Съпруги, чиито мъже пътуват по море-31

• 46 834
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Мари, дано е така, но нали е неделя, ден за отмора на тялото и душата  Laughing 
K.Hristova, носталгията май ни лепна, ма толкова бързо мина това време, че ...... Mr. Green Ти се радваш, предстоят ти хубави моменти, а за мен ще започнат самотните.....но какво да се прави, добре, че си намирам занимания и запълвам дните....Сега едни нови проекти съм замислила, ще са изненада за морския Laughing

# 196

УСПЕШНА АВГУСТОВСКА СЕДМИЦА!!!!
Веси,това е разковничето на щастливия семеен живот-изненади и разнообразие докато сме тука на земята!!!Успех в начинанието!!
K.Hristova и аз съм на този принцип,не съжелявай за изборите си.За да ги направиш ,значи в момента това е било най-добре за теб!!
Ян,ако имаш нужда от помощ с квартирите,обади се!!С каквото мога ще помагам!!
Марийчееее,консумирай колкото можеш повече,че броените дни бързо минават!!!Особено пък морските отпуски!!!Давай всичко на макс!!!!
Аз съм в един водовъртеж на всякакви емоции,нямам време тия дни за много ,много анализи,ама като малко пак се укроти топката ще релаксирам и направя равносметка!!!Айде хубав ден и весела лятна седмица на всички!!!

# 197
  • Варна
Здравейте дами!
Моето момче скоро се прибира и искам да му направя изненада, нооо е малко сложно при нас. Не живеем все още заедно и няма как да организирам гала вечеря и т.н. Контракта му беше много кофти и ще се върне адски изтощен, но това неможе да сме спре!
Ако имате някакви щури идеи- казвайте!

Heart Eyes  приятен ден на всички морски принцески!

# 198
 Lulla, едно пътуване е добра идея по всяко време  Peace  А когато е без повод и подарено с любов, то става още по-добре. Какво по-хубаво от това да си починете и да се позабавлявате заедно, далече от роднини...не мислиш ли? На някое тихо и спокойно място.....зависи какво обичате....Но ми се струва, че всеки морски стъпил на брега обича да отиде някъде с любимата жена.
Поне при нас действа  Heart Eyes

# 199
  • Варна
  Добро утро,усмихнат ден ви пожелавам.И при нас почивката след рейс е задължителна,помага и на двамата ни. Затваряй очи и избирай дестинация където и да отидете щом сте заедно ще е прекрасно.

# 200
  • Варна
Здравейте, прекрасни морски дами :*
как сте в тези жеги, на мен дори на плаж не ми се ходи, само климатичето ме устройва хихихих.
Прекрасно е,че любимия ти се връща _Lulla_ ! Радостни очи, ще имаа Simple Smile
Аз също чакам моряка другата седмица и като изненада съм замислила едно пътуване до Турция по техните курорти има страхотни оферти за по 7 дни на тихо и спокойни места на много добри пари, смятам,че на всеки, ще му хареса малко да отдъхне след като и е имал тежък рейс. Има и добри тихи спокойни хотелчета и в България, помисли си на него какво би му харесало. Както казаха по горе няма моряк, които да се върне и да не иска да отиде на някъде да се отърси малко от плаването.
И да ти кажа и от наблюденията ми съм забелязаха, че моряците толкова са се затъжили за любимата жена, че само виждането Ви, ще е голямо щастие за него Simple Smile Не го мисли толкова, а почвай да оправяш косата, ноктите хихих контенее Simple Smile)

