Лула, не ѝ се сърди, всеки изживява и намалява болката от разсточнието по различен начин

дето се вика "Бог да ми е на помощ"
)) едни любовни писма едни обяснения просто нищо общо с държанието му когато е тук.
в четвъртък си идва просто незнам дали ще успея да свърша всичко, което съм намислила.. 
)
Има всякакви моменти
И те душички носят, тежко им е там без нас
Аз понякога си мисля, тук ние може да се разнообразяваме да излизаме да ходим насам там, а те там на този кораб всеки ден едно и също, едни и същи хора..пълен ад.......
, че доста мои хобита бях позанемарила покрай отпуската на морския. Сега работа за целия китайски народ покрай мен
Сега обикалям бабичките на пазара, ама и те са се научили да лъжат
много съм разочарована от това.....Заразен е климата на тая географска ширина 

винаги така правиш, а уж щеше да почиваш по пътя....Нормално е да не можеш да си кажеш името ....А това с ястребчето е направо ужасно....неприятна изненада. А като знам колко са любвеобилни дечицата, мога да си представя как са реагирали 
Посрещнахме се с моя моряк, починахме си 2-3 дни на вилата и който е на работа работи сега.. Да са живи и здрави колежките ми, че успях да се сменя да почивам цяла седмица.Безкрайните кафета и вечери ще продължат и тази седмица, но няма как. И този път ми се струва, че сякаш тези 4 месеца никога не са съществували и никога не е заминавал.. при него също е така старая се да не го разпитвам много и да не подхващам теми за кораби, колеги и работа.
Препоръчани теми