Математическа паралелка в 52 ОУ

• 1 064
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте!Съвсем скоро научих, че в 52 ОУ "Цанко Церковски" откриват нова паралелка от 5 клас с математика,информатика и втори чужд език - руски език. Информацията предстои да бъде публикувана официално, все още я няма....За първи път го правели, но имали страхотни преподаватели по математика и информатика. Дори директорът щял да преподава профила по информатика. Доколкото разбрах, откакто е този директор - от 2 години някъде децата стремглаво се повишили, много неща се направили,обновена е материалната база изцяло, имали невероятни условия, по-добри от частните училища. Това училище се намира в Бояна - хем математика, хем планина....Понеже им е за първи път тази година такъв прием, нямало до има изпит, но с предимство ще се приемат деца, които докажат добри резултати от състезания....Доколкото знам директорът е кадър на 107 ОУ и има опит в работата с математически паралелки. Математика ще бъде 7 часа седмично без школи и платени курсове...Аз лично ще пробвам за моята дъщеря там, ако не успее в СМГ и 107-мо....Дори ходих миналата седмица до там - наистина е страхотно - двор като слънце, строят си параклис в двора, супер материална база, дори отново правиха някакъв ремонт в централното фоайе....имат много отзивчиви учители, страхотна психоложка, която преподава и руски език  в училището....много ми харесва........а разбрах също че за първи клас предлагат и избор на един от три езика - английски, немски и руски.....имам и първокласник и затова попитах.....а на малките стаите са направо кукленски просто....моля, ако някой информация, каквато и да е тя да пише.  ще се радвам на мнения!

# 1
...моля, ако някой информация, каквато и да е тя да пише.  ще се радвам на мнения!

Че ти даде информация като в рекламна брошура. Какво повече да се добави?

# 2
...моля, ако някой информация, каквато и да е тя да пише.  ще се радвам на мнения!

Че ти даде информация като в рекламна брошура. Какво повече да се добави?
Е дадох наистина, но все пак това е моята гледна точка...ще ми се да видя и други мнения по темата...не мога да бъда меродавна в инфото....

Общи условия

Активация на акаунт