Прекрасно е да имаш истински приятели

Аз се наприказвах едно хубаво с ММ, недоспал беше. Някакъв луд обикалял посред нощите гол по коридорите и тропал по вратите
Да стигат бързо до пристанището и да го свалят

-ВИНАГИ СИ НАМИРАМ ДА ПРАВЯ ПРИЯТНИ НЕЩА!!!!!!
.Като се родиха момчетата,това време за запълване значително намаля,защото индианците в къщи почти го уплътняваха до края.Но все пак си оставаше,даже по едно време започнах да вземам и от тяхното ,защото започнах мой си бизнес.И така продължавам да си избирам да правя полезни за мен неща,които да ми запълват времето.Скоро споделих на половинката,че смятам да пробвам да помързелувам и помотам да видя как ще ми се отрази
.Той беше съгласен с мен,ооообаче аз нещо не мога да изляза от ритъма дето съм си го наложила да не ми остава време за тъпи мисли и действия!!Тъй,че desivn,можеш да пробваш тоя начин на действие дали ще проработи за теб
!!
Поканих момчетата на гости на обяд и направих хиляда манджи за ядене.Те дойдоха,почти нищо не ядоха,за два часа набързо изприказваха с баща си някакви мъжки планове,аз докато се забавлявах и радвах на внучката и един след друг хукнаха по тяхните си задачки.На финала остаха храна за целия квартал,която ще споделяме с комшиите и моя спомен от това,което ние правихме,когато ходехме така на неделен обяд в родителските тела!!Хахахаха-за пореден път се убеждавам,как колелото на живота не спира да се върти 

смятам да се коригирам. При мен нещата се поуспокоиха. Минаха баловете, матурите и сега отбой. Юнака замина да работи на морето, а аз се опитвам да свикна, че вече е голям и има свой живот и децата си имат свой път, който да поемат. Сега чакаме първият учебен /студентски/ ден
. Хайде лек и спокоен неделен ден от мен дами, а аз отивам да мързелувам
Момичета - кокичета!
Надявам се скоро да се видим! Препоръчани теми