Съпруги, чиито мъже пътуват по море-31

• 46 836
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Веси, точно така се чувствам и аз  Confused
Лула, не ѝ се сърди, всеки изживява и намалява болката от разсточнието по различен начин  Hug

# 226
  • Варна
Добро утро Simple Smile
vesselaa ,   мαрия няма как мъка след заминаването винаги я има, но съм сигурна, че с добри приятели и хора около вас, ще е превъзмогнете лека по лека.

Положителни емоции на всички, в почивният ден  Heart Eyes

# 227
Добро утро
Днес пак се чуди дали да вали или да пече  Crazy
Имам малко задачки днес, после малко хайманосване като за последно. Децата са в немилост след една камара бели вчера  ooooh!

# 228
Добро утро и от мен и хубаво начало на седмицата за всички   bouquet
Марийче, без бели не може  Wink
K.Hristova,  аз уж ветеран в изпращането, ама с годнките все по тежичко става  Mr. Green Но една мисъл не ми дава мира, другото лято като трябва и сина да изпращам .....е тогава не знам как ще съм  ooooh!  дето се вика "Бог да ми е на помощ"
Аз тия дни май ще отварям консервения комбинат  Laughing , колкото и смешно да е за някои, но обичам да си приготвям разни зимни храни без консерванти, нищо че съм с корона  Mr. Green

# 229
Момичета само аз ли сам така или има и други като мен защо не мога да си чуя моя моряк по телефона и казва че не може и Sims да пиши а вечер ми пиши в ад по едно съобщение да знам как е.И защо в началото като замина беше един а сега е друг усещам че нещо в него се е променило не е същия който познавам.Това писане само по ад не ми е достатъчно нямам търпение да се връща вече искам да го чуя а нямало как и слаб им бил нета.

# 230
  • Варна
ditka1_ каква промяна забелязваш? Моя моряк също дава дефекти като се качи.. Хваща се за всяка една моя дума, мисли си някакви глупости, но е нормално..
Толкова време с едни и същи хора на едно и също място малко или много откачат и нервичките им се опъват яката. Но имам чувството, че нещо тежко го удря от време на време и немога да го позная Simple Smile)) едни любовни писма едни обяснения просто нищо общо с държанието му когато е тук.

Всичко е временно, всичко минава и заминава. Ако му вярваш чакай го, ако наистина има нещо съмнително попитай го или просто няма смисъл.

vesselaa и аз съм се мотивирала утре да правя лютивка, че моя много обича Simple Smile в четвъртък си идва просто незнам дали ще успея да свърша всичко, което съм намислила..

# 231
  • Варна
Здравейте,
хубава нова седмица с слънце Ви пожелавам Simple Smile
vesselaa вече сина като изпращаш, ще е доста по фрапиращо няма как една майка много чувства, много преживява, но недей да мислиш от сега за това, дано поне старши моряка в този период да е до теб да ти е упора.
Консервичките са хубаво нещо, поне знаеш как ти си си ги направи какво си сложила, домашното си е друго, така,че ви адмирирам работни моряшки жении Simple Smile)
 _Lulla_ Не прекалявай с гозбитее той се иска само тебб хихих
ditka1_ Нормално е да не може да ти пише постоянно, ама усещам,че и ти си набиваш много филми успокой се всичко е наред, не се е променил за толкова кратко време, всичко, ще е наред.
На корабите е трудно и за тях само те си знаят какво им е постоянно да ни мисля. Всеки преминава през някакви периоди като хващането за всяка дума, после и обясненията в любов, които на брега като са е абсурдно да ги чуем  Grinning Има всякакви моменти Simple Smile И те душички носят, тежко  им е там без нас Simple Smile Аз понякога си мисля, тук ние може да се разнообразяваме да излизаме да ходим насам там, а те там на този кораб всеки ден едно и също, едни и същи хора..пълен ад.......

# 232
Да си кажа, че когато аз работех по корабите, всяка мисъл за дома беше доста болезнена. Имало е периоди, в които просто се опитвах да изключа от мислите за близките, инъче не можех да се справям чисто психологически.
ММ е обратното, няма ден, в който да не се чуем поне по 2-3 пъти, било и за минутка.

