Нашите кухни - тема 52

• 112 974
  • 790
  •   1
Отговори
# 555
  bouquet На нашите ремонти им се вижда края. След няколко месеца миене на съдове в банята (да, знам , че е гнусно и ужасно) вече кухнята ни е напълно готова- с голяма мивка и плочки. Юпииии! Остава само да си купя релсички от Икеа за черпаци и т.н.

Последна редакция: сб, 22 мар 2014, 13:00 от Захир

# 556
  • Раковски
Момичета наближава и ремонта в кухнятааааааа. Нямам търпение. Всички джаджи съм си накупила остава само шкафчетата. Последната ми покупка е http://www.aliexpress.com/item/7pcs-Nylon-kitchenware-with-Holde … s/1389577805.html много си ги харесвам. Та да Ви питам. За гръб какво използвате обърнат плот или някакви яки плочки. Кое според вас е по добре?

Освен гръб като кухненския плот и плочки може да се сложи гръб от нерътждавейка, стъкло принт или с цвят..

# 557
Та да Ви питам. За гръб какво използвате обърнат плот или някакви яки плочки. Кое според вас е по добре?

Освен гръб като кухненския плот и плочки може да се сложи гръб от нерътждавейка, стъкло принт или с цвят..

Може  и боядисана, варосана, тапетирана стена да се остави Wink

# 558
  • В градината...
Захир, много хубава класическа кухня  Peace

Аз си купих от ИКЕА черни тръби за окачване и една кошничка, както и кукички- страхотни са.
Следобед ще снимам.

# 559
Имам  нужда  от  един  шкаф, който да ми събира чинии, чаши ел.уреди.
Искам да е съчетание  от  бял фурнир, венге и топло светло кафяво.

# 560
Момичета наближава и ремонта в кухнятааааааа. Нямам търпение. Всички джаджи съм си накупила остава само шкафчетата. Последната ми покупка е http://www.aliexpress.com/item/7pcs-Nylon-kitchenware-with-Holde … s/1389577805.html много си ги харесвам. Та да Ви питам. За гръб какво използвате обърнат плот или някакви яки плочки. Кое според вас е по добре?
Здравей. Много ми харесаха кухненските прибори които си взела. Погледнах в сайта, че доставката до България е безплатна. Плаща ли се нещо друго /мито или др./ и могат ли да се заплатя с дебитна карта.

# 561
  • София
Захир, прекрасна кухня! Честито.
Може ли да кажеш какви са габаритите на мястото?

# 562
Захир, браво! Красота!

# 563
  • Някъде на път....
Захир, много хубава кухня. Адмирации!   bouquet

# 564
Захир  smile3501 

# 565
Радвам се, че ви харесва. 2, 65 на 1,65 са размерите. Доста мъничка е.

# 566
  • София
И от мен, браво! Много хубава кухня, Захир!  Flutter

# 567
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много хубава кухня Захир, честито!

# 568
Захир прелестна е кухнята ти! Браво за добрия вкус  Heart Eyes

# 569
Това е и моята представа за една красива и уютна кухня. С много любов да си я ползваш! Може ли да ми кажеш коя е фирмата, която ти я изработи и вратичките от какъв материал са /на лични/.

Общи условия

Активация на акаунт