МАЙчето красиво с бели зъбки ,учи се да прави първи стъпки.

• 70 464
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета Hug
Темичката ни е много пуста, нека се отбиваме по-често тук  bouquet

Наближават рождени дни, виждам и вие като мен се вълнувате. Аз много се чудя дали да го празнуваме вкъщи или в заведение. Много се двоумя. И двете си имат и плюсове и минуси... ще го измисля, имаме още време.

Притеснява ме друго, оказа се, че малкия е с фимоза и ще се наложи обрязване Sad Много се страхувам как ще мине всичко, как ще се чувства след това. Записали сме час за събота. Дано всичко мине добре, стискайте палци.

Поздрави на всички Hug Hug Hug

# 631
  • у дома
Здравейте момичета Hug

Притеснява ме друго, оказа се, че малкия е с фимоза и ще се наложи обрязване Sad Много се страхувам как ще мине всичко, как ще се чувства след това. Записали сме час за събота. Дано всичко мине добре, стискайте палци.

Поздрави на всички Hug Hug Hug

Привет, Sunshine, как я установихте фимозата? Малко съм боса по темата, но мъжът ми все за това опява, пък аз все не обръщам внимание. Та сега ти като спомена и се заинтригувах. Ходихте ли на някакви специални прегледи? Дано всичко мине ок. Hug

# 632
Прави се преглед от уролог.

# 633
Оо не се притесняваай,всичко ще мине добре. По добре като е малък,ще е неприятно но бързо ще мине. На една приятелка на детето му правиха и бързо се оправи

# 634
Надявам се да сте добре.  Hug
Пожелавам здраве на всички ...

# 635
Добре сме вече, интервенцията мина, сега се възстановяваме, дано всичко се развие както трябва!

Hug Hug Hug

# 636
Добре сме вече, интервенцията мина, сега се възстановяваме, дано всичко се развие както трябва!

Hug Hug Hug
И Светли има проблем с пишото,и трябва да му се прави същото като на вас,слагат ли упойка,ти при него ли си,кажи как беше при вас.Дано Криси се оправи бързо.

# 637
Светли,
Скрит текст:
цялата работа отнема не повече от 5 мин. Прави се с месна упойка, като преди това се замразява самото място. При нас беше с лазер, което го прави безкръвна операция. Аз бях с детето за опора, а баща ми и свекъра го държаха. Детето плаче повече от страх, отколкото от болка. След това първите няколко пъти докато чишка плаче, защото го пари. Но като цяло не е толкова страшно, колкото звучи.

п.п Ако нещо те интересува повече пиши ЛС

# 638
  • у дома
Момичета, мислим да купим за РД на малечко едно колело за баланс. Някой ползва ли? Ще се радвам да споделите мнения.

# 639
Ние имаме ама още не може сама по тежко и е. Нашето е метално. Дървените са доста по-леки и може би по-добър вариант за сега като са малки

# 640
МАЙчетааа..., къде сте?  Hug

# 641
Тук сме добре сме.Как са дечицата.Ние днес правим разсходка на Светли с влак,много се кефи:-).

# 642
Добре сме и ние. На Светли му спряха лечението от 28.05. и сега чакаме края на месеца да видим какво ще покажат изследванията, продължава да не яде у дома, а в яслата да похапва. Продължава да пие многооо ... вода - 2л. най-малко на ден  ooooh! . Ходи с очилата /след 15 юни ще го пробваме и в яслата да ходи с тях/ закриваме едното око и така. Само дивее ...  

# 643
Майчета как сте,вече сте забравихме.Ние сме добре,бяхме на море и сега в Сряда пак ще ходим.На Светли много му хареса.Драскайте по някой ред,че темичката ни много изостана.Simple Smile

# 644
 wavey МАЙчетааа ...

Общи условия

Активация на акаунт