Съпруги, чиито мъже пътуват по море-31

• 46 832
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Марийче, в неделя всичко търпи отлагане ..... Wink  Днес ми е ден за мързелуване  Laughing  , мъжете всеки с волна програма  Laughing  единият е на морето, а другия на неделна запивка с приятели.  Аз цял ден спя  Laughing  Снощи до късно купон в града, беше уникално шоу. Такова всеобщо забавление скоро града не е виждали и участвал.... Специални адмирации към организаторите и спонсорите на това грандиозно шоу  Peace

# 166
  • Варна
  от кога го чакам този момент,не че в къщи няма още 3,но друго е да си в хола ,в любимото кресло.

# 167
Днес попаднах на една рецепта, хареса ми  Laughing  , който иска да я пробва  Wink
Нека тази седмица да бъдем на диета - за закуска, обяд и вечеря по купичка УСМИВКИ, за здраве, тонус и добро настроение   Laughing и към това да прибавим щипка шеговитост, 2-3 супени лъжици добронамереност, 5-6 добри думи и всичко това обилно полято с отвара от оптимизъм?  Mr. Green Сервира си добре охладено с много обич... Laughing

Безгрижен понеделник за всички,  А дано ама надали  Wink  задачите не чакат  Mr. Green

# 168
  • Варна
Здравейте дами!
Имам въпрос към вас! Моят моряк ми даде задачка, за която имам нужда от малко помощ.Има желание да кандидатства за работа в Royal Caribbean, Carnival и Disney Cruise (механик е) и ме помоли да проверя какви документи ще му трябват. Някой от вашите морски има ли на тези пасажери? Моля ви за съдействие тъй като аз съм далеч от тези неща..

Мерси!

# 169
_Lulla_, мила, мисля че сертификатите които има....но имат и допълнителни сертификати, ако не е пътувал на пасажер предполагам ги няма и ще трябва да си ги набави, а това както знаеш е пари и време. Затова може би най добре ще ти отговорят на тоя въпрос в офиса на съответната менинг компания. Доколкото знам, е поне на тия които се познаваме, мъжете ни са на товарни кораби.  Съжалявам, че не мога да бъда полезна  Hug

# 170
_Lulla_ , ще попитам ММ какви серификати е вадил, не знам дали няма да има разминавания, защото той е бил на гръцки пасажери, а сега е на ферибот пак там. Няма да съм от помощ и къде, как и колко за съжаление. Аз съм карала един двуседмичен в морското за Crowd Management в морското, за него знам че е задължителен за пасажерите.
Позвъни на агентите и направо попитай там за да си сигурна  Peace

# 171
Добро утро Русалки!
Да са живи и здрави именяците!  Днес е Илинден! Според народното поверие на Илинден не трябва да се работи,  за да не се разсърди Свети Илия- почитан като господар на летните небесни стихии, гръмотевиците и градушките..Май напоследък ни е доста сърдит   Mr. Green.. Не се ходи на плаж, защото морето взима жертва на този ден.... Е то остава само да мързелуваме  Laughing слагайте короните  Wink  Аз започвам да приготвям багаж  Laughing  отново на път!
Хубав ден на всички   bouquet

# 172
  • Варна
Здравейте, момичета записвам се в клуба на моряшките жени Simple Smile
Лъха много позитивизъм от писанията Ви така,че  се радвам да се присъдения Simple Smile

bouquet

# 173
  • Варна
  Добре дошла на новата принцеса в нашите редици   bouquet

# 174
  • на чист въздух
 wavey

# 175
Добро утро!  wavey
 K.Hristova, добре дошла! Дано ти е приятна компанията ни, е  напоследък редиците ни оредяха  Mr. Green , но такъв е сезона, отпускарски и всички са си сложили короните  Laughing  Ма то де се е чуло и видяло Принцеси без корони  Laughing  Laughing  Laughing
Ян, подминахме вашия край мила и продължихме към Беломорието,  който ме познава, знае че моренцето ми е любимо  Laughing  и всяка възможност съм при него  Laughing  , нищо че на морския му е омръзнало  Mr. Green , но не може да ми откаже  Heart Eyes
  тук си пиех кафето всяка сутрин...спокойствие и релакс.
Хубав ден на всички!

# 176
 K.Hristova  bouquet  bouquet  bouquet  Добре дошла!! Hug
Права си за позитивизма,това ни е начина на общуване!!От дреболии и оплакване "файда йок" както казват в южната ни съседка дето много обичаме да ходим!
Аз да ви кажа,общо взето се мотам,ама предната седмица и настоящата малко се сгъсти програмата откъм мероприятия и събития и затова увеличавам оборотите!!
Веси,почивай и се кефи,това е най-важно!!Това лято аз май малко ще си седна на 4-буквието,защото така се случват нещата.Невероятно,но факТТТТ Joy Joy
За хубава вечер ви поздравявам с:http://www.youtube.com/watch?v=xlvF0qXttqA&list=PLF3F0FC57E0A02721#t=127

# 177
# 178

Добро утро, Нов ден..нов месец. 
Пожелавам ви, да съумеете да се радвате на малките неща,които осмислят деня ви!

# 179
  • Варна
Прекрасен Август, момичета Simple Smile)

Чакам мъжо уж, скоро да се прибира, ама май е трудно с смените през лятото всеки се покрива.. Sad

Общи условия

Активация на акаунт