Съпруги, чиито мъже пътуват по море-31

• 46 577
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Веси,да ти е здрав и щастлив водолейския юнак!  bouquet  bouquet  bouquetБлагодаря за тортичката-чудесна е!!!
Ама то наистина в събота всичко това наведнъж ooooh!!!И Валентин и Трифон и Задушница???!!!!Май и аз ще направя като Весито!Валентин вече е след Трифон в къщи Joy Обикновенно мъжете ни отиват да зарязват по лозята и като се върне морския от похода вече почти са е отрязал и спомена за Валентин малко е поизбледнял!! Joy
Silvia Zhivkova,ЧЕСТИТО!!!Тези емоции са неповторими и неописуеми-и посрещането на момчето ти и появата на бебо!!  bouquet  luvbed Two Hearts stork-girl  ylinfant

# 661
Наде, Марийче, благодаря за вниманието!    bouquet
Младежите празнуваха подобаващо, ама и ние също  Laughing  днес ще е ден за релакс  Laughing

# 662
http://www.maritime.bg/2015/02/05/29259/
Чета и настръхвам, само преди 2 месеца морския беше там  ooooh!  Как може Великите сили да продължават да позволяват това да се случва в 21 век  ooooh!  Малко им бяха свили перките и сега пак надигнаха глава ония ........
Бог да пази всички моряци!

# 663
  • Варна
Обърнаха ми се вътрешностите като го прочетох  Shocked и се уплаших ...

# 664
Преди да замине морският, го питах, дали да не си взема кученце, малко кученце, да си го гледам докато го няма, че ми е  много самотно, ще гледам да е по-малко, че по малко яде Wink.
А той ми каза да си взема по-голямко, че да може да ми пренесе багажа у нашите, като се върне от рейс. Laughing

Последна редакция: пт, 06 фев 2015, 16:39 от Анонимен

# 665
Здравейте "морячки"  Grinning  Приемате ли нови попълнения да ви чета за утеха и да помрънквам от време на време, че за 6 години още не мога да свикна с тези пусти раздели...  Rolling Eyes

# 666
 Brainbug, добре си дошла! Мрънкай си на воля, разтоварвайки олеква.....И мила, 3 по 6 г. и аз не съм свикнала още  Mr. Green   Тези моменти са част от живота ни, просто се научаваме да ги приемаме....

# 667
vesselaa Благодаря  Simple Smile Явно няма свикване  Laughing При мен остава месец до голямото завръщане, всеки ден ми се струва като 5  Sick Първия и последния месец са най-гадни поне за мен , особено като започнат да отлагат връщането с по 4-5-6 дни или 1-2 седмици за разкош. Този път уж е точна дата ама вече съм свикнала докато не се обади от София да не бързам да се радвам  Laughing

# 668
Brainbug, добре дошла!   bouquet
За мен заминаването е най-гадно, но бързо свиквам. Изпращам го, прибирам се и мятам задачите и хобитата, да наваксам, че като се върне и се започва, обикаляне насам натам.  Laughing
Ох, и на мен ми остана още месец (надявам се не повече) в  очакване.  Praynig

# 669
monicaaa Благодаря ти!   bouquet Дано да се върне навреме и да мине бързо последния месец  Rolling Eyes Кога е заветната дата? Или както казва свекито кога ще се разхождаш вече с веселите очи?  Simple Smile

# 670
Датата няма, само трябва да е през март месец. Около 20-ти, че да видим този път какво ще стане.

# 671
  • Варна
Brainbug, добре дошла и от мен  Hug
Аз ще посрещам за първи път  ooooh! Надявам се да е през следващата седмица, че 10 дни вече не могат да влязат на предпоследното пристанище, а трябва да си дойде от следващото... Crossing Arms

# 672
Мира Иванова , благодаря ти  Grinning Разбирам те, много е гадна тази неизвестност- мен лично ме побърква- предпочитам да закъснее с две седмици ама поне да знам, че ще са две, отколкото да се чудя ще влезе ли няма ли да влезе, ще слезе ли няма ли да слезе ... Важното е че поне ще се прибере скоро  Smile

# 673
  • Варна
Ооо, ще влезе и ще слезе той, па и ще ми кацне после в лапите Simple Smile Ма дотогава Crazy

# 674
Последните дни се точат ужасно бавно... При нас датите са горе долу ясни месец преди това. След това се е случвало до два дена отклонение.

Общи условия

Активация на акаунт