Нашите кухни - тема 52

• 112 965
  • 790
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Да, по-скоро имах предвид вторите, имаме подобни на стълбището на блока, и точка че това е кухненската тема.

# 361
Какво е най-важно при избора на смесителя в кухнята?
освен дизайн друго какво се гледа(аз ще купувам стоящ на мивката та се чудех какво да гледам)

# 362
  • Раковски
Josefin, проверете в Профил на Пазарджишко шосе, преди кръговото до Метро 2, там огъват алумин. Не смятам, че е голяма философия да се изпълни по начина по който искаш.

# 363
  • Пловдив
Какво е най-важно при избора на смесителя в кухнята?
освен дизайн друго какво се гледа(аз ще купувам стоящ на мивката та се чудех какво да гледам)

какво значи стоящ?
Гледай все пак главата му да се върти, моя се върти изцяло,не че имам нужда заради плота отзад, но е важно като имам две корита. На леля ми не се върти изобщо и е супер неудобно, особено като премята големи тави и тенджери! А тя има само едно корито.
Лично аз преди не виждах преимуществото от изваждаща се глава и да мия наоколо, обаче сега бих си взела точно такъв смесител, за двете корита ще ми е чудесно, а и не само затова - има си нужда, например една тава си сложил до мивката и я пълниш с водичка по този начин  Mr. Green

Шадоумен благодаря, аз също смятам, че няма философия, но уви не попадаме на който го може.

# 364
  • Балчи-Варна
За стълбището,отидохме в склад на едро и казахме колко м.парапет ни трябва и че отстрани на стълбището ще се захваща.Там на място ни нарязаха перилата и ни дадоха държачи(не знам тъй ли се казва)за странично захващане на парапета.И баща ми с дрелката прави дупките,захваща държача с болтове,пъха в него профила и т.н.Много елементарно е.И сега ги махна временно,защото много трудно се качват мебели,вити стълби са.Там в склада питаха искаме ли монтажници и като отказахме,те ни обясняваха как се сглобяват.За цена на материалите платихме около 200лв.,а майстор искаше 780лв.

# 365
Josefin Уау!  Много ми хареса!!!

# 366
Josefin, чудесна кухня!
Като сме се заговорили за смесители, та да попитам и аз какъв бихте ми препоръчали. Искам да е с вадещо се душче. Гледам, че от тях има два вида основно - такива с отделно място, от което тече вода и такива без. Обясненията ми са супер наистина, но съм убедена, че ще ме разберете!
Моля и за съвет откъде да избера плочки за гърба на кухнята.
Благодаря!

# 367
препоръчайте микровълнова за вграждане на прилична цена  Simple Smile Не мога да си избера, дори и на Бош не ми хареса отварянето, въпреки че почти бях преглътнала цената над 1000 лв., но после реших че не си заслужава за микровълнова да се дават толкова пари

не мога и фурна и котлони да си избера. Фурните на Бош са със някаква странна скала, която се сгъстява на края, а аз в къщи имам и по-стари готвачки. Предпочитам с някакво по класическо и видимо управление. Също ще съм благодарна за препоръки

някой ползвал ли е уреди Тека? Отзиви? на мен марката ми е позната само за мивки.

# 368
  • Раковски
Тека е добра марка, аз си купих тази микровълнова (без да има някакви изгъзици). Лексгруп също имат микровълнови в този ценови диапазон, инак като марка тека си е о добрите.

# 369
  • София
Здравейте, чета ви от години и най-после дойде ред и на моята кухня. Тези дни ще постна началните проекти, защото мисля че коментарите и критиките ви ще са много полезни.
За момента съм  на етап избор на уредите и имам следното питане - какви са ви впечатленията от уредите на Lino? Знам, че се водят по-ниския клас на Еуролукс и се произвеждат в Турция и до там. Не познавам никого с такива уреди и като че ли никой няма преки впечатления newsm78. Харесала съм си един абсорбатор, който ми пасва перфектно като дизайн и мощност, а пък цента е супер в сравнение с останалите и се чудя по-лош ли е или само заради марката.
Моля ви, помагайте Simple Smile

# 370
  • Раковски
Скоро имаше оплаквания тук от лино, казват, че се правене в Турция с техните си части и само сглобката им куца малко. Можете да видите и уреди с транспортни дефекти, има хубави на добри цени.

# 371
  • София
Благодаря!
Транспортните дефекти много ги тача - пералнята ми е такава и е като шестица от тотото. Повечето неща от тях обаче, които ми допадат като дизайн, функции и цена са във Варна, а уред с дефект не се купува дистанционно. Wink.
Да питам и друго - някой има ли мивка от Икеа. Визуално аналогични модели при Еуролукс и Бланко са около 500 лв., в Икеа - 200. newsm78 Предполагам на икейските им е по-тънка ламарината и може би не са добре обработени.

# 372
  • София

Да питам и друго - някой има ли мивка от Икеа. Визуално аналогични модели при Еуролукс и Бланко са около 500 лв., в Икеа - 200. newsm78 Предполагам на икейските им е по-тънка ламарината и може би не са добре обработени.
ние имаме мивка от икеа, голяма, нито и е тънка ламарината, нито са се проявили някакви дефекти, аз лично съм много доволна
ей такава е:
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=11215

# 373
  • Пловдив
Здравейте!След обяд отиваме да купуваме аспиратор,двойка котлони и фурна.От Техномаркет ще са сигурно.Някой би ли нахвърлил с две думи какво да купувам и какво да гледам.Немско ли да е?Кое в никакъв случай да не купувам?Не искам сензорни бутончета и разни електроники.
Мерси предварително!  bouquet

# 374
елънче,защо те притесняват сензорните копчета.? котлоните с такива са много по-лесни за по4истване.имам двойка котлони на еуролукс от пове4е от 3 години-никакви проблеми.според мен са излишни някои от функциите на фурните.друг съвет не мога да ти дам.успех!

Общи условия

Активация на акаунт