K.Hristova, носталгията май ни лепна, ма толкова бързо мина това време, че ......
приятен ден на всички морски принцески!
А когато е без повод и подарено с любов, то става още по-добре. Какво по-хубаво от това да си починете и да се позабавлявате заедно, далече от роднини...не мислиш ли? На някое тихо и спокойно място.....зависи какво обичате....Но ми се струва, че всеки морски стъпил на брега обича да отиде някъде с любимата жена.

Не го мисли толкова, а почвай да оправяш косата, ноктите хихих контенее
)

Така, че не го мисли много - той наистина ще се зарадва на малки неща и на теб най-вече
И още нещо - от нашият скромен опит, а и на близки. Като се приберат не искат да ходят на морски курорти, само планина им е в ума
То и ние затова все по планините ходим като е тук ММ. Мои близки са тръгвали, ама буквално - от летището, в колата и директно на планина, даже не минават през къщи! 
, както е споменала Точица, всеки иска само да си легне на леглото и да усети аромата на домашния уют. Има една наша сестра по съдба, тя все казваше: " само по парфюм"
ма може ли да ми откаже.....Все си е друго да седиш на пясъка, вместо да го гледаш от желязото
И ПОЗДРАВЛЕНИЯ
ЗА НАШИТЕ МАРИЙЧЕ И МАРИАНЧЕ-ДА СТЕ ЖИВИ,ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!
само по парфюм и .............бързичко някъде на почивка !!!

) .. За първи път се качи като 3-ти мех и има мнооого неща да се плащат и купуват може и да не остане време и финанси за почивки..
абе имам още 2 седмици да го умувам сигурно ще ми щукне нещо в последния момент!
, но пък трябва и за удоволствие....никак не го пренебрегвай тоя факт
Препоръчани теми