Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)-4

• 103 207
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
В следващата година- не. Пренесла се е в Лондон и доколкото разбрах няма намерение да се връща.

Колко жалко!  Sad Един истински добър лекар по-малко в клиниката. Късметлии са бъдещите й пациенти извън България.

Дореми, аз и преди 10 дни платих - 40 лв.
А преди 20 дни бях отишла извънредно и платих 20 лв Mr. Green, прегледа беше 45 минути Mr. Green

Ама сериозно ли един и същи преглед е на различна цена при различните лекари и пациенти? Ако е наистина така, това не говори нищо хубаво  Sad

# 76
  • София
Аз бях на преглед за 40 лв. при Михова преди 10 дни.

Момичета, в друга тема се преотстъпваше час за фетална морфология при нея на 12.02. Може, която от вас има нужда, да се възползва.

# 77
  • Sofia
Изобщо не се учудвам от споделеното от До ре ми, в крайна сметка, какво очакваме- абсолютно неизвестен лекар да има нещо общо със Сигридов ли? А това за шийката си е класика- явно малко могат да я мерят с коремен. Преди да родя Цветков ми отговори по същия начин, когато го попитах колко е дълга.
Мога само да се радвам, че вече родих и Сигридов ме следеше.

# 78
На мен точно сигридов не ми измери правилно шийката и ме наплаши. Добре, че не му се вързах и ходих още на две места да ми я мерят. Извика ме след 5 дни, отидох и изведнъж се оказа дълга шийката. Това няма да му го простя.

# 79
  • София

Мога само да се радвам, че вече родих и Сигридов ме следеше.
Peace и не само ами и той ме/ни-в случая/ оперира, със свещ ще го търсят този човек...
За Игнатов думи нямам от написаното..а на регистратура ми го възхваляваха какъв специалист бил-един ден,когато нямаше кой да ме прегледа .... ooooh! иии какво излиза..или Михова или ...никой Tired

# 80
Момичета, феталната между 19-23 г.с. струва 70 лв. Останалите прегледи са по 40 лв. Просто Михова и Сигридов си ги правят много обстойни всеки път, все едно си на фетална Simple Smile В 22 г.с. платих 70 лв при Михова, а всички други прегледи бяха по 40 лв.

# 81
Аз бях останала с много добри впечатления от Игнатов в престоя ми в болницата след раждането, но това няма нищо общо с уменията му да прави ФМ. Като профссионалист ми се стори добър и добре обясняваше, но по въпроси за секциото, кърменето и др. свързани с раждането. Явно има какво да усъвършенства по отношение на ФМ.

# 82
Още утре ще се опитам да запазя час за ФМ при Михова, ако не ще се насоча към Марков. Благодаря, че споделихте. Бях много доволна от Богданова, но щом нея я няма не ми се иска да ми претрупат последната ФМ. Rolling Eyes

# 83
# 84
  • Пловдив/София
Съгласна съм с тези, които казаха, че не бива да се прави разлика между ин витро и естествено забременели, защото не се знае какви усложнения и проблеми може да има при естествените. От тази гледна точка мисля, че всеки заслужава да се следи при най-добрите, особено като си плаща.

Мен лично ме притеснява за момента само раждането, следенето официално  не ми е в "Надежда". Обаче ми се искаше да видя болницата и да се запозная с някои от лекарите, а не да ходя на сляпо. Затова поне ФМ исках там.
Имам час за утре и сега ме наплашихте дали ще се състои, колко ще се чака...

Според вас добре ли е да се обадя да проверя часа? Да няма някаква промяна? Страх ме е, защото нямам друга възможност за първа ФМ, последен шанс ми е, едва намерих този час- и ако кажат, че има проблем, какво правим...По-добре да ида на място и да се опитам някак да се вмъкна, няма да се обаждам.

Скоро в оплакванията не са писали жени, раждали там- значи ли това, че поне в това отделение нещата още са на ниво? Има ли постоянно наблюдение, ако имаш нужда от лекар, има ли кой да дойде? А свободни анестезиолози по всяко време- за епидуралната се гони определно разкритие и лесно може да се изпусне?

и последно- ако не си планирано секцио, никакъв шанс да се уговориш с конкретен лекар, така ли? Дори да си ходил при него преди това?

# 85
  • София
И да си планово секцио, пак не можеш да се уговориш с конкретен лекар.
Щом не са ти се обадили, значи часът ти не се отменя..

# 86
Здравейте, и аз съм пациент на д-р Михова и бих искала да потвърдя, че втората фетална морфология, направена ми в 21 г.с. също беше на цена 70лв.
Относно замерването на шийката, вече три пъти съм ходила при д-р Михова специално за този преглед, и всеки път го замерва с вагиналния накрайник.

Относно чакането и при нея всеки път чакам минимум час и половина.

# 87
Момичета,
редовната цена на ФМ винаги е била 70 лв. Просто д-р Сигридов не правеше специална такава в 20-та седмица на момичетата, които следи постоянно и си таксуваше прегледа като обикновен, т.е по 40 лв. Радвам се, че минах важните прегледи при него. Дано успея да го хвана случайно някой път в клиниката, защото имам въпроси, които не успях да му задам.
За д-р Михова не знам дали да продължавам да се пробвам. И Сигридов ме посъветва да продължа при Игнатов, най-вече заради досието, което се пази на ехографа.
Много ще се радвам, ако се включи някоя мама раждала нормално в "Надежда". Интересно ми е как протича процеса, кога се включва лекар и т.н. На безплатното училище, което организират от клиниката, останах с впечатлението, че акушерките израждат бебето.

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 10:42 от BettyBoop

# 88
Ще ми е интересно някой друг да сподели мнението си от преглед при Игнатов! Може да му е бил лош ден или аз да съм карък.

# 89
  • София
Привет!
Аз вчера минах ранната ФМ при Игнатов и останах много доволна-проследи всички показатели, мери  всичко внимателно и  през цялото време ми обяснява и показва кое какво е и защо е  важно, както и как са нашите показатели спрямо нормите. досега той е първият, който подробно ме разпита за спонтанният ми аборт и ми назначи имунологични изследвания, за да сме сигурни,че всичко ще е наред. като за 1ви път ми направи  приятно впечатление

Общи условия

Активация на акаунт