МНЕНИЯ ЗА КОЛИЧКИ ADBOR ZIPPY, MARSEl, S-line

• 137 383
  • 555
  •   1
Отговори
# 45
Аз писах на онлайн чата за реални снимки и клипче и още на следващия ден ми ги изпратиха Wink Така че може да им пишете много са любезни и бързо се отзоваха, ако някой иска реални снимки на S line цвят 110 мога да пратя   bouquet А ние с мъжа ми решихме, че това ще е количката, ще ни трябва за началото на март за това не бързам да я поръчвам, от магазина казаха, че ако не ми хареса мога да я върна,но .... много се надявам да ми хареса и на живо колкото виртуално  Praynig

# 46
Благодаря на всички за отговорите и съдействието! Simple Smile

# 47
Здравейте,

някои знае ли къде в Бургас мога да видя http://baby.galix.bg/2371/бебешка-комбинирана-количка-bartolino-3-в-1 тази количка на живо?

# 48
Здравейте,

някои знае ли къде в Бургас мога да видя http://baby.galix.bg/2371/бебешка-комбинирана-количка-bartolino-3-в-1 тази количка на живо?

Бургас-м-н Бебе Експерт ,ж.к. Меден Рудник , срещу блок 446 .( до бензиностанция Лукойл ) Тел. 0882205672 В сайта им пише, че това са им партньорите. Айде поне още една от нас да има късмет да ги бутне на живо Simple Smile  Hug

# 49
Много ми  харесва количката и ако няма къде в Бургас да я видя паля колата и отивам до Стара Загора  Laughing

# 50
Здравейте,

Бургас-м-н Бебе Експерт ,ж.к. Меден Рудник , срещу блок 446 .( до бензиностанция Лукойл ) Тел. 0882205672 В сайта им пише, че това са им партньорите. Айде поне още една от нас да има късмет да ги бутне на живо Simple Smile  Hug

Има яяяяяя!Видях я днес, много е хубава!  Heart Eyes

# 51
Малко ми е странно как толкова много майки ще пишат положителни отзиви за количките и още повече ще качват снимки на количките и бебетата  други продукти  ooooh!  Но няма значение искам да кажа на всички бъдещи мами които нямат възможността да отидат в някой друг град и да ги видят на живо, че могат да си ги поръчат до адрес и е с безплатна доставка и с преглед. Ние 5 месеца въртяхме и сукахме и сигурно подлудих фирмата от въпроси по телефона, в сайта и в Фейсбук но винаги бяха учтиви. Накрая решихме да си я поръчаме и ако не ни хареса ще я върнем. Дойде направо сглобена само се разпъва рамката и се слагат 3те коша ние я разглабяхме и слабяхме пред куриера и просто си се влюбихме в нея   261uu След няколко месеца си поръчахме столче за хранене и жената която се обади да ме попита за потвърждаване на поръчката ме питаше как е бебето дали сме пораснали за столче и много хубави пожелания  Party което до сега НИКОГА не ми се беше случвало  Crazy Пожелавам ви лека бременност и много дълги и хубави разходки с прекрасните колчки  txtloves

# 52
Ние сме с количка Marsel. Много е удобна и маневрена. С широки кошове, помпещи се гуми и много удобен багажник. Ако сега пак трябва да избирам количка, бих избрала отново Marsel.

# 53
Здравейте!Още когато разбрах,че съм бременна,започнах да търся колички!Никъде нищо не ми допадна и една позната ми показа своята S-line! Много ми хареса-влюбих се направо!Вече съм в 9 месец и преди седмица пристигна количката!Страхотна е!Лекичка и доста голяма едновременно! Simple Smile  bouquet

# 54
Знаете ли от къде може да видиш S-line и дали ги има в Стара Загора?

# 55
Знаете ли от къде може да видиш S-line и дали ги има в Стара Загора?

http://baby.galix.bg/контакти

# 56
Бях писала, че харесвам S-line и скоро ще я поръчаме.. поръчахме я и днес пристигна  Hug Страхотна е, много сме доволни, макар че бях виждала количката и даже я бях бутала в магазина сега ми хареса даже повече txtloves Остава само малката ни принцеса тези дни да се роди живичка и здравичка и след около 2 седмици да се разхождаме с нея Heart Eyes

# 57

Видяхме я тази количка най-послеее .. Нямам думи. Уникална  . Наистина на живо е по-яка от колкото на снимки . Хората са много любезни и ни обясниха и показаха всички модели, всички кошове. Прекарахме 2 часа в магазина. Очаровани сме с ММ. Всички митове, че е тежка и не знам какво .Аз не съм много висока и силна, но определено количката ми е удобна. Много ни хареса и  Marsel една с цветенца, но цвета беше или много тъмен или много светъл .  Количката си е доста по-лека от Hauck ,Quinny и Abc-то което сме гледела преди това. Сравних ги и има защо да е толкова харесвана. Ние я капарирахме . Понеже сме от Пазарджик като наближи момента ще ни я пратят по куриер  ! Магазина им се намира на адрес Индустриална 8 . Ние като идвахме от магистралата на магазин Айко завихме на ляво.

П.С. Ходихме преди това в Касида ! Не си заслужаваше ! Разочароваха ме ! Не ми показаха как се слагат кошовете , мъчеха се да ми пробутват някакви други модели по-скъпи и където нямат нищо към тях, а аз отивам точно за тази марка. Както и да е накрая съм много щастлива и доволна от избора си ! Нямам търпение да мине всичко ок и да ходим на разходки Simple Smile   bouquet Благодаря ви момичета !

# 58
ние си купихме ZIPPY SPORT ето този модел http://www.bebemarket.bg/bg/item/%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88% … -Tutis-14632.html       
И сме изключително доволни аз и мъжа ми невероятно лека и маневрена е съчетана с дизайн и качество,а за нашите Български пътища определено трябва това съкровище stork-girl 1stroller Two Hearts Two Hearts Невероятна е препоръчвам е на всички бъдещи мами  txtloves newsm51

# 59
ние си купихме ZIPPY SPORT ето този модел http://www.bebemarket.bg/bg/item/%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88% … -Tutis-14632.html       
И сме изключително доволни аз и мъжа ми невероятно лека и маневрена е съчетана с дизайн и качество,а за нашите Български пътища определено трябва това съкровище stork-girl 1stroller Two Hearts Two Hearts Невероятна е препоръчвам е на всички бъдещи мами  txtloves newsm51

аз ли бъркам или това е количка от марката Tutis, а до сега се обсъжда марката Adbor? Ужасно много си приличат като дизайн и характеристики и 2-те марки. Някой ползвал ли е от марката Тутис, влюбена съм в тях, а не намирам коментари???

Общи условия

Активация на акаунт