Съпруги, чиито мъже пътуват по море-31

• 46 587
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Добър вечер и от мен!

Ние пък... утре ще правим нещо много досадно... списък с нужните неща за заминаване и най-вероятно тия дни ще се пазари Sad ММ го засилват края на този месец... Аз пък ще защитавам дипломна работа началото на Февруари... лудницата е пълна.
Утре ще вдигаме скандал на МСАТ понеже нета е ужасно слаб... 1 филм от топ 10 от замунда го теглим 100 години просто не е нормално! И такива работи...

Сега отивам да приготвя една среднощна закуска, че пак сме огладнели  Grinning   Лека вечер!

# 616
Здравейте момичета!
Не съм се вясвала скоро, голямо движение покрай мен  Mr. Green  и за капак ММ се разболя   ooooh! Климата тук не му понася  Mr. Green  сега мисля да му вкарам една далечна дестинация  Laughing 
 _Lulla_, не е приятно като настъпи тоя момент, но е неизбежен. Сменяй доставчика, аз сега няма да правя реклама, но сме много доволни от нашия , всичко лети  Laughing  страници, филми направо за секунди  Laughing  Но при мен ПС ми е за смяна, но ще го използвам до последно и после ще го метна от балкона  Mr. Green
Мира, усещам как вече пеперудите в теб пърхат, пърхат  Wink

# 617
  • Варна
Пърхат я  Mr. Green Не се трае вече, а те седят ли седят на котва ... Да му се е на индийското пристанище, ама нервите са корабни въжета вече  Crazy
Чета за изпит утре, пералнята се развали и имаше акция ремонт у дома  ooooh! Сега пак сядам да уча  Peace

# 618
Мира, стискам ти палчета за изпита  Peace
Веси, още веднъж бързо оздравяване на капитана  Hug
И аз повечко задачки тези дни, сега ще имам време да си почина четири дена, защото заради изборите училищата са затворени  Grinning
Но пък ще будувам заради тениса, наш Гришо играе посред нощите  Crazy

# 619
Май станахме Спящи Принцеси  Laughing  Как сте момичета?  Доно няма болни, че тоя вирус е ужасен  ooooh!  Морския се оправи бързо, ама ми лепна вируса.....Та сега аз болна, че и пак усложнения  ooooh!  Последно АБ не ми понесе, направих алергия и сега се боря с последиците.............а те ясно изразени, не мога да си покажа носа на вън, да не уплаша някой  Mr. Green ......Поне се видях с големи устни  Mr. Green и ми мина мерака за разкрасяване  Laughing  ще си ходя такава, каквато съм, натурална  Mr. Green  А пък глобата си я получи  Laughing  отново ще ме води на края на света  Laughing  Нямам търпение да стягам куфарите, но има време още.
Желая ви хубав и спокоен ден!

# 620
Аз съм от неспящите, ама се нагледах на тенис тези дни. И доста работа отметнах, ама малкия обеща бързо да расте, за да можел да ми помага  Laughing
Веси, бързо да се оправяш, чудесна компенсация   bouquet

# 621
  • Варна
И перланята се оправи и ва изпита взех, че и момчето си видях две вечери  Mr. Green До към две седмици го чакам вече. Днес се строиха пак да чакат да влизат да доразтоварят кюмюра, че после ориз е на ред  ooooh!
Вес, и мойта уста стана силиконска, но от сменена паста за зъби  Thinking Не ми се беше случавало такова нещо ... Стискам ти палци да се оправиш бързо, че аман ... Hug

# 622
Здравейте, момичета! Отдавна ви следя и много ви се радвам, чувствам ви много близки. Бих искала да попитам,може и да съм забравила, но кои от вас са ходили при ММ на кораба? На мен ми предстои за първи път и сега много се вълнувам, но имам куп въпроси в главата си, но мисля,че няма да мога да задам всичките на ММ. Simple Smile))) Някой ще сподели ли опит?
Хубава и спокойна вечер на всички Simple Smile

