Нашите кухни - тема 52

• 112 974
  • 790
  •   1
Отговори
# 300
  • Раковски
Всички мивки са направени да се събират в плот 60 см. Дай линк за тази която се чудиш?

# 301
искам като тази с двете корита, която беше показана по напред
примерно такава http://www.teka-bg.com/index.php?option=com_content&task=vie … 515&Itemid=84
мисля, че малкото коритце ще ми е удобно там да оставям приборите на бебо да ги мия

# 302
  • Русе
Аз в малкото корито държа течния сапун, гъбичката, месо като вадя да размразявам. Много ми е удобно.

# 303
A мивките и смесителите в ИКЕА как са като качество?

# 304
  • Раковски
искам като тази с двете корита, която беше показана по напред
примерно такава http://www.teka-bg.com/index.php?option=com_content&task=vie … 515&Itemid=84
мисля, че малкото коритце ще ми е удобно там да оставям приборите на бебо да ги мия

Мисля, че ще влезне в 60 см шкаф, плота на мивката може да е върху друг шкаф.

# 305
благодаря ти
не може да е върху другия шкаф, трябва да е върху този който е 1метър. Ще ходя да ги гледам на живо Simple Smile

# 306
  • Русе
благодаря ти
не може да е върху другия шкаф, трябва да е върху този който е 1метър. Ще ходя да ги гледам на живо Simple Smile

Ако шкафа ти е 1 м, ще стане, толкова е цялата мивка. И моята е така.

# 307
дано, че много съм се навила за малкото коритце Grinning

# 308
А какво ще кажете за този смесител. Надежден ли е? Реших че ако се пуска водата отгоре няма да се чудя дали ще ми е удобно и с коя ръка да пускам водата.

HANSGROHE FOCUS 155 mm с въртящ се чучур

Характеристики на продукта
ComfortZone 155 мм височина
Нормален спрей
Въртящ се чучур
Диапазон на завъртане 360 °
Подходящ за проточни бойлери

# 309
На малкото корито ми е мелачката.

# 310
ох, тази мелачка ми е другата драма- никога не съм ползвала и не мога да преценя ще ми бъде ли удобна и полезна, от друга страна искам да си улесня живота с каквото мога.... четох хубави отзиви тук newsm78

# 311
  • Раковски
Asta, по въпроса с мивката, тя е предназначена да влезне в шкаф със светъл отвор 980мм което би трябвало да е шкаф с размер 1050мм за да няма проблеми (светлия отвор на шкаф с размер 1000мм е 964мм). Външния размер на коритата са 185 + 406 = 591 + размерите между коритата и от голямото корито до края на мивката  смятам, че мивката ще влезне в шкаф 700 мм (сгрешил съм снощи). При тези мивки е важно в шкафа да има място за коритата а самия плот/отцедник на мивката може да лежи върху друг шкаф.

Val27, този смесител ми се струва, че е за баня, търси такива които са за кухня.

# 312

Val27, този смесител ми се струва, че е за баня, търси такива които са за кухня.
Пише смвсител за кухня ето
http://shop.bania.bg/product/2465/smesitelna-bateriya-hansgrohe- … t-se-chuchur.html
То за баня не са ли същите само по-малки. Хареса ми това че има система за пестене на водата и затова питам да не е само рекламен трик. А и пише че е немски.

# 313
  • Раковски
Сгрешил съм понеже дизайна им е почти един и същ, инак за марката съм чувал добри неща и им са скъпи нещата.

# 314
Мариетка   bouquet (Знам те много добре каква си вълшебница в кухнята)

Лошо е наранено дюшемето. Казваш вилица да падне се отразява. Добре де, ами в детската не падат ли повече неща. Тези малчугани сигурно изпускат повече от теб в кухнята.

Де що има майстор паркетчия се опитва да ме разубеди да не омаслявам,  а да лакирам, ама аз - НЕ, та не. И показвам твоите прекрасни дюшемета за доказателство.

А сега  Thinking

ПС: Още едно въпросче. Промени ли се цвета след омасляването. Дали не почна да бие на жълто-оранжево? Направо ти казвам, че сънувам бялото ти дюшеме  Laughing

Последна редакция: нд, 02 мар 2014, 08:08 от curly sue

Общи условия

Активация на акаунт