"Те ти булка Спасов ден"
Ако ви се случи нещо внезапно и неочаквано, нека ви донесе хубави емоции и много усмивки
Моята от снощи е на лицето
Хубав ден!
От доста време не съм писала по най -различни общо взето хайманосвателни причини.Тази вечер влизам да се обадя
и ви поздравя с този огнен танц и ви пожелая толкова много страст в любовта !
Днес сякаш съм малко по-спокойна за разлика от вчера, когато замина моето голямо момче на кадетски стаж................
Дано да има добри колеги и да внимава много..... Стана толкова бързо, че не успях да включа роуминг към телефона, но мой познат търговец на Мтел ми изпрати тарифи. Как Вие правите комуникация с тях в морето и имат ли някакви ваучери. 

Малеййй, като те прочетох и моето сърце се сви....не знам аз как ще го преживея тоя момент.....Виж бащата като изпращам, вече съм претръпнала 
Така е, мъчно е...но с годините, май само сълзите намаляват....но тежестта и мъката си я носиш в сърцето. Летните дни минават по бързо и динамично, е пак зависи от теб....
Ами ще прецениш какво ти носи удоволствие и ще наблегнеш на него....На какъв кораб е момчето ти? Ние караме повечето време на майли, но то пак зависи от региона в който оперира кораба.