Нашите кухни - тема 52

• 112 912
  • 790
  •   1
Отговори
# 405
  • Раковски
Тези врати ги правят фирми занимаващи се с това, лесно няма никъде, но напасването при калибрована машина не е трудно.

# 406
  • Русе
A, не ние, фирма ни я прави. Аз не мисля, че някой сам ще вземе да си прави вратичките сам.

# 407
  • В градината...
Аз говоря за сами, понеже ние си правихме кухнята

# 408
  • Русе
Не се наемаме такъв ремонт да правим сами, най-малкото време трябва. Сами експериментираме на двора, вътре - майстори Simple Smile.
Особено тези кантове ги слепваха, стягаха и т.н., че да не се разпаднат, не знам на машини вероятно някакви, с които ние не разполагаме.

# 409
  • В градината...
Да, това имам предвид - щом е с профили, сам е трудно. Затова я направихме без.

# 410
За МДФ-а незнам защо казвате, че има малко цветове. Аз избирах от един каталог с цветове и имаше огромен избор.

# 411
  • ГОре на черешата...
МДФ-профилите. Тези, които си харесах като вид профил, най-често ги няма в цвета, който харесах или обратното...

# 412
  • В градината...
Да, цветовете са доста ограничени, а и почти никъде ги няма всички в наличност http://decor-a.bg/bg/mdf-profil-agt-101-1.html

# 413
  • София
Дали някой знае на Модекс акрилните вратички по същата технология ли се произвеждат като тези с фолиото, без кантове? И дали наистина по тази технология са по качествени/издръжливи на влага и механични наранявания, някой който има такива, да сподели, моля. Praynig Има ли друг производител в България, който работи по същата технология?

# 414
  • Раковски
Доколкото ми е известно това е различно от фолиото, реже се и се кантира. Инак има и други като модекс.

# 415
  • ГОре на черешата...
Аз гледам, гледам профили, ама като отида на място - едни ню-ню парченца - ми никак не мога да си го представя Crossing Arms. Моля, предложете ми удачен профил, най-вероятно ще бъде в цвят крем или най-много избелен дъб newsm78

# 416
  • София
Доколкото ми е известно това е различно от фолиото, реже се и се кантира. Инак има и други като модекс.
Благодаря, shadowman, явно ще трябва да ходя при представителя или на изложението, че в сайта им няма никакви цени.

# 417
  • Раковски
Избеления дъб върви с венге, а и венгето си върви с крема.

ginger tea модекс имат магазини в страната, може да видиш дали при теб има и да видиш, на изложението може да няма толкова мостри като в магазина.

# 418
  • ГОре на черешата...
Не, няма да има венге - крем + бреза най-ми харесва Peace. Имах друго предвид - самата форма на профила не мога да си представя как ще изглежда във вид на врата за шкаф и дали ще е добре. Отначало се хванах за тези с много ръбове, но дали са удачни? Има едни съвсем прости - просто заоблени - дали пък те няма да изглеждат по-добре?
Ето такова нещо си представям:
Скрит текст:
- това какъв вид профил е?

# 419
  • Раковски
Аз бих препоръчал друго да помислите, питайте колко ви струват вратите и нека ви се сметнат врати на модекс и ако разликата е малка по-добре да е модекс.

Няма го профила.

Общи условия

Активация на акаунт