Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 249

• 36 841
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Скрит текст:

Колкото и скъпо да струват снимките в имението на Feryal Gülman, това са дребни разходи в сравнение със снимките на другия сериал, в дворците на Санкт Петербург.
Направо ми се объркват представите за финансови възможности, Керем Чатай изглежда, ще бие всички рекорди.
Да е жив и здрав, и ако резултатът е хубави сериали, значи, си е заслужавало.

Не ме вълнуват финансовите възможности на Керем Чатай. Защото производстото на един сериал е сбор от финанси, като той е част от тях.
Но:
Скрит текст:
Нали обичам математиката: Приемаме условно, че Керем Чатай и за двата нови сериала плаща по 10 000 турски лири за снимачен ден. Ще обърнем всичко в бълг. лева за да ни е по-ясно сравнението.
Към днешна дата – 10 TL = 6,43 лв или 1 т.л. = 0,643 лв
                          100 рубли = 4,12 лв или 1 р    = 0,0412 лв
За КРА: 10 000 т.л. х 0,643 = 6 430 лв/за снимачен ден;
За КиШ: 10 000 т.л. х 0,041 =   410 лв/за снимачен ден.

.............................
Или каквито и договорености за ползване да има К.Чатай, съотношението е 1:10 при условието 10 000 турски лири за снимачен ден.

Марица, не е бе джанъм това Небахат.

Мариянка, защо не те вълнуват финансовите възможности на Керем Чатай? От неговата способност да обезпечи проектите си, до голяма степен зависи и техният успех.

Колкото до математиката, не е моята сила, но знам, че различни величини не се изразяват с еднакви числа.
Но…това не интересува негово величество зрителя. Той очаква да види нещо, което ще му достави удоволствие и не се впечатлява от цифри.
Няма случай чужденци да са създали реалистична руска атмосфера  и душевност – колкото и дворци да използват. Дори и американците се провалят в опитите си. И нашите съседи едва ли ще успеят. Претенциите са едно – резултатът съвсем друго.
И всеки сериал си има своята аудитория. В тази тема е излишно да се правят опити за противопоставяне на двата сериала.
С едно съм съгласна - да, за различни величини говорим и няма база за сравнение. Приключвам с тази дискусия.

Последна редакция: ср, 05 фев 2014, 12:45 от mariana51

# 556
Още една статия за КРА, има и превод на инглиш...

http://izleyiciplatformu.com/haber/1991-dizi-haberleri-kara-para … english-tran.html

На стр. има и анкета - колко трябва да продължават дизитата - 60 минути  и 2 сезона, или 90 минути и 1 сезон...

# 557
Мариянка, изразих само удивление от финансовата мощ на Керем Чатай.
В отговор получих само негативизъм, че и обвинения.
А като признаваш, че величините са различни, защо ги изразяваш с еднакви цифри?

# 558

Пак не успях да уважа всичките любими герои на Енгин, но с този красив Керим ви пожелавам приятен следобед. Simple Smile

# 559

Здравейте ,момичета. Пак съм последна,май,но реала не ме пуска днес.Нямах търпение да се отскубна за малко за да ви пожелая хубав ден,изпълнен с радостни изживявания.

# 560

ХАЯСКО,!
Скрит текст:

# 561
Още една статия за КРА, има и превод на инглиш...

http://izleyiciplatformu.com/haber/1991-dizi-haberleri-kara-para … english-tran.html

На стр. има и анкета - колко трябва да продължават дизитата - 60 минути  и 2 сезона, или 90 минути и 1 сезон...
Момичета, нищо ново, но нали следим…