# 623
Аз ходих веднъж миналата година, тъй като ММ от сравнително скоро пътува. Бяха наистина прекрасни седмици. Нещо тотално ново за мен като атмосфера, хора, обстановка. Имахме незабравими моменти, успяхме и да направим няколко екскурзии през деня. Имаше и овърнайт, което даде възможност и за страхотен нощен купон  dazzler1 Сега мечтаем да отидем на круиз в някоя от ваканциите му, за да се почувства и той като на почивка, не само аз да съм като принцеска Simple Smile

# 624
При мен не се брои  Laughing
Ние работихме заедно там, после съм ходила няколко пъти на круизи с децата  Grinning
Питай всичко, каквото ти идва на акъла  Hug

# 625
Оо чудесно звучи! И за мен ще е нещо тотално ново, още повече че и сама ще пътувам два дни,докато стигна до него, но нищо не може да ме спре Simple Smile)) Само че, абсурд да се качим заедно на круиз. Може би и затова ме взима сега,защото от много време му споделям,колко много искам да отидем на круиз, но той ми заяви,че ще се чувства все едно е на работа.....Разбирам го, и аз съм така в моята работа....
Но нямам нищо против да бъда и аз принцеска!   Laughing
Чудех се,дали има някакъв дрескод? В трескава подготовка на багажа съм......

# 626
Дрескод има за ресторанта обикновено, повечето вечери бяха с нормално облекло, само беше забранено да е плажно. Но имаше и вечеря със специална програма, в която трябваше задължително с официално. Аз си взимах храна за кабината  Laughing Вземи си спортни, удобни дрехи и обувки, ако имаш възможност да ходиш на екскурзии, са свързани с доста ходене.
И ММ е по същия начин, никога не би се навил на почивка на круиз, ама то и аз, наплавала съм се  Laughing

# 627
  • София
Привет морски момичета  bouquet
Случайно надникнах при вас и пиша с усмивка и намигване Wink
ESCARLATA, поводът си ти Simple Smile Попадам на твоя въпрос: " Кои от вас са ходили при ММ на кораба? Дешифрирам: Кои от вас са ходили при МОЯ МЪЖ на кораба? hahaha Joy Вярвам, имаш чувство за хумор. Какво ще правят при тво'йто мъж бе момиче? Я всяка да си ходи при своя си мъж, на неговия кораб. Simple Smile

Сега вече сериозно. И аз да споделя, дано не излезе, че на краставичар, краставици ще продавам Simple Smile
За 60-я ми рожден ден децата ни подариха круиз за двама по Средиземно море. В инструкцията специално беше подчертано, да се носи официално облекло. Една вечер се правихме на красиви и официални, вечеряхме с ММ в ресторант, а после народа се изнесе в друго заведение, където беше волна програма-на самообслужване, без дрескод, купон. Ако ще слизате на екскурзии, естествено удобни дрехи и обувки, слънчеви очила, шапка,фотоапарат, камера.

С най-добри чувства  bouquet Хубав ден wavey

# 628
 Joy Хааа, не се замислих, по инерция написах ММ  Laughing Ама и аз съм се ошашавила вече покрай ремонта,който движа в момента в отсъствието му, и покрай заминаването ми. До вчера сънувах мивки за новата ни кухня,а днес мисля за нещо наистина прекрасно... Много емоции, много нещо  Laughing
Важното е,че ме разбрахте! Hug

Хубав ден на всички от мен и благодаря за съветите!!!
Хубаво е да има повече усмивки и хумор в ежедневието ни, благодаря че ми го припомни Flo 51  Hug

# 629
Добро утро Принцеси!
Аз вече идвам на мене си  Laughing  Дори днес вече тръгвам по разни процедури да оправя фейса  Laughing
escarlata,  успех с ремонта, а за багажа не се тревожи  Wink  Една малка черна рокля ще свърши работа за официално облекло. Прибави към нея малко аксесоари и така ще си различна всяка вечер. Аз винаги отчитам че мъкна доста излишен багаж,  ама пуста му суетня  Mr. Green  Има кораби които са фристайл, там навсякъде можеш да си облечен както искаш, така че питай твоето моряче, то най добре ще ти каже това. А както се шегуваме ние тук, само по парфюм, дрес кода за среща с момчетата ни  Laughing
Спокоен ден за всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт