Нашите кухни - тема 52

• 112 410
  • 790
  •   1
Отговори
# 420
  • ГОре на черешата...
Какво е модекс Embarassed?

# 421
# 422
  • София
Искам да попитам за общо помещение кухня със всекидневна, какво слагате - щори или завеси. Много ми харесват тюлени и отпред плътни завеси, по уютно ми е, но се чудя дали няма да поемат много от миризмата при готвене. Вертикалните щори са ми малко като за офис и незнам... Вие какво ползвате

# 423
  • В градината...
Римски щори  Peace http://media.snimka.bg/s1/3255/032754652.jpg?r=0 /кухнята ми е в ляво от маста и още нямам снимки, но ще покажа/.

# 424
И мен ме интересува въпросът с щорите. Скоро започваме ремонт на къщата, в която ще живеем. Ще бъде избита стената между кунята и хола и в пространството свързващо двете помещения ще има трапезна маса със столове. В кухнята има един двоен прозорец, на който ми се иска да сложим точно такъв тип щори. Но в хола има вратопрозорец (пада се точно срещу прозореца на кухнята) и е с гледка към планината. За там планирам да има плътни завеси с тюлени отдолу, защото определено е по-уютно. Въпросът ми е според вас ще се "бият" ли двата стила?
perunika, паркетът ви много ми харесва, моля да споделиш как се води като наименование и от коя фирма е.

Благодаря!   bouquet

# 425
  • В градината...
Паркетът го купувахме от Русе, на Каиндл е, супер евтин - по 13лв., а тук го виждам даже и по 11.90  Peace http://onlineshop.tsonevflooring.com/%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0 … %B5%D1%82%2037663

# 426
Благодаря за линка, ще ми бъде от полза  Peace
Искам да ви попитам и друго - къде мога да разгледам онлайн кухненски мивки от алпака с две еднакви корита и един отцедник?

# 427
# 428
  • ГОре на черешата...
Я да ви питам - нормална цена ли ми дават за металната тръба за окачване на сушилници и други разни джаджи да ми искат над 120 лв за малко над метър дължина? Чудя се мога ли аз да си я купя отнякъде, ако ги има в продажба и дали ще се съгласят да я монтират?
Ох, досаждам ви си сигурно с глупави въпроси Embarassed, но имам чувството, че всеки те работи както му е най-добре...

# 429
  • Раковски
Има в Икеа и почти всеки магазин за мебелни аксесоари. Може да има такава цена, но трябва да е много добро качество.

# 430
  • ГОре на черешата...
Е точно това няма как да разбера или по-точно ще разбера, ама след няколко месеца.
Това ли трябва да търся всъщност?

Последна редакция: чт, 13 мар 2014, 20:35 от mari_eta

# 431
# 432
  • ГОре на черешата...
Мдаммм, работят ме значи...ако си купя аз дали можем да си я монтираме сами после?

# 433
  • Раковски
Зависи от къде ще се вземе, има и по-скъпи, към тръбата трябват и носачи и после куки.. Инак на този модел монтажа е лесен (за да е по-здраво става с няколко дюбела в стената понеже кухненския гръб е тънък.

Последна редакция: чт, 13 мар 2014, 20:44 от shadowman

# 434
  • ГОре на черешата...
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт