Съпруги, чиито мъже пътуват по море-31

• 46 710
  • 735
  •   1
Отговори
# 90

"Те ти булка Спасов ден"   Wink Ако ви се случи нещо внезапно и неочаквано, нека ви донесе хубави емоции и много усмивки   bouquet   Моята от снощи е на лицето  Heart Eyes 

Хубав ден!

Последна редакция: чт, 29 май 2014, 08:57 от vesselaa

# 91
Весели ти очички Веси  Hug Heart Eyes
Тук се очертава чуден ден, ще се пробвам да изчистя, да събера багажа и да отразя едно фрапе на плажа преди да взема децата от училище, гуш, цун и мляс на всички  Laughing

# 92
  • Варна
  Честит 1 юни на всички деца .

# 93
Добър вечер момичета!  love001 wavey От доста време не съм писала по най -различни общо взето хайманосвателни причини.Тази вечер влизам да се обадя  newsm03и ви поздравя с този огнен танц и ви пожелая толкова много страст в любовта !
http://www.youtube.com/watch?v=dm_TzKprOls Вълшебна вечер ви желая!!  Two Hearts newsm76  loveuuu

# 94
 Hug Днес сякаш съм малко по-спокойна за разлика от вчера, когато замина моето голямо момче на кадетски стаж................
 Praynig  Дано да има добри колеги и да внимава много..... Стана толкова бързо, че не успях да включа роуминг към телефона, но мой познат търговец на Мтел ми изпрати тарифи. Как Вие правите комуникация с тях в морето и имат ли някакви ваучери.

# 95
Добър вечер,момичета!! wavey
Минавам набързо из пощите и видях твоето питане kokor4eto!! Simple Smile
В морето сателитния телефон е на разположение за важни случаи и ел.поща на кораба.Тя също не е за много приказки,но става за комуникация ,ако прехода е дълъг.Той може би ще ти изпрати адреса на ел.поща ,ако може да я ползва-не на всеки кораб позволяват целия екипаж да я ползва!Не се притеснявай,ще му кажат екипажа всичко каквото му е необходимо като сведение за комуникациите.От теб се иска да си спокойна и да вярваш,че всичко ще е добре.Нашите момчета са големи мъже вече и се справят чудесно без нас!!В това се уверих вече.Моят голям мъж е вече с малка принцеса за наследник,а аз все още се усещам как го мисля за това и онова като отиде на рейс,забравям че си има жена и дете и ..........изобщо си е глава на семейство!! newsm03
Та това е-да им вярваме,че могат вече САМИ!!!
Лека вечер на всички!! Hug Hug Hug

# 96
Благодаря за подкрепата, макар да знам, че трябва да съм спокойна  умът ми е все там.
Нашите сърца за тях бият - здрави да са само.  Praynig

# 97
Добро утро!

kokor4eto, лек рейс на момчето ти  Peace  Малеййй, като те прочетох и моето сърце се сви....не знам аз как ще го преживея тоя момент.....Виж бащата като изпращам, вече съм претръпнала  Mr. Green , ама за синковеца ще е тежко....Както е казала Надетое, трябва да сме силни поне на външен вид, а в сърцето какво ще е, само ние си знаем........
хубав и спокоен ден, нека е в унисон с дъжда  Mr. Green

# 98
здравейте мили момичета съпругът ми също го няма и ми е мнооого много мъчно с две дечица съм и запълват деня ми ,но все не спирам да мисля дали е добре ще мога ли да го чуя
явно трябва да намеря нещо като хоби или незнам какво за да ми е по леко
бих се радвала ако сприятелим
благодаря Blush

# 99
desivn, добре дошла   bouquet
Надявам се да ти е приятно сред нас  Hug
Намирането на хоби помага, е, донякъде. Притесненията и чакането си остават, не се свиква с това. Инъче и аз съм с две малки деца, които запълват голяма част от времето ми  Heart Eyes

# 100

Добро утро, момичета!

Деси, добре дошла   bouquet  Така е, мъчно е...но с годините, май само сълзите намаляват....но тежестта и мъката си я носиш в сърцето.  Летните дни минават по бързо и динамично, е пак зависи от теб.... Wink  Ами ще прецениш какво ти носи удоволствие и ще наблегнеш на него....На какъв кораб е момчето ти? Ние караме повечето време на майли, но то пак зависи от региона в който оперира кораба.
Вчера докато завали, съм брала череши  Laughing  , фитнеса ми беше безплатен  Laughing  Повечето знаят, че съм се вманиачила по екологичната храна, гледам всичко да е домашно приготвено и отгледано от мен  Laughing , това е вид хоби, нищо че в нечии очи може и да е смешно  Mr. Green Хубав и слънчев ден от мен!

# 101
И аз гледам да си ангажирам вниманието. Вчера бях на разкрасителни процедури, след обяд подрязвах розите, плевих градинката и накрая се изля такъв дъжд и прецапа всичко...
Днес ще се впусна в домакинстване Hug
Приятен и спокоен ден  bouquet

# 102
  • Варна
  Здравейте момичета,добре дошла на новата принцеса,дано ти хареса при нас. От мен по едно следобедно кафе в градината,лека неделя на всички.

# 103
Здравейте Дами! Днес е международният ден на приятелството!

Една арабска легенда за приятелството разказва за двама приятели, които вървели през пустинята. По пътя избухнал спор и единият зашлевил шамар на другия. Пострадалият, без дума да обели, седнал и написал на пясъка: "Днес моят най-добър приятел ме удари!"
Продължили напред и стигнали до един оазис, където влезли да се изкъпят. Оскърбеният приятел внезапно започнал да се дави, но навреме бил спасен от другаря си. Когато се посъвзел, грабнал камата си и написал на един камък: "Днес моят най-добър приятел ми спаси живота!"
Заинтригуван, приятелят му го попитал: "Защо, след като те нагрубих, писа на пясъка, а сега пишеш върху камък?"
Засмян, другарят му отвърнал: "Когато някой добър приятел ни засегне, трябва да напишем това на пясъка, където вятърът на забравата и прошката ще го заличат. Но от друга страна, когато ни се случи нещо голямо и прекрасно, трябва да го гравираме на камъка на сърцето, където никoй вятър не може да го заличи."
Хубав ден   bouquet

# 104

Общи условия

Активация на акаунт