Lulla, като беше малък синът ми и аз като теб мислех и се заричах....."само през трупа ми"
Но после се намесих в избора на професията му, защото аз съм за приемствеността, според мен е по добре да се съхранят знанията, уменията и професионализма., а баща му ги притежава(извинявам се ,че звуча не скромно).....Колкото и странно да ви звучи, като се направи едно прогнозиране на пазара на труда за около 10- 15 г напред, всеки сам може да си даде отговор, кои са професиите с добра реализация и добър жизнен стандарт на нашата географска ширина.
Lulla, твоето момче трябва да си потърси нова компания, не трябва да търпи това. А що се отнася до слизането и комуникациите, ММ като се качи на желязото слиза когато дойде смяната му, просто позицията му е такава и е 4 или 5 м на кораба ежеминутно. Нет за лично ползване също няма, защото терминалите са им извън цивилизацията, а и няма време за него....
Ние вчера заминахме малко извън града, лошото време не ни помрачи разходката, но днес прибирането малко проблемно беше, пак наводнения и дъждове....Дано само няма пострадали хора и домове
Тръпки ме побиваха като гледах буйните води на реката и пълният язовир.А снощи в планината така хубаво валеше сняг и морския му се радваше, като малко дете
Но постепенно времето ме научи на тоя природен закон и вече давам помощ,ако ми я поискат.Сега отново в къщи се играе една ситуация от която си учим поредните уроци-морския слезе преди почти 2 години от поредната фирма и имаше работа на брега.Свърши си ангажимента и от почти половин година си търси подходяща фирма,каквато той си е наумил,че иска и тя не се появява в тоя вид в който той си я представя.Няма да ви описвам какво се случва около него

Още някои задачи изпълних дето морския остави, само не успях да сваля килгорамите, кито исках, че ми се струпаха говна на главата ...

си поприказвахме и се разбрахме
Някои искат просто да не правят нищо и да не виждат никой поне 2-3 дена, за да се съвземат. Други нямат търпение да излязат между хората след дългото седяне на желязото.

Много здраве, щастие и успехи му желая