Нашите кухни - тема 52

• 112 423
  • 790
  •   1
Отговори
# 510
  • В градината...
Мачо, една съфорунка беше показала интерена идея - витрини с мрежа.
Ако гониш рустик ефект, е интересно. Аз така мисля да си направя витрините, но и със стъкло, а и на ромбовидните плочки, някак си се връзва  Thinking тук https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT6U0ByqXa9 … Zs19tc-laTnzknEjK и https://www.google.com/search?q=wired+glass&client=ubuntu&am … white%3B427%3B640
А ако някъде в Бг може да се открие нещо подобно, ще е страхотно http://www.houzz.com/photos/56809/KitchenLab-traditional-kitchen-chicago
Посъветвай се с дизайнерите  Peace

# 511
  • Някъде на път....
Проектът е на интериорен дизайнер, а не на фирма производител на мебели. Вратичките на шкафовете ще са от МДФ. Относно цената - пуснала съм оферти в няколко фирми. Само ще ви кажа, че започват от 3500лв и до над 10 000. Мислим все още кому да се доверим.
Съпружка, на лични!
Олеле, каква разлика!  Rolling Eyes
Ама това при еднакви материали, обков....или?

# 512
Проектът е на интериорен дизайнер, а не на фирма производител на мебели. Вратичките на шкафовете ще са от МДФ. Относно цената - пуснала съм оферти в няколко фирми. Само ще ви кажа, че започват от 3500лв и до над 10 000. Мислим все още кому да се доверим.
Съпружка, на лични!
Олеле, каква разлика!  Rolling Eyes
Ама това при еднакви материали, обков....или?

Да, при еднакви материали, поне що се отнася до основните такива. Вероятно в разни подробности има разлика, но говорим за корпус от ПДЧ, вратички МДФ, механизми за плавно затваряне, термоплот от 4 или 6 см, не помня вече. Разликата е фрапантна. имам една оферта в средата -5200лв. Луда работа! Като си няма работа човек, що да не обикаля и сравнява. Но не се оплаквам. Мечтая за този момент от години и ето че най-после стъпка по стъпка реализирам мечтите си.
Не мога да не се похваля, че стените на една от стоети вече е готова с фината шпакловка. исках да е супер гладко, за да нанеса боя сатен. Е, получи се и ще стане много красиво - бавно  искъпо, но красиво!

# 513
  • София
Алфа бета, нещо като на последната снимка мисля да правя. Благодаря, онагледи ми се идеята. Наистина много симпатична кухня имаш. А смесителят какъв е?

Извинявам се за късното включване, смесителят ми е на Тека
http://www.geraka.com/stoiashti-smesiteli/3052-smesitel-za-kuhne … 983-b-593-in.html

# 514
  • Някъде на път....
Ma4o, прекрасна е, но от собствен опит ти казвам,че зад стъклата няма как да изглежда така, а ти имаш много такива вратички.Аз сега мисля да слагам фолио на стъклата.

Има бре Wink Дизайнерът ще осигури и посудата;) И ще я пренарежда от време на време.

Ma4o, готин е проекта  Peace Успех при реализацията!

Хахахахахахаха!  Laughing

Сега сериозно - има варианти да стои точно така зад стъклата - зависи от този, който ще я ползва.  Wink
Имаме клиенти, които абсолютно прецизно си измерват големината на посудата и по тези размери се правят шкафовете, за да си стоят винаги подредени.
Ето:

........
Да, при еднакви материали, поне що се отнася до основните такива. Вероятно в разни подробности има разлика, но говорим за корпус от ПДЧ, вратички МДФ, механизми за плавно затваряне, термоплот от 4 или 6 см, не помня вече. Разликата е фрапантна. .....
Наистина фрапантна.... Thinking

# 515
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ma4o страхотна кухня  Hug

При мен ще има също стъкла на нещо като трапезарен шкаф, като не само, че ще е стъкло, но шкафът ще е осветен отвътре  Laughing Като ще е гарга, да е рошава. Там мисля да стоят хубави чинии и чаши.

