Lulla, като беше малък синът ми и аз като теб мислех и се заричах....."само през трупа ми"

Но после се намесих в избора на професията му, защото аз съм за приемствеността, според мен е по добре да се съхранят знанията, уменията и професионализма., а баща му ги притежава(извинявам се ,че звуча не скромно).....Колкото и странно да ви звучи, като се направи едно прогнозиране на пазара на труда за около 10- 15 г напред, всеки сам може да си даде отговор, кои са професиите с добра реализация и добър жизнен стандарт на нашата географска ширина.
Lulla, твоето момче трябва да си потърси нова компания, не трябва да търпи това. А що се отнася до слизането и комуникациите, ММ като се качи на желязото слиза когато дойде смяната му, просто позицията му е такава и е 4 или 5 м на кораба ежеминутно. Нет за лично ползване също няма, защото терминалите са им извън цивилизацията, а и няма време за него....
Ние вчера заминахме малко извън града, лошото време не ни помрачи разходката, но днес прибирането малко проблемно беше, пак наводнения и дъждове....Дано само няма пострадали хора и домове

А снощи в планината така хубаво валеше сняг и морския му се радваше, като малко дете