Нашите кухни - тема 52

• 112 417
  • 790
  •   1
Отговори
# 495
След дълго умуване, обикаляне, кроене и прекрояване всички ел. уреди за бъдещата ми кухня са закупени, а проектът за шкафове и прочие готов. Много съм доволна от резултата, разбира се сега остава и да бъде изпълнено също толкова прецизно.
Бих искала да пусна снимки, за да си кажете мнението, но наистина не помня как ставаше това, така че моля за малко помощ.

# 496
Снимките можеш да качиш в прикачи.ком или снимка.бг и да пуснеш линковете тук. Би ли споделила какви уреди избра?

# 497
Снимките можеш да качиш в прикачи.ком или снимка.бг и да пуснеш линковете тук. Би ли споделила какви уреди избра?

Разбира се, че ще споделя. Фурната е с пиролиза на Electrolux. Хладилникът е на Бош, доста голям, но с една врата, хладилник плюс фризер е. Котлоните са тройка на Горене, индукционни. Аспираторът е на Тека, най-мощният, който имаше в магазина. Миялната е на Беко. Тук направих компромис, за да вляза в сумата, но да имам допълнителния душ за изплакване. Дано не съм сгрешила.
Снимки след минути!
   http://prikachi.com/images/558/7168558X.jpg
   http://prikachi.com/images.php?images/573/7168573p.jpg

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 14:28 от Анонимен

# 498
  • В градината...
Мачо,  Peace
/и нашите плочки с наредени ромбоидно, много ми харесва така/.

# 499
Ma4o, много ми допадна проекта, можеш ли да споделиш коя фирма го изработва?
Всичко в кухнята ми харесва с изключение на това, че най-десните шкафове са много близко до столовете на трапезарията, но предполагам, че това няма да е такъв проблем.  Peace

# 500
Ей, Ma4o, кухнята ти е приказна, много ми хареса. Може ли координати и приблизителна цена.

# 501
Много хубава кухня, Мачо. От какъв материал ще са шкафовете?

# 502
Проектът е на интериорен дизайнер, а не на фирма производител на мебели. Вратичките на шкафовете ще са от МДФ. Относно цената - пуснала съм оферти в няколко фирми. Само ще ви кажа, че започват от 3500лв и до над 10 000. Мислим все още кому да се доверим.
Съпружка, на лични!

# 503
  • ГОре на черешата...
 Thinking

Смятате, че няма да ми е удобно ли? Висока съм...а целта е да има повече обем за шкафове, мислех да сложа и микровълновата под плота на бара...а сега де newsm78?

Веси, категорично се отказах от такъв тип второ ниво, пък и от всякакво второ ниво.

# 504
  • Балчи-Варна
Много ми харесва този вид барплот с второ ниво,което е показала Веси.Видях го на живо и аз такъв ще го направя моя.

# 505
  • sofia
Аз по подобен начин съм планирала от едната страна по-високи шкафове и става точно 105 см височината.
Ще ползвам икейската серия besta - два модула един върху друг, като в горния ще пъхна микровълновата. Купени са, сглобени са и определено е високо за работа. Нещо да поставиш - да, но да режеш, месиш или нещо подобно на такава височина не е удобно.
Тези двете едно върху друго:
Скрит текст:

# 506
  • София
Ma4o, прекрасна е, но от собствен опит ти казвам,че зад стъклата няма как да изглежда така, а ти имаш много такива вратички.Аз сега мисля да слагам фолио на стъклата.

# 507
Ma4o, прекрасна е, но от собствен опит ти казвам,че зад стъклата няма как да изглежда така, а ти имаш много такива вратички.Аз сега мисля да слагам фолио на стъклата.

Има бре Wink Дизайнерът ще осигури и посудата;) И ще я пренарежда от време на време.

Ma4o, готин е проекта  Peace Успех при реализацията!

# 508
Аз затова стъклото си го поръчах матирано. Принципно изобщо не исках стъкло, но майстора ме убеди, че е по-разчупено и естетично.

# 509

Има бре Wink Дизайнерът ще осигури и посудата;) И ще я пренарежда от време на време.

Ma4o, готин е проекта  Peace Успех при реализацията!

Хаха, разсмяхте ме! Вярно е, че стъклото си има своите предимства, но и недостатъци. аз много исках да имам точно на тази стена стъкло на вратичките, защото помещението не е много голямо и не искам да ми натежи. От друга страна е напълно вярно, че зад него никога няма да е супер подредено. Все още умувам за вида на стъклото дали да е мат или не.

Общи условия

Активация на акаунт