МАЙчето красиво с бели зъбки ,учи се да прави първи стъпки.

• 70 529
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Хей, момичета къде изчезнахте всички? Съвсем изоставихме темата. Този уикенд беше дъждовен, но пак никой не пише Sad

Как сте вие и бебоците? Скоро започват рожденните дни на малчуганите, кръщенета... все весели моменти. Нека продължим да си ги споделяме Simple Smile

Прегръдки на всички Hug

# 376
Дааа, наистина темата запустя...
Аз нямам много време, защото след работа е пълна лудница. Таткото работи до късно, така, че аз събирам децата от градина. Прибираме се и са гладни. Дребният започна добре да се храни. Ръмжи, като се забавя с храната. Трябва да имам сготвено, а нямам време. После идва време за сън, и докато си легнат и двамата аз съм вече грохнала. Надявам се да влезна по-бързо в крачка,че няма да издържа дълго така.
В работата поне ми е спокойно, много добре ме посрещнаха. Сега си опреснявам понятията, че доста съм изключила.
Влизам бавно в забързаният ритъм.

Новото при Виктор е,че започна да се пуска от мебелите и стои изправен стабилно, но не се престрашава да направи крачки Simple Smile

На всички Hug

# 377
  • Лудогорието
rosan4e сякаш аз съм писала това!  Simple Smile С тази разлика, че не съм се върнала на работа, и не смятам да е скоро. За това и нямам време да пиша и чета какво сте писали тук. Митко е добре, вече с 6 зъбчета. От няколко дни си бърка активно в устата с ръчички и много се лигави, но не виждам нищо по венците му. Иска да ходи, но не го държат краката особено. Когато го хвана под мишницата ходи и е много щастлив, но аз оставам без кръст и другата ми работа изостава.  Rolling Eyes Като навърши 9 и половина месеца го записах на кухня и си хапва много добре. Постоянно може да мушка нещо в устата -  солети, бисквити, коричка хляб, кокалчета, дори налита на нарязано мезе  Laughing
Не може и не иска да пълзи, също като батко си  Simple Smile Все още имаме две кърмения- вечер на заспиване и сутрин около 4-5 часа.
Хубав ден на всички!

# 378
  • София
Здравейте мами и от нас,
 надявам се всички сте в добро здраве. Ние от днес сме с още едно зъбче ( 7-мо, а 8-мото е на път). Голям зор беше, много нервна.От 2 дни е с разстойсво, като днес е направо като вода и не жълто, а по-скоро бледо жълто към бяло. Отказва да яде от 3 дни, с голям зор.Мисля днес да взема лечебна хумана и да минем на картофи , сирене не съм давала още. Май от тук нататък ще сме така със зъбите. Настроение иначе си има,но е отпаднала, дори седи в количката
В неделя не бях на работа , ходихме на кръщене на племенницата. Беше много хубаво. Ние незнам кога ще се кръщаваме, сега просто нямам сили да мисля и за това .

Ще пиша пак скоро

# 379
Здравейте и от нас Hug

kanye , честито ново зъбче на Симонка.

Ние снощи цяла нощ се борихме да свалим температурата на Криси , едва на сутринта спадна и поспа малко. След това повече не е вдигал , ходихме на обяд до педи да го види , каза че няма нищо притеснително , изписа ни все пак МИГ през 8 часа за всеки случай и реши да го подсили със Саностол http://apteka.framar.bg/30006307/%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D1%81% … 230-%D0%BC%D0%BB- вие давали ли сте някога такова нещо , купих го , но Криси не остана очарован от вкуса му , как ще го пие не знам.
На всичкото отгоре направи реакция от прясно мляко , получи разстройство и му се появиха ситни като подкожни пъпчици по челото и бузките ooooh!

Оплаках ви се , сега ще ви оставям ...
Наминавайте по-често да съживявате темата Hug

# 380
Привет!
Наминавам за да ви почерпя , днес криси става на 11м.

Ние иначе сме добре, с всеки ден Криси прави все нещо ново. Напредваме и с движението, Лека полека превъзмогва страха. Отпуска се да върви и хванат за една ръчичка, дори когато се чувства сигурен се пуска от мен и стои сам. Тези дни дори напира сам на пред без да го интересува дали го държа или не, но естествен но пада... Simple Smile
Днес му дадох риба (сьомга с зеленчуци) изобщо не я хареса. Наложи се малко на сила да му дам 3-4 лъжички...
И това при нас!
целувки от нас!

# 381
 Не е ли рано за прясно мляко ? Или ние сме много назад, аз не съм давала още кисело мляко / само от плодовото мляко на Хумана/, но продължаваме смяната на НАН ХА с НАН Simple Smile.

И да се похваля ... за 10дни е качил 10гр.  Joy

Болните да оздравяват, а здравите да не се разболяват. 

