Нашите кухни - тема 52

• 112 918
  • 790
  •   1
Отговори
# 525
  • В градината...
5iaM, много ми хареса, а и ви е излязло икономично  Peace Лампата е страхотна  Naughty

# 526
Благодаря!
Лампата е тази: http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=83275
И аз много ги харесвам. Имаме още една с по-голям диаметър в "холната част".

# 527
5iaM , със здраве да си ползваш кухнята!
Аз лампи все още никакви не съм намерила. Единственото, което имаме избрано, това е лед осветлението за кухнята, баня и тоалетна и една стеничка над мястото за картини. Ще поразгледам какво има и в Икеа, но едно е д асе види на снимка и съвсем друго наживо  Simple Smile

# 528
http://presipo.snimka.bg/details/apartament.799571

в предната тема бях публикувала албума

целият апартамент е обзавеждан изцяло -

вече на 5 месеца

MDF-чистя с микрофибърна кърпа
LED-(тук не се вижда)-по цялата дължина над мивката с трафче,което е вкарано в първият горен шкаф(ляв) и отдолу виси едно конче ( около 10см)-дърпам светва--дърпам изгася...  Joy

gadamer -до къде стигна с кухнята -проекта беше страхотен  Grinning

# 529
  • ту тук, ту там
Дано моят въпрос не ви се стори много глупав...  Embarassed
Може ли да налепим стенни плочки върху вече съществуващи, да ги скрием предишните, но без да къртим? Какви биха били негативите?

# 530
  • Отвъд алеята зад шкафа
PRESIPO случват се нещата по апартамента, но има още много да се прави. В момента ни монтират камината, прави се гипскартон все още, след като минаха майсторите за ел инсталацията. Банята е на ниво слагане на замазки след изпълнение на ВИК проекта. Много работа е, защото много неща променяме и се изграждат наново. Днес избрахме най-накрая настилката за общото помещение. Срещнахме се с един мебелист, но ще трябва да направим втора среща, по-подробна, преди да ни изготви оферта. Със сигурност щ епусна към още 2 фирми за цени, но чакам дизайнерката да изготви проектите със спецификациите на мебелите. Ние освен кухнята имаме още много мебели по поръчка, общо взето само една спалня и дивана няма да са по поръчка, всички останали мебели ще трябва да се правят. А за да вземе майстора точни размери трябва стените и пода да са готови. Планът е уж септември да се нанасяме  Whistling

Забравих да кажа, че избрахме кухненските уреди, една задача по-малко. За мивката вероятно ще се спра на композитна, единично голямо корито без отцедник. Избираме в момента и осветителните тела.

# 531
gadamer

ще се случат нещата - един път като сте почнали,трудничко е  знам мислиш за много неща  - нашият апартамент изгледаше като взривена бомба вътре-пълна мизерия-всичко се кърти -смяна ел.вик..цялостно баня,тераси се избиват..офф не искам да се сещам.. главата ти пуши да избереш най,най за теб......а всъщото време и добра цена.... практично...а бе много фактори..отделно фирмата ..майстори ти ходят по нервите...

gadamer  успех ти желая  Simple Smile

# 532
gadamer, все едно описваш нашата ситуация. Имам чувството, че все пропускаме нещо, че ще направим някоя фатална грешка. Единственото, което не е като при теб е, че ние до края на месец май трябва да сме в новото жилище. Така че ще ни трябва много късмет, много спокойствие и много читави решения.

# 533
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, не е лесно изобщо. Голямо обикаляне, избиране, сравняване.. ooooh! А пък като започнем да чистим и да прехвърляме багаж, ще е лудница  Rolling Eyes

# 534
gadamer

ще се случат нещата - един път като сте почнали,трудничко е  знам мислиш за много неща  - нашият апартамент изгледаше като взривена бомба вътре-пълна мизерия-всичко се кърти -смяна ел.вик..цялостно баня,тераси се избиват..офф не искам да се сещам.. главата ти пуши да избереш най,най за теб......а всъщото време и добра цена.... практично...а бе много фактори..отделно фирмата ..майстори ти ходят по нервите...

И в нас е паднала бомба, все ми се струва безнадеждно .... Направо такава лудница е. И както казва gadamer не мога да си представя после как ще пренасяме багажите  #Crazy

Поръчахме кухнята, тия дни ще ходим за мивка и батерия. Купихме електроуредите, изобщо уж напредваме, а сякаш всичко си стои на едно ниво   ooooh!

# 535
 Mother of PrincesS   багажа ще ти се стори песен.....докато стигнеш до багажа е зора....толкова нерви изразходих. Пренесахме всичко в торби - спахме 2 седмици на земята(защото продадахме предният апартамент и новите собственици искаха да влизат),не питай когато ми трябваше нещо какво търсене беше..торби,торби....чистене, подреждане - а пък колко изхвърлих..обзаведах 2,3 катуна
  Joy

# 536
Да, не е лесно изобщо. Голямо обикаляне, избиране, сравняване.. ooooh! А пък като започнем да чистим и да прехвърляме багаж, ще е лудница  Rolling Eyes

както каза обикаляне, избиране -имах чувството ,че вече като ме видеха в някой от магазините -мебели,за баня и лошо им ставаше  Joy

# 537
  • ГОре на черешата...
Е, поне сте в голям град и има повече магазини. При нас са 3 накръст и при второто ходене във всеки от тях вече ме гледаха троснато Crossing Arms...

# 538
Извинявам се,че така нахлувам в темата но ми е много важно и много спешно!!! PraynigСтава въпрос
,че сега смятаме да правим кухня,дойде майстора и премери(с бебче сме и искаме нещо по-евтнко),та
според вас добра ли е цената от 2200 лв,което включва всичко-изработка и монтаж на кухнята,отвори и механизми.Размери- долни шкафове около 3 метра горни-около 2.5 метра,ПДЧ на еггер,механизми блум,шкаф за бутилки и това е,няма много екстри.....Та ок ли е или да търсим друг.

# 539
  • Раковски
Зависи декора понеже на Егер цените са от 75 до 220 на лист, също и обкова, пишеш блум обаче и тук нещата също са много разтегливи, има панти от 1 лв и от 5, чекмеджета от 5 до 90 лв, мех, за бутилки от 40 до 140... 

Общи условия

Активация на акаунт