Нашите кухни - тема 52

• 112 983
  • 790
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Дами, само аз ли ненавиждам лед-лентите  Blush? Като чета тук - всички май залитате по тях, чак се чудя дали не съм в грешка  Grinning
И аз не ги харесвам, сложих си лампи над двата плота.Въртят се и мога да ги обръщам да ми осветяват натам,накъдето имам нужда.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 28 фев 2014, 19:06 от Тайна

# 256
Людмила, благодаря, че сподели  Hug И моята кухня ще е е големичка, така, че май ще ми трябва по-бюджетно решение, защото освен нея, ще ми трябва и всичко друго за апартамент 115кв.м.. Май няма да са Диалог, въпреки, че наистина много ги харесвам  Confused
Тайна, много хубаво е станало с лампите, браво   bouquet

# 257
  • София
   Благодаря  Hug,топло и уютно изглежда.

# 258
 ljudmila, и аз ти благодаря за информацията. Цената, която си платила ми се струва напълно почтена за този тип и размер на кухнята ти. Само да попитам , а какви са ти механизмите и пантите и какъв е плотът на кухнята ?

# 259
  • ГОре на черешата...

Mari_eta, в квартирата, в която живеем в момента сме с гранитогрес на пода и да ти кажа, като изпускаме изброените от теб неща, буркани, капаци и други подобни, гранитогреса също се наранява много.
И да ти кажа доста по-грозно е отколкото наранено дюшеме.

Е не вярвам да се нарани от изпусната вилица например, защото днес точно 4 дупки останаха от зъбите на вилицата.
Както е казала Перуника, и тук нещата опират до качеството. Решила съм този въпрос категорично - не смятам, че видима част от 200х80 см ще е чак толкова грозно и ще развали впечатлението от цялостната визия на жилището ми.

# 260
  • В градината...
Тайна  Peace

Мариета, моят е такъв
Скрит текст:

# 261
  • ГОре на черешата...
  bouquet

# 262

Кърли Сю, иначе - държи си се перфектно, просто го махам заради гадните петна - ако искате ще снимам, за да ви ги покажа  Sick

Да, ако може снимки   bouquet

Иначе аз съм си наумила да го оставям, чукнато, не чукнато, наранено или не - иска ми се да е естествен материал. Че и омаслено, особено, след като видях твоето дюшеме. И след като прочетох отзивите ти, се запалих.

А и чукнатините (знам, че няма такава дума) и нараняванията  са ми някак симпатични. Има история в тях. Бягам от лъскавото и идеалното. (Имах го досега Simple Smile ) Стерилно ми е.
Някоя пътечка пред проблемните зони може би ще предпази нежното дюшеме Simple Smile

# 263
  • ГОре на черешата...
Ааа, пътечки нИща  Stop - нали ме знаеш, че все там седя и меся през ден - брашно, захар и т.н. се сипят доволно по пода, предпочитам да забърша с парцал, отколкото да тупам и пера.
Ще снимам утре по светло.

# 264
  • Някъде на път....
......
Дами, само аз ли ненавиждам лед-лентите  Blush? Като чета тук - всички май залитате по тях, чак се чудя дали не съм в грешка  Grinning

А, не само ти - и аз не съм им луд фен.  Wink
Но напоследък на 70-80% от кухните на клиентите слагаме. Голям хит са!  Peace
И не само на кухните де- и на секции, витринни шкафове....

А твоята кухня в какъв стил ще е - класика, ретро, съвременен модернизъм? Защото и това е от значение за типа на осветлението също.

# 265
  • София
Момичета, извинете за въпроса, но какво е лед- ленти, може ли снимка?  Blush

# 266
# 267
  • Някъде на път....
Момичета, извинете за въпроса, но какво е лед- ленти, може ли снимка?  Blush

Например това е с лед осветление:

# 268

Какви други варианти има за осветление на самите кухненски шкафове?
Търся нещо по-скоро нестандартно или по различно от стандартните варианти

# 269
Цитат на: t_ilieva
А твоята кухня в какъв стил ще е - класика, ретро, съвременен модернизъм? Защото и това е от значение за типа на осветлението също.

Труден въпрос  Laughing По принцип не харесвам т.н. модерни кухни - съвсем изчистени,прави линии. Искам като че ли да има релеф по вратичките, и същевремнно да не се доближава като визия до чамовите кухни от едно време... Хубваото е,че имам още време да си избистря идеите, защото апартаментът (етаж от къща) ще е готов най-рано юли-август. Но кухнята ще ми е най-трудно да измисля, защото ще е най-експлоатираната част на жилището, а искам да ми е функционално и уютно в нея  Heart Eyes. Принципно харесвам такива модели:

И силно се колебая за цвета- със сигурност ще е нещо дървесно, но дали светло, или тъмно? Дограмата ще е кафява, а паркетът се планира светъл - на кое е по-хубаво да подхожда  по цвят кухнята? Естествено, предполагам, и на другите мебели в стаята - а тя ще е голяма холо-кухня- трапезария, но все трябва да тръгна от някаква отправна точка,поне за цвета. Въоще, подозирам, че за няколко месеца ще ви засипя всички с въпроси, ще прощавате   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт