Съпруги, чиито мъже пътуват по море-31

• 46 813
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен   bouquet
Прекрасно е да имаш истински приятели  Heart Eyes
Аз се наприказвах едно хубаво с ММ, недоспал беше. Някакъв луд обикалял посред нощите гол по коридорите и тропал по вратите  ooooh! Да стигат бързо до пристанището и да го свалят  Crazy

# 106
Добро утро принцеси   bouquet
Не пиша, но ви чета редовно  Peace
Весела много хубава притча. Благодаря, че я сподели   bouquet  Hug
Мария  ужас #Silly  Crazy
Хубав ден от мен!

# 107
Добър ден,момичета!! wavey
Desivn,добре дошла!!  bouquet  bouquet
Аз мога да ти споделя моя опит в "борбата с преодоляването на липсата на морския"  Joy -ВИНАГИ СИ НАМИРАМ  ДА ПРАВЯ ПРИЯТНИ НЕЩА!!!!!! newsm03.Като се родиха момчетата,това време за запълване значително намаля,защото индианците в къщи почти го уплътняваха до края.Но все пак си оставаше,даже по едно време започнах да вземам и от тяхното ,защото започнах мой си бизнес.И така продължавам да си избирам да правя полезни за мен неща,които да ми запълват времето.Скоро споделих на половинката,че смятам да пробвам да помързелувам и помотам да видя как ще ми се отрази newsm78.Той беше съгласен с мен,ооообаче аз нещо не мога да изляза от ритъма дето съм си го наложила да не ми остава време за тъпи мисли и действия!!Тъй,че desivn,можеш да пробваш тоя начин на действие дали ще проработи за теб newsm78!!
Аз,да ви разскажа вчера бях за първи път в ролята на майка ми и свекърва ми преди ......няма да казвам колко години. Embarassed Joy Naughty Crossing Arms Whistling Поканих момчетата на гости на обяд и направих хиляда манджи за ядене.Те дойдоха,почти нищо не ядоха,за два часа набързо изприказваха с баща си някакви мъжки планове,аз докато се забавлявах и радвах на внучката и един след друг хукнаха по тяхните си задачки.На финала остаха храна за целия квартал,която ще споделяме с комшиите и моя спомен от това,което ние правихме,когато ходехме така на неделен обяд в родителските тела!!Хахахаха-за пореден път се убеждавам,как колелото на живота не спира да се върти newsm12
И за противодействие на това с морския тръгваме края на седмицата да се пускаме по Арда Joy Joy Joy
Марийче, fingerscrossed  Hands Thumbsup  да слиза по-бързо и да сте заедно!!!
Веси,това е наистина важното в живота ни-ПРИЯТЕЛСТВОТО.Който има приятели,той е богат.Пожелавам ви да ги имате и непрекъснато да се увеличават!
Весел и красив ден ви пожелавам!  

# 108
Измих колата и естествено сега се кани да вали  Laughing
Карам поред с приготовленията, живот и здраве, скоро ще се видим момичета   bouquet

# 109

Марийче, лек път и непременно ще заформим  Peace
На всички Принцеси пожелавам хубав остатък от месеца  Laughing  моята дълга и мечтана ваканция започва  Laughing   Heart Eyes 

# 110
  • Варна
Добро утро,слънчев и усмихнат петък 13.Лек път на пътуващите,приятна ваканция Веси

# 111
  • на чист въздух

Добро утро, принцеси.Отдавна не съм влизала тук, нооо Peace смятам да се коригирам. При мен нещата се поуспокоиха. Минаха баловете, матурите и сега отбой. Юнака замина да работи на морето, а аз се опитвам да свикна, че вече е голям и има свой живот и децата си имат свой път, който да поемат. Сега чакаме първият учебен /студентски/ ден Wink. Хайде лек и спокоен неделен ден от мен дами, а аз отивам да мързелувам

# 112

Днес е Еньовден – денят на лятното слънцестоене и един от най-големите християнски празници, на който се чества рождеството на Свети Йоан Кръстител. Посветен на слънцето, на борбата между доброто и злото, на надеждата за здраве и добруване.
Нека недоимъка и страданието никога да не присъстват в живота ви,а красотата и изобилието винаги бъдат с Вас!
Прекрасен ден.  love001 Hug

# 113
  • на чист въздух

Хайде да Ви почерпя, днес имам имен ден, а и от днес вече сме записани официално във ВВМУ

# 114
Ян,честит имен ден!! newsm51 smile3525 newsm51
Да си жива и здрава и много светлина по пътя ти!!   smile3525

# 115
Ян, честит имен ден  newsm51 Честито и за приема   bouquet
Пфууу, аман от бури  ooooh! Днес изкарахме целият ден в морската, беше прекрасно, усещам как започнах да зареждам батериите  Heart Eyes

# 116
 wavey  Момичета - кокичета!
Завърнах се от края на света  Laughing  , мога да кажа само, че съм адски доволна от ваканцията!
Там наистина си в Рая, пожелавам на повечко хора да посетят това кътче, защото наистина си струва да се потопиш в един различен свят.
Ян, със закъснение, поздрави и от мен  Hug 
Повече от 12 дни без ТВ и нет бях, но не съжалявам  Laughing
Хубава вечер на всички   bouquet  Надявам се скоро да се видим!

# 117
  • Варна
  Добро утро,  принцеси. Веси добре дошла.На всички лек и усмихнат ден .

# 118
Веси, добре си ни дошла    bouquet
Много се радвам, че сте си изкарали чудесно, ще чакаме снимки и подробен разказ  Grinning
Ние хайманосваме по цял ден, толкова да е хубаво удома  Heart Eyes

# 119
Добро утро Морски Принцеси!
Не мога да свикна още с часовата разлика  Laughing  сънят го няма  Mr. Green може би тук от климата е така  Laughing
За всички едни хубави почивни дни изпълнени с много слънце! Поздрав от личния ми албум, Карибското спокойно море, пленяващо с чара си.

Общи условия

Активация на акаунт