Направо ми се объркват представите за финансови възможности, Керем Чатай изглежда, ще бие всички рекорди.
Да е жив и здрав, и ако резултатът е хубави сериали, значи, си е заслужавало.
Не ме вълнуват финансовите възможности на Керем Чатай. Защото производстото на един сериал е сбор от финанси, като той е част от тях.
Но:
Към днешна дата – 10 TL = 6,43 лв или 1 т.л. = 0,643 лв
100 рубли = 4,12 лв или 1 р = 0,0412 лв
За КРА: 10 000 т.л. х 0,643 = 6 430 лв/за снимачен ден;
За КиШ: 10 000 т.л. х 0,041 = 410 лв/за снимачен ден.
.............................
Или каквито и договорености за ползване да има К.Чатай, съотношението е 1:10 при условието 10 000 турски лири за снимачен ден.
Мариянка, защо не те вълнуват финансовите възможности на Керем Чатай? От неговата способност да обезпечи проектите си, до голяма степен зависи и техният успех.
Колкото до математиката, не е моята сила, но знам, че различни величини не се изразяват с еднакви числа.
Няма случай чужденци да са създали реалистична руска атмосфера и душевност – колкото и дворци да използват. Дори и американците се провалят в опитите си. И нашите съседи едва ли ще успеят. Претенциите са едно – резултатът съвсем друго.
И всеки сериал си има своята аудитория. В тази тема е излишно да се правят опити за противопоставяне на двата сериала.
С едно съм съгласна - да, за различни величини говорим и няма база за сравнение. Приключвам с тази дискусия.

Здравейте прекрасни!
Та в тази връзка какво очакваш да правим? Дискусия за сравнение и противопоставяне ли? Опасявам се, че за повечето от нас, това е безсмислено. Но когато започнат сериалите, следи рейтинга им... и ще се ориентираш, щом толкова е важно за тебе.