Хубав ден и се пазете от топлото !  Heart Eyes

# 201
Привет!
Да се вмъкна и аз в съветите  bowuu

Сещам се как в началото готвих, струвах, а той милият се радваше дори само на факта, че ще си спи на леглото. Единият път се сещам, че го питах какво да сготвя, а той "искам обикновена постна картофена манджичка"  tooth Така, че не го мисли много - той наистина ще се зарадва на малки неща и на теб най-вече  Wink И още нещо - от нашият скромен опит, а и на близки. Като се приберат не искат да ходят на морски курорти, само планина им е в ума Simple Smile То и ние затова все по планините ходим като е тук ММ. Мои близки са тръгвали, ама буквално - от летището, в колата и директно на планина, даже не минават през къщи!  Simple Smile
Успех с изненадата и прохладен ден на всички принцеси  Hug

# 202
 smile3503  ,  както е споменала Точица, всеки иска само да си легне на леглото и да усети аромата на домашния уют. Има една наша сестра по съдба, тя все казваше: " само по парфюм"  Laughing   Laughing   Laughing  посрещайте  Wink
А що се отнася до почивките, около нас зелено колкото щеш, аз нали съм влюбена в Морето и веднага го емвам и право там  Heart Eyes  ма може ли да ми откаже.....Все си е друго да седиш на пясъка, вместо да го гледаш от желязото  Mr. Green

# 203
  • Варна
  Добро утро,днес имам имен ден,почерпете се. Хубав празник на всички от Варна.

# 204
Честит Празник на всички и специално на Мари и Марийчето    bouquet
Честит празник и на всички,създали дом,огнище и изпитали великата сила, мъка и радост на майчинството!
Да не забравите днес на трапезата да сложите грозде и диня.
Е нищо, че не съм от Варна, ще празнуваме  Mr. Green
Хубав ден   bouquet

# 205

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С ИМЕТО МАРИЯ,МАРИАНА И ПРОИЗВОДНИТЕ ИМ.
И НАЙ-МНОГО ЦЕЛУВКИ  love001 И ПОЗДРАВЛЕНИЯ   bouquet  bouquet  bouquet ЗА НАШИТЕ МАРИЙЧЕ И МАРИАНЧЕ-ДА СТЕ ЖИВИ,ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!
_Lulla_ и аз се присъединявам към всички споделяния- newsm10  luvbed Heart Eyes txtloves newsm76 Two Hearts  loveuuu само по парфюм и .............бързичко някъде на почивка !!!
Весел празник на всички!!! Hug

# 206
  • Варна
Честит празник, ВАРНА и варненци !
Честит празник на прекрасните именнички !
Много здраве и любов на всички Ви, домове изпълнение с много любов и мир !
Весел празник  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 207
  • Варна
Мерси за съветите и идеите  Hug

Наистина като се замисля, където и да сме щом сме заедно ще е повече от радостен и доволен.Ние сме още зелени и млади, едва на 25г (нищо, че сме заедно от 8г Grinning ) .. За първи път се качи като 3-ти мех и има мнооого неща да се плащат и купуват може и да не остане време и финанси за почивки..
Завъртях се днес към Шихото взех туй унуй дано му хареса избора ми  Grinning  абе имам още 2 седмици да го умувам сигурно ще ми щукне нещо в последния момент!

Лека вечер и ох честит празник на всички Мимета!

# 208

_Lulla_,  имаш време още за изненадите. Вие сте толкова млади и живота е пред вас, винаги ще има какво да се купува и къде да се наливат паричките  Wink , но пък трябва и за удоволствие....никак не го пренебрегвай тоя факт  Wink
Синоптиците обещават един прекрасен завършек на месеца......Не ни остава нищо друго, освен да се насладим на оставащите летни дни...
От мен пожелания за приятни дни! С една дума – имайте всичко най-добро, защото както казва една латинска поговорка: „Нищо освен най-доброто не е достатъчно”  Heart Eyes

# 209
Добро да е! Искам да ви пожелая един незабравим уикенд, изпълнен с емоции, които да спират дъха ви и предизвикващи сърцебиене  Laughing  Е при мен е точно обратно, но знаете как е при нас и как ви бие сърцето в моментите на раздяла  Cry  

Общи условия

Активация на акаунт