„Мръсни пари и любов” – актьорски състав и съдържание

Серията  „Мръсни пари и любов”, която е запланувана за излъчване в края на февруари, започна да разкрива участниците.
Първо, водещите актьори Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек. Поддържащият каст включчва Небахат Чехре, Айтач Арман, Емре Къзълърмак, Тувана Тюркай, Еркан Джан е Бурак Тамдоаан.
Съдържание:
Йомер работи като полицай. След самоубийството на своята годеница той е раздиран от печал и изненада. В  последствие разбира, че в действителност това може да е убийство. Готов е да направи всичко, за да открие убиеца. И за да го стори, сключва сделка с правителството. Той ще намери липсващите диаманти и в замяна ще му разкрият кой е убиецът.
Междувременно Елиф загубва баща си в катастрофа. Едва сега разбира колко малко е знаела за него. Баща й, който е бил замесен в пране на пари за мафията, й оставя огромен дълг заради диамантите. Сестра й е взета като заложница от много опасни хора и тя трябва да намери начин да освободи сестра си, да върне дълга, оставен от баща й и да се погрижи за семейството. Тя също търси диамантите.
Междувременно диамантите са откраднати от Тайар, той също е по дирите им и е готов на всичко, за да си ги върне. Включително и да се пролее кръв.
Всички преследват диамантите. Историята е наситена с отмъщение, любов, гняв, пари и тайни.
„Мръсни пари и любов” – скоро в ефир…

# 562
 Hug Здравейте прекрасни!
Özledim ENGİN AKYÜREK

# 563

Още един  много красив Керим

Последна редакция: ср, 05 фев 2014, 13:52 от milkaradeva

# 564
  • Пловдив

https://www.facebook.com/EnginAkyurekHayranSayfasi/photos/a.2277 … ype=1&theater

От ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI:
"Скъпи приятели, снимките на "Мръсни пари и любов" ще продължат в Бейкоз и Каваджък."

# 565

Hug Валентинка, аз пък друго разбрах - Керем Чатай се е изръсил яко за някакъв си проект, а за този на Енгин - колкото дребни му останали... че толкова.

Колкото и скъпо да струват снимките в имението на Feryal Gülman, това са дребни разходи в сравнение със снимките на другия сериал, в дворците на Санкт Петербург.

Smile Та в тази връзка какво очакваш да правим? Дискусия за сравнение и противопоставяне ли? Опасявам се, че за повечето от нас, това е безсмислено. Но когато започнат сериалите, следи  рейтинга им... и ще се ориентираш, щом толкова е важно за тебе.

# 566
  • Пловдив

Вижте какво имам вече и аз. Толкова съм щастлива да държа списание "Космополитан" в ръцете си.

# 567

Hug Валентинка, аз пък друго разбрах - Керем Чатай се е изръсил яко за някакъв си проект, а за този на Енгин - колкото дребни му останали... че толкова.

Smile Та в тази връзка какво очакваш да правим? Дискусия за сравнение и противопоставяне ли? Опасявам се, че за повечето от нас, това е безсмислено. Но когато започнат сериалите, следи  рейтинга им... и ще се ориентираш, щом толкова е важно за тебе.

Мариянка, отдавна подозирам, че AureliaFelix е второтo ти АЗ, все отговаря вместо теб, а и съвсем адекватно, браво!

# 568

Привет на целокупната компания !

Комет, Ками, Алба Мар вие също като мен, макар и заявяващи  присъствие в най-ранобудната група "бързащи за работа" никога не пропускате да кажете "Хубав и успешен Ден" !  Супер приятно е да чета сутрешните ви пожелания  дори и следобед !

Мариянка, Хаяско и Марица - щом видя, че са писали значи има задължително колажи, снимки и  новини !

С Тануша, Любов, Милка и Аурелия идват "цветното" ;  хубавите преводи; любимите снимки и новите клипове  / винаги придружени с добра дума / !

Момичета - ако има новини - знаете как да ми звъните - бързо набиране !
1 - звъните на мен ;
2 - пак на мен ;
3 - също ...

Аз отивам на събрание ...

Можете да ми звъните по всяко време

П.П. Виждайки пред последния пост - може след събранието да тръгна за Пловдив

# 569

От мен двойна доза Керим.
Мариана,честита радост.Усещането е прекрасно.

Общи условия

Активация на акаунт