Съпруги, чиито мъже пътуват по море-31

• 46 835
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро и от мен  Hug
Още не мога да се съвзема от онзиденшната раздяла, празно ми е, криво ми е и нямам желание за нищо. Посъбрах половината багаж и чертая маршрути за пътуването другата седмица  Thinking

# 211
Миме не остана време  Sad Дай да изпием по кафе тези дни, че до другото лято колко време има  ooooh!  Sad

# 212
  • Варна
Май в петък всички сме в носталгично настроение...
Раздялата е доста неприятна в началото няма спор.......лека по лека се свиква, знаете...
Аз пък съм в фаза чакане на моряка, изтече му договора, но отмениха пристанището в което щяха да го сменят и сега просто се чака нова новина...много неприятни моменти, ама няма как така е с моряшката професия....

Дано поне почивните дни бъдат хладни, приятни за разходка.
Пожелава Ви по ведро настроение изпълнено с положителни мисли  Heart Eyes

# 213
Здравейте и от мен приятно ми е да съм част от вас аз не съм съпруга на моряк но съм гадже на моряк.

# 214
  • Варна
Добре дошла !
С пожелание скоро да си съпруга хихих  Heart Eyes

# 215
Дано да стана съпруга но една ли с това чакане 6 месеца е на кораба и 2-3 месеца тук. Малко ще ми е трудно да го чакам но щом го искам до себе си нямам друг начин освен да го чакам. А и той е малко странен не си показва  и не знам иска ли да сме заедно не искали нищо не казва.

# 216
  • Варна
Моряшките жени сме много силни ! Мисля,че всички тук, ще се съгласят с мен.
Затова може би ти на първо място за себе си трябва да си изясниш дали е за теб това чакане, не прибързвай с изказванията, разбирам, че от скоро сте заедно, ще разбереш сериозен ли е или не Simple Smile Всичко с времето си Simple Smile
По ведро и по спокойно !
Лека вечер Simple Smile

# 217
То и аз не съм съпруга, но пък връзката ни е по-дълга отколкото продължи брака на не един и двама наши познати Grinning
Има по-важни неща от един подпис Wink Пък, ако е писано един ден и такъв ще има  Whistling
Хубава вечер принцеси  Hug

# 218
  • Варна
Дам, силни сме и много търпеливи.Много от моите приятелки ми се чудят как издържам.. ами издържам няма къде да ходя.Аз също не съм съпруга но мисля, че и този ден ще дойде.От друга страна съм ужасно привързана към него и двамата знаем на къде отиват нещата, просто е въпрос на време, организация и финанси.

Да ви се опалача..
Имам малко ядове с една друга моряшка съпруга, на която мъжа й е по пасажерите (ожениха се скоро). Онзи ден се чухме и ми се вайкаше как й липсва мъжът и т.н. Ок, разбирам тежко е гадно е, но той й звъни всеки ден, пътува из Европа и не разбирам какъв й е проблема. Моят моряк винаги го пращат с извинение на майната си в Япония, САЩ, Азия, и нямам този късмет да го чувам често..
Как бих могла да й отговоря и да я разбера, като тя хабер си няма какво е да не чуеш любимият ти глас по телефона по 1 месец.. Доста се изнервих, но си мълча.

На мен също не ми е леко, но си изживявам депрсиите сама.Знам, че няма как да ми помогнете или да ми дадете кой знае какъв съвет, просото исках да споделя моето възмущение.

# 219
  • Варна
Добро утро от мен, дами Simple Smile
_Lulla_ Напълно те разбира мила, и аз имам много приятелки с моряци по пасажери, първо,че имат постоянно Интернет, второ,че знаете по пасажерите винаги смените стават по график и всичко си е ясно и точно и като почнат да ми се оплакват направо откачаммммм, именно защото и моя моряк го пращат все на майната си като в момента е в Корея и от 2 месеца въобще не сме се чували само майли....
За всеки е тежко,че любимия го няма, но и аз не обичам да натоварвам хората с мъката си, а и си мисля, че колкото по ведро гледаме на нещата толкова по бързо и по лесно, ще мине времето докато се приберат. От само съжаление полза няма, в крайна сметка те са по корабите, не от любов към морето, а заради един по добър и осигурен живот. Аз гледам да мисля по положително и честно казано това ми помага Simple Smile
И _Lulla_ просто ограничавай контактите с такива моряшки жени дето само се вайкат,че мъжа им го няма, че е много досадноо.

