МНЕНИЯ ЗА КОЛИЧКИ ADBOR ZIPPY, MARSEl, S-line

• 137 796
  • 555
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
А във Варна някой знае ли дали ги има някъде на Адбор?

Вчера говорих с магазина в Стара Загора и казаха, че за съжаление във Варна няма представителство! Най-близко имало в Бургас...  Sad

# 76
  • Добрич
А във Варна някой знае ли дали ги има някъде на Адбор?

Вчера говорих с магазина в Стара Загора и казаха, че за съжаление във Варна няма представителство! Най-близко имало в Бургас...  Sad
Жалко.
Благодаря ти за информацията Simple Smile  bouquet

# 77
Здравейте,  доколкото разбирам всички колички на Адбор са еднакво добри и изборът на точната количка е въпрос на вкус и цена. Аз съм решила да се спра на S-line, и въпросът ми е от малко по-различно естество. Хареса ми тази, която е бяло с черно (на точки)  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=532529470118743&set= … ype=3&theater ...  някоя от вас рискувала ли е с бяла количка, дали се цапа много?  Чакам момиченце, а не ми се иска да ѝ вземем стандартната розова количка.

# 78
  • Sofiq, Bulgaria
Здравейте,моя въпрос е за S-LINE Simple Smile.И на нас ни предстои закупуване на количка и съм ги харесала,но много се притеснявам,че тези колички са по-тежки,а аз съм дребничка-1,57 висока и около 52 кг/сега бременна 58/.Някой пробвал ли ги е от приятели,тежат ли много.....

# 79
Здравейте,моя въпрос е за S-LINE Simple Smile.И на нас ни предстои закупуване на количка и съм ги харесала,но много се притеснявам,че тези колички са по-тежки,а аз съм дребничка-1,57 висока и около 52 кг/сега бременна 58/.Някой пробвал ли ги е от приятели,тежат ли много.....

Vania  Ние взехме S-line. Аз също съм дребничка и нямам проблем! Идеална е! Лека,широка, устойчива, маневрена и красива! Няма по-добра за мен, особено с такава дорба цена! Колкото повече чакаме за разходка -толкова повече си я харесвам Simple Smile Hug  1stroller  Kissing Heart

ronka_hr Повечето е черно, дори в кошовете за мен е тъмна за детенце, но все Пак всеки харесва различно Simple Smile  Peace

# 80

Здравей, аз на живо съм я виждала S-Line  и да ти кажа честно малко се разочаровах. Не е толкова маневрена, текстила не ми допадна, коша също ми е плитък.Иначе дръжката е доста чупеща се и можеш спокойно да си я регулираш според височината си. Ако имаш възможност иди и я виж някъде на живо, според мен е препоръчително. Аз лично в крайна сметка се спрях да друг модел и марка, а S-line ми беше фаворит. Успех Peace

# 81

Здравей, аз на живо съм я виждала S-Line  и да ти кажа честно малко се разочаровах. Не е толкова маневрена, текстила не ми допадна, коша също ми е плитък.Иначе дръжката е доста чупеща се и можеш спокойно да си я регулираш според височината си. Ако имаш възможност иди и я виж някъде на живо, според мен е препоръчително. Аз лично в крайна сметка се спрях да друг модел и марка, а S-line ми беше фаворит. Успех Peace

За мен най-голямото и предимство е, че е маневрена, широка и удобна. Wink Не видях да има  количка с такива широки и дълбоки кошове, от предлаганите по магазините. Тази, на която си се спряла колко е голям коша ?

# 82
И аз съм на мнение че с-лайн наистина не е много добър избор. Като я видях на живо беше много по обемна от другите колички, текстила наистина не е хубав и коша отдолу не ми хареса че е закипчан защото така се ограничава какво да се слага в него.Много прехвалена ми се видя наистина

# 83

За мен най-голямото и предимство е, че е маневрена, широка и удобна. Wink Не видях да има  количка с такива широки и дълбоки кошове, от предлаганите по магазините. Тази, на която си се спряла колко е голям коша ?

Размерите на модела на който се спрях са следните : Вътрешни размери на коша за новородено - дължина 75см, ширина 39 височина х 25. Но не забравяй,че S-line има едно леко скосение в средата и на мен това на ме допадна. Както казах и текстила и не ми допадна. Rазмерите на летния кош в пълно легнало положение са следните за моя фаворит - 95 см и за S-line - 90. А и гаранцията им е 1 г, а аз се спрях на модел с 2 г гаранция.

# 84
knick_knack направо кажи модела

# 85
 Naughty
knick_knack направо кажи модела

Ще пиша на лични, не искам да правя спам. Simple Smile

# 86
Аз съм 163см и количката изглежда доста голяма до мен, а пред другите колички е гигант.С коша за новородено ми беше много тежка.Докато си я бутах по пътищата беше страхотно,но като ми се наложи да я качвам и свалям доста зор видях.Сега с летния кош е по-лека, но пак си тежи.Голяма количка е.

# 87
За мен пък си е точно предимство , че багажника се затваря , никой не вижда какво носиш , а вътре си натъпкал много работи

# 88
И за мен това е предимство, а и ми изглежда завършена количката така  Wink

# 89
Да се изкажа и аз за S-line - количката наистина е голяма и обемиста, за хора с малки жилища не е особено добър избор, аз съм висока 1.58 и не ми е тежка, намирам я за супер маневрена, но не мога сама да я качвам по стълбите, не защото е тежка, а заради амортисьорите... Относно текстила... нямам мнение, не е бил водещ за мен. Багажника е ОК. Количката си е много добра за парите си, но за мен наистина недостатъкът са габаритите, няма къде да я държим, коридорът ни е тесен и къс, наместили сме я в хола, всеки път мием колелата, хамалогия си е Sad

Общи условия

Активация на акаунт