Съпруги, чиито мъже пътуват по море-31

• 46 939
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Сам си събира багажа. Единствено му сгъвам дрехите, че не ми се получава и все няма място в куфара.  hahaha

# 601
Аз пък в багажа му скривам тайни любовни послания, които си ги открива в последствие...
 Понякога не успява да ги открие, хахаа, и си ги връща отново в къщи.  А аз вече толкова съм задобряла в сгъването, че дори съм по-добра от него. Поне той ме кара да си мисля така!
Толкова години е имал възможност сам да си приготвя нещата.. сега аз се грижа за него..когато ми го позволява, разбира се.

# 602
Благодаря ви момичета.
Марийче, така е, няма такива думи....С времето разбираш, че истинските приятели се броят на пръсти....а тя ми беше точно такъв, истински приятел. Нейният глас всяка сутрин ми казваше "добро утро" последна ми пожелаваше "лека нощ" ...Винаги във точния момент бяхме една до друга, нищо че бяхме толкова различни...Имахме си доверие, разбирахме се само с поглед.....Е сега вече това е история.....Чак сега осъзнавам колко ценни са всички тези малки радости, малките детайли, които сме споделяли заедно...затвориха се в една картонена кутия под два кубика пръст  Cry  

# 603
Vesselaa приеми съболезнованията ми. Бъди силна и гледай напред! Такива приятели никога не се забравят.

Hug

# 604
http://www.maritime.bg/2015/01/13/28536/

Най-после добри новини, ще е интересно за тия които следят случая.
И да пия и да не пия кафе, сън за мен няма тия дни, ако продължа така ще вампирясам  Twisted Evil  Mr. Green

# 605
Аз доколкото разбирам има искане, а не решение  newsm78
Надявам се да се прибере най-накрая  Praynig
Сутринта се врътнах и се върнах в леглото, наспах се най-накрая, че последно все по 3-4ч спях  Crazy

# 606
Мила Веси, да си жива, здрава, обичана и прекрасна   bouquet

# 607
Добро утро! Днес наистина утрото е усмихнато и добро за мен  Laughing  защото любимият мъж е до мен  Heart Eyes 
Марийче, благодаря, няма по хубав подарък от това което ми поднесе морския  Laughing
След всичко което преживях докато го нямаше, сега присъствието му ми дава спокойствие. Времето заедно ми е още по-ценно , защото не трябва да забравяме, че то ни е ограничено и не искам да пропускам нито един миг.

# 608
Весели ти очички Веси, най-страхотния подарък си имаш  Heart Eyes
Мен някаква зимна депресия се опитва да ме наляга, ама няма да ѝ се дам  Grinning

# 609
  • Варна
Аз очаквам утре да приближат пристанището, а защо не и да влязат и стискам всичките си палци да има нет. Почнах аз обратното броене, идва си след по-малко от месец, преди средата на февруари  Hug
Вие как сте, момичета?

# 610
Привет на всички.  Hug
Аз съм добре, а и на това пристанище най-сетне ще стоят повече от няколко часа и има нет.  newsm44 Та докато той спи викам да ви пиша, че след малко лапвам телефона пак.  newsm68
Хубава вечер!   bouquet

# 611
И аз като Мира, чакам февруари с нетърпение, да посрещам  newsm44

# 612
  • Варна
Аз като един млад и зелен принцес /това ми е първи рейс/ вече усетих някои от емоциите на моряшко момиче. Вече мога да правя сравнение между силата на тези емоции и трепетите в стандартната връзка ... Миии по-си падам по силните усещания  Crazy

# 613
Добро утро   bouquet
Ние с децата сме във вихъра на учебната година, с нетърпение чакам 4-те почивни дни другата седмица.
ММ е именик днес, ама не знам се слага почерпка от телефона  Grinning
Хубав ден   bouquet

# 614
  • Варна
Да ти е здрав именника и да си слави името, Мария Simple Smile

Днес е ден 100 откак мойто момче тръгна ... Почвам да броя на обратно вече Simple Smile

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 12:19 от Мира Иванова

Общи условия

Активация на акаунт