Нашите кухни - тема 52

• 112 401
  • 790
  •   1
Отговори
# 450
Мариета, според мен и за лед-осветлението са се изсилили малко, ама...не знам. Преди няколко дни в Практис мернах подобно, на цена на метър - беше от порядъка на няколко лева (под5) за метър. Сега, отчитам факта, че и майсторлъка си има цена, и още там каквото е необходимо - трансформатор ли беше, какво ли, но при всички положения е мночко, мисля  Thinking А ти наистина ли много го харесваш тоя лед  Whistling?
Алфа бета, страхотно се е получило при вас, много ми хареса, и аз ще мисля нещо подобно  Sunglasses

# 451
  • София
Rallichka, благодаря, нискобюджетна ми е кухничката, но много си я харсвам!

# 452
Ами понякога точно нискобюджетните са по-практични и приятни за окото, отколкото скъпите, не рядко и твърде кичозни (за мен  Wink) кухни.   bouquet

# 453
Алфа бета, нещо като на последната снимка мисля да правя. Благодаря, онагледи ми се идеята. Наистина много симпатична кухня имаш. А смесителят какъв е?

# 454
  • ГОре на черешата...
Да, знам, че трябват и разни трансформатори, но 4х5, айде 8 лв ги сложи=32 лв- остатъка за трансформатор ли бе Crossing Arms? Ми де да знам, искам да ми е светло - други предложения Rolling Eyes?

# 455
  • В градината...
Ние си взехме две ей такива лампи, ъглови, въртят се нагоре-надолу, з апо 15 лв. http://www.leds.bg/images/led-lamp-angle3.jpg
Вършат идеална работа  Peace

# 456
  • ГОре на черешата...
Не знам, клоня към лед, за да ми е осветен целия работен плот, а не на места.
А какви са аргументите против?

# 457
  • В градината...
Не знам, клоня към лед, за да ми е осветен целия работен плот, а не на места.
А какви са аргументите против?
Като ги светна и двете, нямам никакъв проблем /от двете страни на плота ми са/

# 458
Перуника, да, и аз имах предвид такова осветление като алтернатива на лед-а, който става все по-популярен. Мариета, естествено, че ако ти харесва, ще си направиш лед, няма нас да слушаш, я  Laughing На мен просто ми е прекалено модернистична светлината, студена ми е някак, и ми е много индустриално излъчването.
Тази ми е една от любимите кухни в интернет пространството  Heart Eyes, мисля, че е пускана и тук, тя е на съфорумка

И тук светлината е с подобна лампа, на мен ми харесва. Всичко в тази кухня ми харесва, не знам защо нямам смелост да поискам и светла кухня за себе си. Все към по-тъмните клоня  Thinking

Ето и снимка на същата кухня със светнатата лампа:

Последна редакция: пт, 14 мар 2014, 16:29 от Rallichka

# 459
Като ги светна и двете, нямам никакъв проблем /от двете страни на плота ми са/

+1  Peace И аз така;)

# 460
Ооо, и на мен това ми е любимата кухня, намислила съм като правим нашата сега да я направим по този начин. Според вас колко кв. е тази кухня, че още мисля пространството?

# 461
  • ГОре на черешата...
Аз бях малко на тръни относто светлата кухня и моят съпруг, но...решено е - светла ще е Peace! Избелен дъб, бреза - нещо в този нюанс. Преди малко пообиколихме да разгледаме гранитогрес, да видя на живо съдомиялната, та там сред мострите кухни отдалече го попитах коя му харесва и иска за вкъщи като цвят и о! чудеса! Посочи точно светлата - избелен дъб беше там. Почти на 100% сме решили и за МДФ-профила - стои ми много по-красиво, все пак няма да правя кухня всяка година.
За осветлението - не ми харесва това с лампата, искам целия плот да е осветлен, харесва ми и излъчването на лед-светлината. И още нещо важното - пак "спестих" едни 100-тина лв  Laughing- ходих в един електродом за батерия и там човекът ни е познат та го попитах - лед лента самозалепваща при тях е 2,50 лв/м + траф за 11 лв + още някой лев за копче + ще ми свърже всичко = не повече от 30 лв.  Party Каза ми, че фирмите  идват, пазаруват от тях и после ти вземат едни цени...

Нещо друго слага ли се за лед-осветлението, който има да сподели Rolling Eyes.

П.П. Надявам се с последните сметки не засягам хората, занимаващи се професионално с това и помагащи със съвети в темата, но всеки лев ми е важен, така че - извинявам се ако все пак съм засегнала някого Hug!

# 462
И аз ледлентата си я купувам аз. Ще я взема от Роси.бг. Така ми излиза  по-евтино. Мъжа ми каза, че монтирането не е никак сложно и ще я монтира.

# 463
В темата за кухнята влиза ли и трапезарията - трябват ми идеи за масивна дървена маса в бяло или светло дърво, която да се разтяга.  Hug

# 464
  • ГОре на черешата...
Влиза я. Миналата година си купихме такава - бук
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт