Мечтаният домашен любимец

• 40 688
  • 92
  •   1
Отговори
# 45
А, тези са лилипути някакви - имах такова като дете.
Сега, като попораснах, започнах да харесвам повече по-големите котета.  Laughing

# 46
дори цяло стадо дребни чернилни трудно ще ме изяде за разлика от пожеланата от теб животина  Joy

# 47
Записвам се, макар че не съм имала мерак за екзотично животно, симпатични са ми вашите да ги гледкам  Sunglasses

# 48
Аз ако имаше начин да събера всички животни в нас (без насекомите), ох леле!  Hug
Иначе съм виден котколюб, особено черните котки са ми слабост  Heart Eyes

# 49
дори цяло стадо дребни чернилни трудно ще ме изяде за разлика от пожеланата от теб животина  Joy

Е поне няма да се притесняваш, кой ще ти влезе в къщата... Само слагаш един стикер на вратата за зло коте. Joy

П.п. Винаги съм се чудел, ако му кажа "мац писи писи" дали ще ме разбере? Mr. Green

# 50
Обичам всякакви живини, та бих гледала какво ли не.
Катерица бих искала, лъвче, панда, ленивец и още купища видове и подвидове.

Винаги съм мечтала за къща на брега на океана. Зад нея езеро и лебеди Heart Eyes.

# 51
Общо взето всяко пухесто животно, което съм виждала, съм си искала за любимец. Даже питам ММ обикновено, може ли да  си вземем такова? Той казва Не, и така, знам ли, може един ден друго да каже.

За уомбатите винаги съм казвала, че изглеждат като животни, които могат да понесат една хууубава силна прегръдка.

Позната на мои приятели има лисица, пуска й разни снимки облечена в розови пуловерчета.

Иначе от животните, които реално съм проучвала за любимец, последното беше шугър глайдър (според уики, на български съответства Захарна торбеста летяща катерица). Имат някои особености в отглеждането, но иначе са си съвсем реален домашен любимец. Обичат меки хралупи и ако са привързани към собственика си се случва да направят малък полет и да кацнат в джоба му за да се гушкат. 

http://pandawhale.com/post/13678/oh-nuthin-just-openin-my-fresh- … -of-sugar-gliders

# 52
  • София
Много ме заинтересуваха тези шугър глайдери, ето едно интересно клипче Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=c5xOvvv5AOk

# 53
Захарни катерици могат да се намерят и по нашите зоомагазини.  Grinning

Последно се радвах на едни мишлета панда. Не бях виждала на живо преди.

Скрит текст:

# 54
Обявявам Австралия за родината на най-странните и сладурести животинки.  Laughing
Току-що синът ми ме "открехна" за животно, което не бях виждала досега - quokka.

Скрит текст:

# 55
  • Fort Worth, TX
Говорещ папагал дали е достатъчно екзотичен?Голям смях пада като научат това онова. :

# 56
  • Tам през Атлантическия океан
Мечтая си за тЕ  такова  Flutter

Скрит текст:

# 57
  • София
Искам кон! Може и еднорог, ако трябва да е по-екзотично.
Иначе от по-стандартните домашни животни май не остана друго, което да съм искала и да не съм гледала - рибки, пирани, хамстери, лабораторни мишки, морски свинчета, зайчета, таралеж, жаба, охлюви, змия, гущер, паяци, тропически буболечки, папагали, котки, кучета, катеричка, кълвач и полупитомен мъж.

# 58
Тюленче , лисичка , катеричка .

Нещо интересно : Мечки
Лъвове :
Крокодилче :
Скрит текст:

# 59
не съм си мечтала да имам диви животни аз, не съм .. хм, възпитана така.

blue footed booby (http://en.wikipedia.org/wiki/Blue-footed_Booby)  ми е много симпатична птица:) от години се чудя как да я направя личен герб/лого/или да кръся нещо на нейно име. например ник-а си тук, дали да не го сменя:))
Скрит текст:
Скрит текст:

аз си мечтая за плюшена играчка , бих я разнасяла в чантата си сигурно ще се усмихвам цял ден и ще й правя портрети къде ли не. Ако някой е виждал такава играчка да свирне тутакси:)

Общи условия

Активация на акаунт