Нашите кухни - тема 52

• 112 933
  • 790
  •   1
Отговори
# 375
  • на Мелмак
препоръчайте микровълнова за вграждане на прилична цена  Simple Smile Не мога да си избера, дори и на Бош не ми хареса отварянето, въпреки че почти бях преглътнала цената над 1000 лв., но после реших че не си заслужава за микровълнова да се дават толкова пари

не мога и фурна и котлони да си избера. Фурните на Бош са със някаква странна скала, която се сгъстява на края, а аз в къщи имам и по-стари готвачки. Предпочитам с някакво по класическо и видимо управление. Също ще съм благодарна за препоръки

някой ползвал ли е уреди Тека? Отзиви? на мен марката ми е позната само за мивки.

Аз имам на Тека уреди - работят си супер ,

Котлоните са ми индукционни , МВ ми е от тях - по спомен беше около 300лв , има всички функции , които се сещаш , аз разбира се ползвам 2-3 Laughing.
Миялна ми е на Тека - и от нея съм доволна.
Препоръчвам Grinning

# 376
  • София
Здравейте!След обяд отиваме да купуваме аспиратор,двойка котлони и фурна.От Техномаркет ще са сигурно.Някой би ли нахвърлил с две думи какво да купувам и какво да гледам.Немско ли да е?Кое в никакъв случай да не купувам?Не искам сензорни бутончета и разни електроники.
Мерси предварително!  bouquet

'що така бре хора ?
какво й е на електрониката?
Да не мислите, че тези със сензорно управление са много по различни от тези с потенциометър.
Домакинските уреди са далече от връховете в технологията, там нещата се променят със скорост от десетки години, големи "консерви" са производителите на "бялата" техника.

# 377
а всъщност къде се правят уредите на Тека newsm78

# 378
Здравейте, ако някой е ползвал  услугите на  Димат Омега, София за изработване на кухня да сподели впечатления

# 379
  • София

Всички се правят на различни места - повечето в Испания.
А и какво значение има това като имаш 3 години гаранция на всички уреди, 6 години на смесители и 15години на мивки.
Ти другите марки знаеш ли къде се правят?

# 380
  • Раковски
Без да съм наясно с производството на уреди смятам, че самите фирми са специализирани в няколко области и част от нещата им се правят от други фирми с тяхното лого. Тоест ако могат да правят котлони, миялни, хладилници, фурни, аспиратори то мивките ги прави друг, смесителите друг и т.н.

# 381

Всички се правят на различни места - повечето в Испания.
А и какво значение има това като имаш 3 години гаранция на всички уреди, 6 години на смесители и 15години на мивки.
Ти другите марки знаеш ли къде се правят?
просто любопитсво, не знам принципно фирмата от къде е

# 382
  • на Мелмак
Испанска е фирмата, моя приятелка си взе всичко в кухнята от тях и също е мн. доволна.
Аз взех на Тека и Самсунг и съм доволна , като имам база за сравнение с Фабер, Нарди , Аристон и няк. турски - Беко .
АЕГ и Бош - плащаш за марка , но какво получаваш по нашите географски ширини е друга работа:)
Това е мое мнение , разбира се ,
Доволна съм от избора си.

# 383
  • Пловдив
Здравейте!След обяд отиваме да купуваме аспиратор,двойка котлони и фурна.

8-мартенски подарък  Laughing
и моя такива ги прави - паркет за 14 февруари  ooooh!

честит празник дами!  bouquet

# 384
Здравейте, чета ви от години и най-после дойде ред и на моята кухня. Тези дни ще постна началните проекти, защото мисля че коментарите и критиките ви ще са много полезни.
За момента съм  на етап избор на уредите и имам следното питане - какви са ви впечатленията от уредите на Lino? Знам, че се водят по-ниския клас на Еуролукс и се произвеждат в Турция и до там. Не познавам никого с такива уреди и като че ли никой няма преки впечатления newsm78. Харесала съм си един абсорбатор, който ми пасва перфектно като дизайн и мощност, а пък цента е супер в сравнение с останалите и се чудя по-лош ли е или само заради марката.
Моля ви, помагайте Simple Smile

Втора година изцяло уредите в кухнята са Еуролукс - фурна Лино,газов плот Лино и абсорбатор Фабер. Нямам никакви проблеми, стуваха около 1000 лв общо, а имат и още 3 години гаранця,така, че след 5 едва ли вече ще съм силно засената от появата на проблем. Фурната е от най-елементарните, но пече добре и равномерно, загрява бързо и изстива бавно. Котлоните както написах са газови, двойка и според мен единственият минус са тия металните кръгчета отгоре, т.к на места изсветляха, но не може без тях.

# 385
Кога избрахте дръжките на кухненските шкафове преди или след монтажа на самата кухня?

# 386
  • София
Кога избрахте дръжките на кухненските шкафове преди или след монтажа на самата кухня?
преди.
Зависи обаче какви дръжки искаш, варианти много - върху вратичките или вкопани на челото на вратичката, или вкопани отгоре, закачени за вътрешната част, без видими дръжки.

# 387
  • Пловдив
Здравейте!След обяд отиваме да купуваме аспиратор,двойка котлони и фурна.От Техномаркет ще са сигурно.Някой би ли нахвърлил с две думи какво да купувам и какво да гледам.Немско ли да е?Кое в никакъв случай да не купувам?Не искам сензорни бутончета и разни електроники.
Не сме ги купили още.Имаме един познат,който работи там и ще го чакаме да се обади и да отидем.
Сега обаче,въпроса ми е друг!Избрала съм си сиво забрано и за плот и гръб пак сиво  Thinking
Да мисля ли друг цвят или не?Някои казват,че поне три цвята трябвало да има  newsm78
Гърба ли да заменя с друг цвят?Извинявам се за олигофренските въпроси,ама не съм си правила кухня преди и не знам какво искам  Laughing
Ако е от значение,кухнята е на терасата  Crazy
А сензорните копченца,щом казвате,че нищо им няма,значи може и с такива да взема! Party

# 388
Не сме ги купили още.Имаме един познат,който работи там и ще го чакаме да се обади и да отидем.
Сега обаче,въпроса ми е друг!Избрала съм си сиво забрано и за плот и гръб пак сиво  Thinking
Да мисля ли друг цвят или не?Някои казват,че поне три цвята трябвало да има  newsm78
Гърба ли да заменя с друг цвят?Извинявам се за олигофренските въпроси,ама не съм си правила кухня преди и не знам какво искам  Laughing
Ако е от значение,кухнята е на терасата  Crazy
А сензорните копченца,щом казвате,че нищо им няма,значи може и с такива да взема! Party

Аз мисля, че НАЙ МНОГО три цвята са допустими, да не кажа че аз бил предпочела два цвята, ама зависи от цветовете, та три е максимума  Rolling Eyes

# 389
  • Раковски
Смятам, че е добре долния и горния ред да са с различни цветове а плота и гърба един, ся все пак всеки си има свое виждане, но това е масовото изпълнение като предимно долния е по-тъмния.

Общи условия

Активация на акаунт