че ако ти сама не се убедиш с разума си за смисъла от конкретен хранителен режим, то няма да имаш дългосрочния и траен успех, който търсиш.
Знанието е най-ценното и ключ към успеха  Peace

# 588
  • София
... То , всъщност яденето което яде един диабетик е най-здравословно и се чудя дали да не започна да се храня така- на хлебни единици newsm78

Нилче, ако ще започваш нещо такова, бъди готова не само да не отслабваш, но дори и да качиш. Честно казано не те съветвам да го правиш.
Като последно, което бих могла да ти дам като съвет, като преди това искам да те помоля да се абстрахираш от това, че се храня НВ-ВМ, ако това те безпокои разбира се, е това да прочетеш повече за инсулина. Инсулина е хормон, който буквално заключва мастните клетки и не разрешава на мазнините в тях да се използват за енергия, т.е с думи прости прави отслабването от мазнини невъзможно.
Така че номера е да държим инсулина нисък.
Как да го направим - вече всеки да си прецени четейки, за да не се смята, че облъчвам някого.
Но определено консумацията на много въглехидрати държи перманентно висока кр. захар и висок инсулин, а това не води до отслабване от мазнини. Може да се отслабне, но ще е в по-голям процент от мускули и вода, като в такъв случай трябва да се внимава с калориите.

# 589
Да се отчета с днешната тренировка:
http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Quick-Total-Body- … ardio-Warm-Up/ff/
http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/No-Equipment-Uppe … nd-Upper-Back/hk/ тук включих и шишетата с минерална вода на някои упражнения( още съм на съвсем леки тежести, но задобрявам  Laughing)
http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/The-Most-Effectiv … uat-Challenge/fp/
Чувствам се заредена с енергия за още упражнения, но няма да имам време за повече Sad Приятна вечер Simple Smile

# 590
Неделя пропуснах, защото нямах "мегдан" за тренировка, но днес се записвам с час и половина колело, после от ФБ (много ме кефи тази мацка  Laughing)

Tank Top Arms Round 2 - Upper Body Toning Workout
8 Minute Abs Workout
5x5x5 Pulse Workout for Lean Legs & Glute Toning
На последното доста ме измъчиха нападите  Crazy

(ии накрая на деня се олях с орехи и червени боровинки  ooooh!)

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 20:31 от djiniv

# 591
Здравейте на всички   bouquet
Днес денят ми започна ужасно Tired Тръгвайки за курса с колелото се оказа, че навън е ужасна поледица  ooooh! След като едва не се пребих реших да не рискувам и сега вместо да отчитам 10 км каране на колело, отчитам 10 км бутане на такова  Laughing
Сега сериозният отчет:
1. Catching fire challenge 17 ден http://m.youtube.com/watch?v=ZKm5TdI7kL8
2. Yoga for relaxation http://m.youtube.com/watch?v=G6XqCI7IbvE
Днес нещо не успях да релаксирам с йогата, аз ли бях разсеяна, друго ли беше не знам  Laughing
Добавям  Flutter Утре ако всичко е нормално ще ми е първият flexibility час. Дано се представя добре и да напредвам бързо  Simple Smile
Хубава вечер на всички  Hug

# 592
  • Пловдив
Днес реших да тренирам след работа. Таткото заведе баткото на плуване, а малчо искаше "Маша..", та се възползвах от така ценните 30-40 минутки и направих това кардио на Руми.

# 593
  • София
Добро утро с ранен отчет: Total Body Toning Strength and HIIT Cardio Workout - You vs You от ФБ - 35 мин. Леко ми дойде, но нещо не успявах да нацеля тежестите.
Like_Smoke, не съм съгласна за кростренажора. На повече от 2ра степен от 8 възможни на моя не тренирам и всеки път кардиото ми е супер ефективно, правя интервално. Според мен всеки индивидуално трябва да си нацели тежестта, ритъма и времето, пък било то и монотонно.   Peace
С времето се променя мисленето, храненето, тренировките и интензитета им, стига човек да има желание да се променя и да слуша тялото си.  Peace

# 594
https://www.youtube.com/watch?v=fcN37TxBE_s
Fat Burning Cardio Workout - 37 Minute Fitness Blender Cardio

Това правих вчера. Страхотнооооо кардио! Доста се изпотих!  ooooh!

От коледните празници до сега съм свалила 3 кг. Можеше да е много повече, но с храненето не съм много стриктна, често прекалявам с въглехидратите.
Хубавото е, че целулитът намалява.