# 382
САНОСТОЛ съм давала преди на каката, не видях никакъв ефект от него, поне при нея но си е до дете сигурно. На нея и го бяха изписали за подсилване и уж за да има повече апетит че беше много слабичка и злояда. А на вас за какво са ви го изписали?
Колкото до прясното мляко и аз мисля че е рано още... Аз не съм давала, Може би след годинката ще пробвам! А колкото до киселото, Криси е вече само на кисело... АМ не иска и да види, какви ли не смених, и това си е.
Зъбчета имаме 6 И май още 2 са на път...

# 383
мики-маос,  честити 11 месеца на Криси Hug

И Виктор направи 11 месеца...и проходи smile3521

Толкова съм щастлива, чак ми се насълзиха очите докато му броихме крачките. Засега са 3-4, но става все по-стабилен. Не си спомням дали така съм подскачала от радост с каката newsm78

Тъй като малкият яде всичко, аз му включих и пр. мляко постепенно. Може м-у 9 и 12 м, при условие, че бебето има разнообразна храна и не е злоядо. Кисело му давам с лъжичка. Обезсолено сирене му троша в манджите.

# 384
Криси е изцяло на кисело мляко затова педи каза , че може да въведа прясно , а също и заради детската кухня , повечето десерти са с прясно мляко , но ние ще ги пропуснем поне на този етап. Въведох го разредено с вода 1:1 като му направих пшенична каша , която той много хареса , но се оказа че това не е нашата храна.
А Саностол ни го изписаха за подсилване на имунната система.

Честити 11 месеца на Криси Hug Heart Eyes

Честито прохождане на Виктор , да стъпва смело и да радва всички около него Hug Hug Hug

# 385
Да се запиша и аз  Simple Smile
Честити 11 месеца на Криси и Виктор  Hug и Честито прохождане на Виктор   bouquet Нека върви с леки стъпки само напред в живота!  Hug

Ние също направихме 11 месеца, кога мина това време.....
Аз не съм и давала още кисело мляко, но другата седмица мисля да почваме, тъй като след годинката на детската кухня започват да използват прясно мляко, а не АД мляко. Но ще по изчакам с прясното, просто няма да и давам десертчетата и супите, в които има мляко на първо време.
Иначе ходим около мебелите, но я е страх да се пусне още или ако се пусне пада, трябва да ни заякнат още крачката  Mr. Green
Лек и усмихнат ден  Hug

# 386
Здравейте мами и бебчовци Hug

Мики- маос честит 11 месец на Криси. Да е жив и здрав.

Rosan4e, честито прохождане и 11 месеца на Виктор. Да прави смели крачки в живота.

Ние също правим опити за ходене като го държиш, ама не става постоянно, че не мога да свърша нищо друго. Иначе ако го оставя сам се изправя където може, дори и на вратата се подпира ама няма къде да се хване и пада по гръб и на главата и затова ме е страх да го оставям сам. Мислих да не купувам проходилка, но като го оставя в кошатата и му омръзва бързо, а ако щъка с нея ще му е по-забавно, та май ще трябва да  търся.

Хубав ден засега от нас Simple Smile
Другото, ко

# 387
Друго, което се случва при нас е ходенето по доктори и изследвания за да разберем евентуално от какво са му газовете и проблемите със стомаха. Слава богу всички изследвания са наред. Пием капките за колики и пробиотици, намалихме дневните кърмения ( по препоръка на гастрото, защото според нея лактозата му образува много газове), но от една седмица на този режим нямаме промяна. Даже според мен е от твърдите храни, а не от кърмата, защото два пъти пробвах и му дадох кисел с царевично нишесте и го скъса корема от тази царевица, но ще пробвам още малко така пък ще видим пак като отидем на преглед какво ще каже докторката.

Приятни разходки Simple Smile

# 388
Ilieva, сега видях, честити 11 месеца и на вас. Да е жива и здрава малката принцеса Hug

# 389
  • София
Честит 11 месец на Криси, Виктор и Ади.  Росанче честито прохождане , Вики да стъпва леко и уверено. Симона направи първите си крачки само преди около 2 седмици, сега стига до 6-7 крачки. последните дни обаче е доста изтощена от разстройството и не иска и да ходи , просто си седи и си играе. даже и в количката стой, което не е било никога. Не съм вярвала колко тежко може да ти е на сърцето, като виждаш , че детето не добре Cry

Фифи направо не ти завиждам, май само предположения си правят  лекарите. Браво поне , че резултатите са ви без проблем и дамо по-бързо го израсне този проблем. Аз прясно мляко също не съм давала , сирене също. Киселото мляко засега го харесва. на кухня не знам кога да я записвам  newsm78, но летния период хич не ми се иска , с оглед на годността на продуктите.
 Някой беше писал за детска ясла, аз през няколко дни влизам в системата и гледам как шансовете ни все повече намаляват и намаляват .... 38 деца с еднакви точки за 5 места  , голям шанс трябва да имаме за ни изтеглят в т.нар лотария

лека засега на всички и много здраве пожелавам.

Общи условия

Активация на акаунт