П.П Също си харесах фурна с пиролитично почистване, но като че ли клоня към Аристон Хотпойнт, просто като дизайн ми харесва най-много. Пералнята и сушилнята също ще са такива. Абсорбаторът ще е или Електролукс, или Горение. Хладилник...тук е по-трудно, търсим за вграждане, висок, но с вътрешна камера, без фризер и една обща врата на отваряне. Има такъв на Либхер, но е 2000 лв  Rolling Eyes Опитът ми показва, че от 6 години имам хладилник с фризер, който използвам да си държа торбите с кубчета лед, които си взимам от ОМV. Тоест един скъп и голям ледарник.

# 516
Здравейте момичета!
Имам нужда от мнението ви по отношение на съдомиялна...майсторът, който ми прави кухнята настоява да ми е стояща, а според мен вградената изглежда някакси естетически по-добре.
Кухнята ми е бял гланц...от една страна си мисля дори и да е стояща, една бяла съдомиялна няма да стои много зле, но май предпочитам вградена.
Моля ви за съвет, че трябва да му го заявя утре Simple Smile

Благодаря предварително!

# 517
  • София
Здравейте момичета!
Имам нужда от мнението ви по отношение на съдомиялна...майсторът, който ми прави кухнята настоява да ми е стояща, а според мен вградената изглежда някакси естетически по-добре.
Кухнята ми е бял гланц...от една страна си мисля дори и да е стояща, една бяла съдомиялна няма да стои много зле, но май предпочитам вградена.
Моля ви за съвет, че трябва да му го заявя утре Simple Smile

Благодаря предварително!

Кой нормален човек ще настоява да сложи свободностояща миялна в бяла кухня като клиента иска да е за вграждане.
Тоя дето ти прави кухнята много ме съмнява да е "майстор".
Я настоявай да е за вграждане и не си разваляй кухнята.

Ето тук е за частично вграждане и стои грозно камо ли свободностояща.(неможах да убеда клиента да я смени)

# 518
Ооо, да!
Благодаря много за снимката! Ще настоявам до край. Аз също не мога да разбера защо се е закучил!
Вградената можело да създаде проблем с вратичката и т.н.
Може би го казва за добро, но аз пък смятам, че няма какво толкоз да ми създава проблем.

Благодаря още веднъж Simple Smile

# 519
  • Раковски
Вероятно не му се занимава с монтажа на миялната и вратата, при свободностоящата няма ни монтаж, но врата.

# 520
Най-накрая и нашата кухня е готова! Пускам малко снимки. (правени с тел. и леко в контражур  Embarassed)
Скрит текст:

Плоскостите са Egger базис бяло и плот Getalit графит. Нямам някакви специални механизми. Поръчахме я на познат и мъжо сам я сглобява. Уредите случайно се получиха най-базовите (разбирай най-евтините  Laughing) от дадена марка.

# 521
  • София
  Много е хубава, но нещо не мога да направя връзката между първата снимка и следващите.Първата част къде се намира?

# 522
Кухнята се състои от две упоредни части. Както ги правят на усвоените панелни балкони, само че нашето е без балкон.  Laughing Първата снимка е от ляво, а другите две от дясно.

# 523
  • София
Кухнята се състои от две упоредни части. Както ги правят на усвоените панелни балкони, само че нашето е без балкон.  Laughing Първата снимка е от ляво, а другите две от дясно.
Благодаря, сега си го представих. Със здраве да си я ползваш!

# 524
  • София
Ma4o, много ми харесва проекта, ще стане готина кухня.  Flutter

5iaM , честита нова кухня, със здраве да си я ползваш!  Wink

Моята кухня е готова, но мисля, какво да правя масата и столовете, в дървесен цвят ли да ги оставя или да ги направя бели, калъфи ли да слагам на столовете...
И така, още съм в процес на завършване цялостно и после ще ви я штрактна.

Само да добавя, ще си обожавам мивката и смесителя БланкоHeart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт