Съпруги, чиито мъже пътуват по море-31

• 46 833
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Здравейте момичета,такава е нашата съдба ---или посрещаме или изпращаме,аз тези дни ще изпращам и започвам броенето до коледа.

# 181
  • Варна
Права си, но пък за сметка на това живота ни е шарен и изпълнен с много емоции, хихих Simple Smile

# 182
Добро утро!
 K.Hristova, шарен и емоционален е живота ни, избора е наш  Wink  Изпращаме с тъга и въздишки...не искаме раздяла, но пък даваме шанс после на новото което предстои,нищо че обратното броене понякога тежи..... нови вълнуващи мигове...нови емоции, е  това не е тайната на здравата връзка  Heart Eyes  който иска да вярва, който иска нека ни хули  Mr. Green  Аз не бих заменила нищо от това  Laughing
Няма по-вълшебно усещане от това да си обичан!
Спокойна седмица на всички  Hug

# 183
  • Варна
Напълно си права и аз за нищо на света не бих заменила приятни емоции, тъжните се забравят има ли любов!

Хубава седмица и от мен, събирайте тенн Simple Smile) Heart Eyes

# 184
  • на чист въздух
привет морски дами
При мен новото е,че не  се класирахме за общежитието 4 резерва сме и май ще търсим квартира.
Веси важното е да сте си изкарали почивката добре, аз 2 дена ходих по пещери Ухловица,Дяволското гърло, Ягодина беше страхотно преживяване, около 1 септември ще съм във Варна заради студента тогава можем да се видим Wink

# 185
  • Варна
Извинявам се, че се намесвам, но за кой университет става дума за Варна? (мога да съдейства за общежитие в ВВМУ )
А за квартири винаги септември има много голям избор заради студентския период за около 100тина лева с един двама човека, още може да се намери нещо много прилично.

# 186
  • Варна
[img]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/10547569_10152564131523544_9063236945561080166_n.jpg?oh=69135676adc6cb11af49634713b5d4fa&oe=54384C7A&__gda__=1412894414_ed6f2b1deb8b4d294334421887887a4a[/img Добро утро мили дами,прекрасен и усмихнат ден ви пожелавам

# 187
Добро утро на всички!

Вярвайте, днес е Преображение Господне! Празникът Преображение се свързва с нови надежди и промяна към по-добро и по-светло. Време, в което всеки трябва да размисли, да си спомни, че е имало много случаи, когато е бил лош и ето, сега му е времето да се промени и да стане по-добър...

Ян, непременно да се обадиш, ще спретнем някоя среща. Моите планове са от 3.09. пак да забягвам към някой бряг, за закриване не сезона  Laughing  А щом е моренце, винаги ми е добре  Laughing  До Планината тоя път не стигнахме, но аз я предпочитам зимата, като падне снега.
Хубав ден!

# 188
Аз около 1.09 вече ще съм някъде по гръцките пътища  Crazy
Сега по цял ден хайманосваме, вечер пием вино и зяпаме комедии пред климатика. Разкош!
Особено след като мина двудневната еуфория на децата, когато се държаха като полудели  Laughing
За днес сме планирали коктейли на плажа, ще вземем и кофички и лопатки за децата да си копаят там докато ние се глезим   bouquet

# 189
  • на чист въздух
да за ввму става въпрос, за квартира няма с кой да се комбинира

# 190

Добро утро! Който иска утре може и на живо да го изпием край морето. Ще ми е драго да се видим   bouquet   

# 191
Аз се възползвах   bouquet
Пихме кафе с Весито, набърборихме се и както винаги времето мина неусетно  Hug

# 192
 Още един ден, колкото и да не ни се иска, отлита..откъсва се бавно от календара.....сякаш не иска да си вземе довиждане с нас....Но въпреки всичко, ние ще го изпратим с топли чувства и прекрасно-изпъстрен ден. Такъв е за мен, защото бях в добра компания  Heart Eyes.....Аз искам да ви пожелая една красива, спокойна  и щастлива вечер   Hug

# 193
Добро утро  Hug
Домочадието спи, аз пия бавно първото си кафе, голям кеф  Heart Eyes
После пак ще забиваме по разходки. Направо не мога да повярвам как отлетя лятото, като миг. Искам да е още поне месец-два  Laughing

# 194
  • Варна
Лятото придава някакво носталгично усещане у всички ни май май, ххихих
И аз не искам лятото да си отива, ама и няма да е лошо времето да минава с бързи темпове докато любимия се прибере  Heart Eyes

Слънчеви почивни дни, момичета Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт