Съпруги, чиито мъже пътуват по море-31

• 46 821
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро! Веси, ах, чудесен поздрав   bouquet
Аз чакам морският да се обади по скайпа. После ще водя децата на една детска книжарничка, където днес ще се събират дечица и ще четат книжки  Heart Eyes
Всеки ден сме навън на големи разходки, чудно е, дните направо летят  Flutter

# 121
Да поздравя и аз, че само ви чета от месеци  Blush
Посрещнахме се онзи ден и вече дишам по-различно  Heart Eyes
Хубав ден на всички  Hug

# 122
Точ,   luvbed нямаше земетръс тези дни  Laughing

# 123
Добро утро!! Hug
Веси,добре дошла!!! Hug Как да спиш нормално тука,като разликата е от небето до земята.Не само във времето,ами и тука с тези земни цивилизационни  простотии,не все едно си в ада,ами под него даже. ooooh! ooooh! ooooh!
Аз само от язовирите и реките без телевизия и радио се откъснах,а какво остава в този рай на карибите да се отнесеш!!Направоооооо ти иде да не се върнеш.Амааааа........няма как! Sad
Днес съм решила да видя снимките от хайманосването ни и да ви покажа нещо язовирно,че от емоции нямам време.Като се върнахме миналата семица беше натоварена с всякакви видове емоции,като се почне от кръщенето на най- малкия член на семеството ни и се стигне  до погребение на близък на семейството ни.Вчера оправях амазонските треви в градината и .......хахахаха  Joy Joy Joy Joy Joyсяхме домати с морския.Преди да заминем ни бяха подарили един разсад и да не го осмъртя го сложих в пръст.Сега като се върнахме се беше превърнал в огромен разсад и пак по същата причина го посяхме в градинката при цветята Joy Joyщото няма друго място.Ако ви потрябват домати около ноември декември от домашен произход,обадете се Joy Joy-евентуално ще можем да ви помогнем.
Марийче,много е хубаво в къщи,особено като си в началото на ваканцията.Усещането за мноооооого е чудесно.Хайде да спрятаме една среща докато сме тука всички,да нацелуваме чаровниците и да ги видим на живо колко са пораснали.
Точица,а пък аз снощи сънувах земетресение!!!!Да не би да имате пръст в това с морския??????  Wink WinkВесели ти очички Two Hearts  loveuuu
Весел и слънчев ден ви пожелавам  Nature Sunny Flowers Sunflower

# 124
Нада, мария те първа започват трусовете  Whistling Ехее цяло лято е пред нас  bowuu
Хубава вечер на всички   bouquet

# 125
 smile3503  Вчера и днес посетихме нашето черноморие  Laughing  да видим как е положението тук....Е не е лошо, ама водата е студена още  Mr. Green  Бяхме на Слънчев бряг  ooooh!  ама е важна компанията, а тя беше повече от страхотна  Heart Eyes
Точица, весели ти очички  luvbed  1dating  Ама като гледам, докато се обърнем и лятото ще свърши  Mr. Green
Наде, значи като се видим 24 ч ще ни трябват да се наприказваме  Laughing  Laughing  Laughing
И от мен хубава и спокойна вечер!

# 126
 Flowers Bouquet
Последен ден от месец, колко бързо се изтъркули в мисли за момчето ми. Вече успяхме да си поговорим и съм доволна.
 Praynig Praynig Praynig

# 127
kokor4eto, мила така се изтъркулват годинките в мисли по любимите ни хора........Посрещаме, изпращаме....времето минава, но само ние знаем какво ни е и как го изживяваме  Hug
Поздрав за всички, които утре биха искали да посрещнат изгрева с усмивка, надежда и упование ...

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 22:18 от vesselaa

# 128
  • на чист въздух

Последна редакция: сб, 05 юли 2014, 07:06 от ян

# 129

Добро утро Принцеси! Да не си помислят четящите, че ние само под сянката лежим  Laughing  Laughing  Laughing
Да ви е сладко, тая сутрин закуската от мен!
Хубав и спокоен ден!

# 130
  • на чист въздух
Веси, как апетитно изглеждаааат

# 131
  • Варна
Здравейте Дами!
Днес е денят на целувката   remybussi  моето момче го няма до мен и не мога да го нацелувам, ноо му пратих много виртуални и въздушни целувки! Целувам ви и вас принцески! Лека вечер!

# 132

_Lulla_ благодаря  Hug
Успешна седмица за всички   bouquet

# 133
Добро утро, момичета!
Много бягане беше тези дни, за днес още малко. За утре планирам денят да е посветен само на децата  Heart Eyes

# 134

Добър ден момичета!!!
Това е за вас днес,когато искате си го изяжте!!! Hug Hug Hug Hug
И аз изпратих малкия морски и добре че има скайп връзка и се чуваме почти всеки ден.Като ги гледам сега с малката и се връщам в годините,когато изпращахме тати и започваше обратното броене на всеки изминал ден.Докато с времето,когато вече станаха двама нямах време да броя дните,само чувствах липсата на морския с любовта и помоща му .Докато дойде времето юнаците да пораснат и да ми помагат все повече и повече.И.....така нататък.В тази връзка -(дето се размислих )много интересна книжка прочетох на Хорхе Букай-Пътят на самозависимостта.Препоръчвам ви я!!
Изобщо тука последно време съм се отдала на спокоен летен живот без много да се напъвам.Каквото дойде без много планиране!! EmbarassedНе е хич лошо да ви кажа!!
Айде хубав ден от мен с мнооооого усмивки!!! newsm53  love001 newsm03

Общи условия

Активация на акаунт