# 220
Здравейте момичета -кокичета!
ditka1_, добре дошла сред нас  Hug  Времето е пред вас, така че, бъди търпелива и ако сте един за друг, нищо и никой няма да ви раздели. А що се отнася до контрактите, вече има и много прилични  Mr. Green като времетраене.  На времето май всички чакахме я 6 м, я 9м .....не беше приятно, но тия дни отминаха. Сега повечето са 4 м на море 3 на брега, но зависи от работодателя.
 K.Hristova  newsm10  точно и вярно!
_Lulla_, такива мрънкащи има на всякъде, независимо каква е професията на половинката....Вечно не доволни от нещо, вечно нещо им липсва, дори и да са  презадоволени или само задоволени  Mr. Green  Аз лично мрънкането им го пропускам  Laughing  и не се товаря излишно.
Марийче  Hug  За маршрута дето ти казах, обади се, хем е бърз хем пътя е добър  Peace
Хубав ден на всички и не забравяте короните да са винаги на главите  Wink

# 221
Моя е на товарен кораб и като замина се чувахме 1 на месец после започна да ми пише Sms а сега само си пишем в facebook и то не се засичаме той пише аз отговарям по късно или аз пиша той отговаря по късно и ние не сме се чували цял месец. Днес заминават за Африка и не знам колко време ще са там но вече искам да се прибира.

# 222
  • Варна
Да дами, хубаво е ако мога да огранича контактите с нея, но сме така да се нарече семейни приятели и няма как.. Мъжете ни са близки също, просто не става. Не знам как бих могла по тънката да й кажа, че има и по-тежки случаи от нейния.. Както и да е.

Моето момче се връща края на седмицата вече нямам търпение! На никой не казвам за да мога да си го посрещна на спокойствие и да не го нападнат приятели и познати още от първите дни.

ditka1_  хубаво е че си пишете по фб, защото съм чувала мн истории и легенди за тия корабните пощи.. Някои хора имат наглостта да четат чужда кореспонденция и после бъзиците не спират.. Ако учиш, работиш или имаш някакво друго занимание което да ти отвлича вниманието времето ще мине бързичко Simple Smile

K.Hristova  " и си мисля, че колкото по ведро гледаме на нещата толкова по бързо и по лесно, ще мине времето докато се приберат" да напълно съгласна съм!Даже като се замисля ако работят тук, ще е долу горе същото ако говорим за времето прекарано със семеството си.В БГ за съжаление се работи над 8 часа.. прибираш се скапан, хапваш нещо и в 10-11 си заспал.И ако имаш късмет да имаш 2 почивни дни, то през тия дни правиш всичко онова което не си успял през седмицата..и ако все пак ти остане време, можеш да го споделиш със семеството си..

# 223
  • Варна
Абсолютно си е така, ако работят тук, ще работят ужасно много като часове, ще са изморени, изнервени... абе има си плюс сега чакаме гадно ни е , ама после като са тук са си само за нас ! Simple Smile)))
И аз гледам да избягвам да казвам на много хора като се прибира, моряка, почва едно искане от всички да го видят, че чак изнервещоо  Grinning Grinning все пак ЖЕНАТА е на първо място  Grinning Така,че добро решение, _Lulla_. - и весело посрещанее Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 224
Добро утро!
_Lulla_. весели ти очички  luvbed  1dating  И аз не казвам кога се прибира морския, правя изненада за всички  Mr. Green  А що се отнася до приятелката ти, приеми я такава каквато е, не можеш да я промениш. Като и покажеш че не те натоварва с мрънкането си, може и да спре....
При мен сега е точно оня момент, в който нищо не ти се прави след като си изпратил любимия човек....Намирам се точно в оная част на вълната,където дълбае пясъка  Sad
Хубав и слънчев ден на всички, моят е в унисон с мрачното време тук.

Общи условия

Активация на акаунт