Съпруги, чиито мъже пътуват по море-31

• 46 822
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Момичета  wavey
Наде, помислих си, че около теб живота ври и кипи, а ти спокойствие  Laughing , не типично за теб  Wink
Книжката си я бива  newsm10  Няма по важно от това да се научим да обичаме себе си, за да можем и да обичаме околните.... Обаче е трудничко, да можем да си позволим да бъдем тези, които сме, вместо да чакаме друг да определя кои сме или къде би трябвало да бъдем  Mr. Green 
Ако повечето си позволяват да чувстват това, което наистина чувстват, вместо да чувстват онова, което други биха чувствали или очаквали....(стана сложно  Laughing )  биха осъзнали собствената си стойност, биха обичали и уважавали и себе си и околните, биха се измъкнали от "стадото" в което се опитват да ни превърнат......И не на последно място, да можехме да си позволим да мислим това, което мислим, както и правото да го кажем, еее би било идеално  Laughing  Всичко това не е невъзможно, но не и тук  Wink  на тази географска ширина  Mr. Green  Защо ли,  защото умишлено и планово ни тласкат в грешната посока, а именно масово хората да са заложници на страхове и обстоятелства  Twisted Evil   А това напоследък стана ежедневие  Twisted Evil  направо съжалявам, че се върнах.................

# 136
И аз съм на обратно броене, преди края на месеца би трябвало морският да е тук. По този повод забърсах една рокля и една пола от Зарата, чудя се и за едни бижута  Thinking
Ние кога ще се видим с вас? Че то лятото се преполови вече   bouquet

# 137
И аз съм на обратно броене, преди края на месеца би трябвало морският да е тук. По този повод забърсах една рокля и една пола от Зарата, чудя се и за едни бижута  Thinking
Ние кога ще се видим с вас? Че то лятото се преполови вече   bouquet
Добър вечер и лека нощ от мен  Hug
Аз пък пазарих с морския като се прибра. Имах нужда да съм с него май. Опустоших Есприта и сега мисля едни чанти  Joy

# 138

Добро утроооооо!!! Hug
Пожелавам ви това мото с това кафенце да ви дава чувството на радост за деня!!
tochica11,Марийче newsm10 само така!!Поздравления!!
Веси,ами май ми дойде нуждата от малко покой!!Да го изследвам и него newsm78
А за книжката си права,трудничко е ,но не е невъзможно!!Въпрос на ИЗБОР!!! Grinning АКО НИ Е ЛЕСНО ТОВА,КОЕТО ПРАВИМ,ЗНАЧИ ........СИ СТОИМ НА ЕДНО МЯСТО!! bowuuЗоната на комфорта си е удобно местенце,ама се мухлясва в него!! Joy
Аз днес съм в къщи с приятни гости от Смолян!!!Зачеркнала съм всичко останало.Отивам да мятам малко тенжерки и тиганчета за обяд!!!
Весел ден ви пожелавам  wavey  love001

# 139
Добро утро  Grinning
Днес ми е изморено, само бягане тези дни, мисля да се отдам на мързел  Laughing

# 140
Добро утро  Grinning
Днес ми е изморено, само бягане тези дни, мисля да се отдам на мързел  Laughing
Чрез мързел към прогрес!  Mr. Green

# 141
Здравейте момичета!
Предлагам да помързелувате тук. Аз преди седмици бях там и наистина чувството за безвремие и рай е там  Laughing 

# 142
Здравейте момичета!
Предлагам да помързелувате тук. Аз преди седмици бях там и наистина чувството за безвремие и рай е там  Laughing 

ООО тук изглежда ужасТно ... казала лисицата  Crossing Arms  Mr. Green Hug

# 143
Така като гледам снимката, не е ли твърде дебела сянката  newsm78 newsm53

# 144
Ами тя Веси не ни взе там в някой куфар, мрън  Crossing Arms

# 145
Ама така ми се ходи някъде, че ми идва да си стегна куфара и където ми видят очите. Омръзна ми вече - работа, домакинстване ............Предпочитам по безлюдно място. Трябваше да се скрия на кораба при синковеца и да ме метнат на някой остров.

# 146
Ще се организираме чакащите, отиваме на дебела сянка и на остров  Laughing  Докато се обърнем и ще мине времето  Wink 
Точица, много е ужасТно   Laughing  Laughing  Laughing  .
Кокорче, а сянката е дебела, като за Принцеси  Wink  , че инъче много гориш  Mr. Green

# 147
Такаааа, сега, септември ми идвате нагости, на петнайсетина минути от нас има чудно приказно островче с подобни плажове. После сядаме на верандата и пием коктейли всяка вечер  Heart Eyes

# 148
И къде е това райско място....................Жалко, че съм навътре в провинцията.
Макар, че ми се очертава ходене през септември до Варна, за да внеса такса и запиша студента. Миналата седмица изрази съмнение, че може да се забави повече от предвидените 4 месеца в морето. Колко му е да завъртят кораба и да го докарат до Варна  Laughing

# 149
Аз само лятото съм във Варна, ето го островчето  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт