МАЙчето красиво с бели зъбки ,учи се да прави първи стъпки.

• 70 528
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте Hug
Деси е добре, подутите лимфни възли не се напипват вече. Днес се върнахме от село, където прекарахме 10-на дни. Деси се къпа в басейна, игра си с чешмата мокрейки се цялата, и през повечето време ходи гола и без памперс. Мисля, че добре и се отрази. Сега обикаля стаите вкъщи и преоткрива играчките си, дори ги носи да ми ги покаже.  Simple Smile
kanye и аз едва удържах Деси за тази ваксина, много я заболя. Sad Сега, когато отидем пред първата врата за чакалнята пред кабинета и започва да вика "Мамо не, не!"
мики-маос понякога ни се налагат и трудни решения, имаш много прегръдки от нас  Hug Hug Hug и да оздравявате бързо.
СГГ ще свикне Светли на яслата, дано се забавлява и не се разболява  Hug
ant G браво на София! А ти подготвя ли я предварително, че ще ходи на ясла, ще си играе с децата и т.н. ?
Лека вечер на всички!

# 526
  • Северозапада
Смайл, не съм и правила някава кой знае каква подготовка. Около седмица преди да тръгне във връзка с някои от нещата, които правехме през деня, ѝ казвах, че го правим за яслата или че в яслата ще прави "еди-какво-си". Не мисля обаче, че е имала ясна представа за какво и говоря.

# 527
ant G   bouquet, предполагам че положителната нагласа на родителите, към яслата и работещите там, е важна за адаптацията на децата. Аз ще запиша Деси, когато навърши 2 г. и до тогава има време, но не е лошо да се подготвя за момента. Мисля да започна да я водя да си играе на детските съоръжения в двора на яслата, за да свикне с обстановката. Вземаме и храна от там всеки ден. Знам, че в яслата ще се грижат добре за нея, а и нямаме друг избор, така че трябва и двете да се настроим положително към тази промяна.

# 528
  • Северозапада
Смайл, на 2 г. вече разбират повече. Мисля, че тогава подготовката е важна, за да не се чувства детето изоставено  Peace

# 529
  • у дома
Момичетаааа, как сте? Ние ок, гледаме се и това е. Малчо прави бели в къщи, но го спряхме от яслата за известно време. Вие как сте, нещо всички сме се скрили... Целувки за всички  Hug

# 530
Здравейте,не знам дали ме помните ама да се разпиша.Simple Smile
Сега сме развълнувани в къщи,че баткото тръгва на детска от понеделник,днес му купих нови маратонки а утре трябва и някаква блузка да взема иначе всичко друго си имаме вече и сме готови.Simple Smile
Никол пък става все по инат и само беля след беля реди за да не ми е скучно.Simple Smile
Това е от нас. Hug

# 531
Здравейте, момичета Hug
От цяла вечност не съм влизала в темата, виждам че няма никакво раздвижване. Мъниците пораснаха, и правят пакост след пакост / поне моят е така Mr. Green /
Искам да ви попитам миете ли зъбките и как успявате , с напръстник или четка, и каква паста използвате? И друго - има ли мами, махнали вече "памперса" , защото имам познати, съседки и т.н , които твърдят че на 1.2/1.3г са свършили тази работа, а на мен ми се струва мисия невъзможна Thinking

Усмивки и приятни есенни разходки Hug  bouquet

# 532
Ния си мие зъбите (все още 4на брой) с четка и бебешка паста бочко. Вкъще от две три седмизи караме без памперси и почна да си казва,но не винаги ставя. Но се стапаем. Говори страшно много и прави постоянно бели,страшен инат и на моменти откачам направо. Имаве и малко дертове но се надявам скоро да минат.

# 533
Здравейте Hug Ние зъбките ги мием с четка и паста (детска на Чико) не винаги много успешно Simple Smile, но пък на следващата вечер по-добре и така. Все още сме с памперс, прогвах на гърне, но стоя 2-3 дни даже имахе успешен опит, но после не искаше и не съм я насилвала и сега като мина малко време мисля пак да я пробвам.
Иначе сме добре, опитваме се да бърборим, на мокро казва моко, на шапка-тапа, на вода-ода и така. Simple Smile Започнаха да ни мъчат вторите кътници Sad Всички други зъбки вече излязоха Simple Smile
Учудвам колко много неща разбира като и казвам само дето тя не може да ми отговори Simple Smile
Много усмивки и хубави слънчеви разходки Hug

# 534
Момичета,здравейте.Аз съм мама svetli2013 ако ме помните понеже не съм писала от много отдавна,понеже цяло лято бяхме по екскурзии и нямахме комп с нас,и понеже съм си забравила паролата се наложи да правя нова регистрация във форума.Надявам се да ме приемете отново при вас.Сега започвам да ви чета на зад.Надявам се всички да сте добре.По късно ще пиша за новостите при нас. Hug  bouquet

# 535
Хайде и аз да се разпиша ние сме добре много сме палави като за 10 деца.Има си 12 зъбки ходи много добре много е стабилен,казва и няколко думи като;мама,тати,дядо,кола,дай,на,не,да,кукла.С храненето е малко трудно,но се справяме.Тежи 12кг и е 90 см. Хубав ден ви желая и ще пиша редовно. Hug  bouquet

# 536
Момичета а да ви попитам защо не ми излизат лентичките

# 537
  • Северозапада
Виж си настройките на профила

# 538
Ние сме болни, с афти в гърлото и температура ooooh!
Личната ни изписа Суметролим и МИГ за температурата, няма никакъв апетит и е в ужасно настроение. Лекарствата ги давам с голям зор, плаче до захласване. Купих четка и паста за зъби, но сега май не  е най-подходящият момент да започнем с миенето.

Иначе и Криси ходи стабилно, катери се по всичко, което докопа. Говори много , повтаря всичко , което чуе. Но е много нервен, само нещо да не стане както иска той и става война Mr. Green Редовно огласяваме площадката пред блока Grinning

# 539
Оф ще се опитам да си намерия паролата на старият си ми профил че там си имам всичко,а да ви попитам махнахте ли вече бибите?Съншаин,и светли е много нервен и за всичко което не му изнася пищи.

Общи условия

Активация на акаунт