# 595
  • Пловдив
Добро ви утрооо, мацки!
Аз да се похваля, че в неделя свърших успешно Инсенити на Шончо, и вчера почнах Р90х3. Да споделя за първи впечатления - положителни - много различни упражнения от тези на Шон, много разнообразни, усложнени и времето минава като миг. Просто като секунда се изнизва. Може би и защото не се уморявам толкова  Embarassed Набляга се доста на баланса, и се оказа, че аз грешно вътрешно се кичих с добър баланс. Тука няма нито едно, ама нито едно от упражненията, които изискват и баланс и аз да се справя като хората  ooooh! Не знам защо толкова дълго време мислих, че съм си супер ок в това отношение. Отрицателното - не ми харесва, че не обяснява нито правилната техника на упражненията, нито кое упражнение е. Казва го само /а аз естествено не знам термните/ и седя и чакам да започнат, пък да гледам кой какво прави, пък да даде камерата човека, който искам да следвам, по някое време се оказва, че съм почнала, ама те правят нещо по-различно, щото аз не гледам Тв-то, докато правя упражненията. Абеее .... Особено вчера на силовата тренировка все едно нищо не правих. Днес беше за бързина, малко по-добре беше и въпреки всичко пак някои упражнения половината време ги правих грешно. Даже веднъж реших да върна видеото и да повторя, че то иначе какъв е смисъла. Иначе днешната тренировка беше супер интересна с едни черти по пода, около които се въртеше всичко. Аз метнах две въжете, че ако взема да слагам тиксо на пода и мъжа ми ще ме изхвърли. Та, давам шанс на дядо ти, защото наистина програмата е съвсем различна логика от тази на Шон, и е доста разнообразно. има нужда тялото от това, надявам се като мина всички видеа по веднъж, вече всичко да си дойде на мястото. А, и чичо ти Тони много се лигави, не знам защо. Но пък на хората им е забавен, и на мен не ми пречи  Grinning
Вив за Т25, да знаеш, че ви следя групичката и никакво отказване. А втория и третия месец са и силови тренировки, просто чудесно   bouquet
Що се отнася до дилемата с преяждането, надявам се моята да свърши и от вчера вече съм на по-строг режим. Да видим дали тези тренировки ще са достатъчни да оформя и тялото.
Нил, аз знаеш, че не съм привърженик на нищо крайно и ще те посъветвам да ядеш по-често, да не се оставяш да прегладнееш и да се опиташ храните да са чисти и правилни. Ако не можеш без хляб, яж си сутринта едната филийка, но не повече. Много е важно да се вечеря рано, май не само аз, а и другите момичета ,които го правят споделят, че това е много важно за успеха. Не се мъчи и ако не си убедена, че яйца и масло не можеш да ядеш без хляб, тогава ги яж със, но по-малко количество.
Разгледай различни хранителни режими, виж какво се предлаа като снакс и си го хапвай между храненията. И другото, което искам да кажа е, че това, че някъде пише, че еди кое си е най-доброто, не означава, че трябва да му се доверяваме и че това е най-доброто за нас. Върви се по проба-грешка. Аз, както знаете, отслабнах много и доста бързо, и се оказа с времето, че организма ми толерира 1-2 плода на ден, както и захар/мед в кафето. Бях ги изключила, после ги включих и пак си отслабвах. Но аз хляб не ям, де  Laughing Просто в семейството ми не се яде много хляб и аз от години не съм по хляба. А, и ако много искаш хляб, виж има един при Румяна, който е само с фибри и без брашно, прави си от него, и пак ще си на диета.
Ей, разписах е. Л
Лек, усмихнат слънчев ден и много тренировки
P.S. Някой беше питал за протеин, аз също се присъединявам към питането, ако може да препоръчате нещичко. Хич ме няма в добавките от всякакъв вид, та ... Смятам за един месец да го включа в менюто си ей така, да видя какво ще стане

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 08:49 от luba_rizova

# 596
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте, момичета  Hug

Аз вчера бях рожденичка и не успях да влезна да ви прочета, но пък си тренирах и си пожелах още много години да се събуждам с тренировка, защото ме тонизира и дава сили и така дай Боже цял живот  Party

Днес отчитам 2-ра тренировка от тук и [http://www.youtube.com/watch?v=i1ZzdBgLtZg] Victoria's Secret Angel Butt Workout [/url] излишно е да казвам, че от мен текат рекиииии  Mr. Green

Отивам да си ударя едно душче и се връщам да ви чета  Peace

# 597
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Добро утро момичета Wink

TDI Честит Рожден Ден !   bouquet Бъди жива и здрава, много щастлива, целеустремена и винаги усмихната!
Отчитам от вчера -
1. това
2. сет за корем - Reverse crunches, Floor Wiper, Vertical Crunches -
3. На въртящия диск отделих към 4-5мин
При първата съм леко разочарована от себе си, при страничния ми флайс с 2кг гири поиздъхнах...
Днес си усещам супер ръцете.
И аз ще ви чета с интерес, трениращите с Инсенити!
NIl - чисто приятелски споделям - храненето, режимността му са изключително важни, когато се гонят резултати. Човек не е машина, за да се изключи това или онова от менюто като с магическа пръчка.
аз самата обожавам шоколад, ако някой ми беше казал, че ще стана независима от него, нямаше да му повярвам. А, ето вече 50 дни - не съм консумирала, всичко е до навика и привикването/отвикването Wink

Чета Ви с голям кеф и много ме надъхвате момичета!  smile3525
Желая страхотен ден !

# 598
Здравейте, момичета !
Да се отчета за днес - 40 мин. тренировка за корем, бедра, дупе и кардио на Руми.
Вече съм голяма на 1 месец и 1 ден  newsm44 тренировки в домашни условия. От днес съм решила да се взема в ръце, че голямо ядене тези дни.

Имам едно запитване, голям проблем се оказа да си намеря кокосово масло. Може ли да ми помогнете от каде да си купя. Пазарувам от Хасково, там единствено има Кауфланд, не можах да намяеря, а и най -странното  е, че и персонала ми казаха, че не знаели дали има и къде е да съм потърсила при маслата. Моля Ви помогнете, при кои продукти да го търся, в какъв магазин?

# 599
Здравейте и от мен!

Отчитам се с 1 тренировка за цяло тяло от ФБ - 40 минути. Все повече ме кефят техните упражнения, добре обяснено, като за мен.

Сега веднага ще се впусна в задачки и оправяне.

Включвам се и аз във въпроса за протеина, видях, че има протеин "специално за жени", та се чудя каква е разликата.

Също и какви други добавки взимате?

Упражнения за корем 2 пъти седмично достатъчно ли е?

Общи условия

Активация на акаунт