# 233
Добро утро Морски Русалки!
ditka1_, мила, спри да анализираш всяко негово действие....Нали знаеш мъжете са по друго устроени от нас жените  Mr. Green  Ние вечно търсим  "под вола теле", но при тях не е така. Качат ли се на желязото, то ги "лепва" както казва ММ и не им е до обстойни обяснения. Ние я караме на майли и само когато има обхват и е в нормална зона ползваме телефоните....Мразя  да съм спонсор на някой мобилен оператор  Twisted Evil и затова се научих да съм търпелива  Mr. Green
Мобилите имат само обхват в 12 милната зона, така че....Не знам на какъв кораб е твоето момче, но ММ е на танкер и той не е толкова често на пристанище, а и  терминала им е на вътре в морето и често обхвата го няма. Понякога имат преходи по 20 дни, тогава почти не се чуваме.  ползва сателитния телефон....Затова, не влизай във филм, не е здравословно и за двамата.
Аз вече влизам в ритъм  Wink , че доста мои хобита бях позанемарила покрай отпуската на морския. Сега работа за целия китайски народ покрай мен  Mr. Green  но пък денят минава бързо.
Хубав и спокоен ден за всички  Hug

# 234
И моето момче е на танкер имаше един период не се чувахме 2 седмици му бяха изключени телефоните и нямаше Интернет но после всичко се оправи.Сега вече като работя и аз времето минава по- бързо и не мисля толкова много за него както преди когато не работих.

# 235
  • на чист въздух
Добро утро, дами. HugВиждам много емоции има тук. Да Ви се похваля настанени сме в общежитието и сме във Варна. И мен ме тресат едни такива тревоги , но такъв е живота
Хайде трябва да се хващаме със задачи по късно следобед ще се отчета лек и спокоен ден дами.

# 236
Добро да е за всички!
Мари, благодаря за кафето!
ян, поздравления! Ще ни тресе още дълго, ще си мрънкаме една на друга, ама пред момчетата ще се правим на силни.  
Марийче, маршрута вече заложен ли е в навигацията ?
Дитка, и ние тия дни не сме се чували нито писали, но добре че е марината, да виждам къде е кораба....
 K.Hristova, аз просто съм манияк на здравословната храна, дори имаше период в който си я и произвеждах, но тая година се спрях, не можах да се състезавам със сляпото куче  Mr. Green  аз сея, то измъква  ooooh!  Сега обикалям бабичките на пазара, ама и те са се научили да лъжат  ooooh!  много съм разочарована от това.....Заразен е климата на тая географска ширина  Mr. Green
Хубав и спорен ден от мен!

# 237
Здравейте от гръцко  Crazy
Голямото пътуване е вече зад гърба ми, ураааа!
Вчера бяха 1300км и кафе с Весито в Шумен   bouquet
Днес останалото, педиатър и разтоварване на колата. Вече не мога да си кажа името!
Случи се и нещо тъжно, докато ни е нямало, в комина е свило гнездо ястреб. Бебчето е паднало, но оцеляло. Видимо е обикаляло цялата къща. Явно накрая е умряло от глад. Децата го намериха на горният етаж в банята и се разстроиха и те Cry

# 238
Добро утро  wavey
Аз един малък ремонт се наложи да направя, че докато беше морския не ни остана време от хайманосване Laughing  и винаги ремонтите се правят без него  Mr. Green,  ама и по добре,  свикнала съм.
Марийче, ти си герой  Hug  винаги така правиш, а уж щеше да почиваш по пътя....Нормално е да не можеш да си кажеш името ....А това с ястребчето е направо ужасно....неприятна изненада. А като знам колко са любвеобилни дечицата, мога да си представя как са реагирали  Sad
Аз от утре пак заминавам на моренцето, времето май няма да е много подходящо, но каквото такова...
Важно е че ще съм там  Laughing

# 239
  • Варна
Добро утро дами!
Ох ето ме и мен  Wink Посрещнахме се с моя моряк, починахме си 2-3 дни на вилата и който е на работа работи сега.. Да са живи и здрави колежките ми, че успях да се сменя да почивам цяла седмица.Безкрайните кафета и вечери ще продължат и тази седмица, но няма как. И този път ми се струва, че сякаш тези 4 месеца никога не са съществували и никога не е заминавал.. при него също е така старая се да не го разпитвам много и да не подхващам теми за кораби, колеги и работа.

Хайде аз отивам да работя, че месеца приключи и трябва да се правят разни отчети и т.н.

Лека и спокойна сряда на всички!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт