AVON Обсъждане на продукти , тема 15.

• 63 625
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, някой изпробва ли вече новият Персийв?
Аз от мостра.Не е лош,стори ми се малко сладникъв.А бе...става. Joy

# 706
Цветни спирали имам отворени (синя и зелена) и не знам дали ще посегна към новите... макар и да ми е любопитно.... Може би лилавата ще отворя...

Току що установих, че крема за ръце avon care с магнолия е с много фин брокат Simple Smile Simple Smile Simple Smile що за хрумка ... не ми мирише мн приятно за сметка на това ...

# 707
  • София
От кремовете за ръце най-много ми харесва този с какаовото масло, вече 3-ти поръчвам. Бързо попива и хубаво мирише.

Сега си поръчах тоатетната вода Sunset, да видим дали ще ми допадне. В момента ползвам 2 опаковка от тоалетната вода H2O. Поръчах си и спиралата Аеро-нещо си.

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 16:08 от catty m

# 708
Спиралата е добра - бързо, лесно и чисто нанасяне. Идеална е за ежедневен лек грим, сутрин за норматив Wink
Няма чак уау ефект обаче. Понеже имам куп други, тази я подарих на майка, че тя иначе няма да си купи нова читава Simple Smile

За кремовете за ръце - подкарала съм ги подред... ползвам доста - в офиса, в нас при гримовете, и до леглото за всеки случай...че и на мъжо в раницата...Кой е този с кокос обаче не се сещам... може ли картинка?

# 709
  • София
Много се извинявам, не кокосово, а какаово масло  Embarassed

Аз обичам по-наплъстена спирала. Ама ще я ползвам де, обичам спирали и ползвма постоянно.

# 710
Simple Smile и аз така си помислих... и този го имам, но не съм посегнала съм него още...

За спиралата - на повече от един пласт може би е различно, аз винаги само по един слагам...

Да предупредя, че моята Аеро спирала имаше нужда от разработка - като я отворих мислех че е дефектна - почти нищо не оставяше сякаш по миглите и почти я бях отписала... но поупорствах и взе да "пуска"... та ... като да разпишеш химикалка... няма логика... ама на ...

# 711
  • София
Simple Smile и аз така си помислих... и този го имам, но не съм посегнала съм него още...

За спиралата - на повече от един пласт може би е различно, аз винаги само по един слагам...

Да предупредя, че моята Аеро спирала имаше нужда от разработка - като я отворих мислех че е дефектна - почти нищо не оставяше сякаш по миглите и почти я бях отписала... но поупорствах и взе да "пуска"... та ... като да разпишеш химикалка... няма логика... ама на ...

Благодаря, ще го имам предвид това за спиралата. То винаги спиралата се разкрива след 3-4 ползване.

# 712
  • Sunshine state
Получих си продуктите-спреят с нар,брокатения лоцион на Сън Денс и детската гъба. Спреят наистина е много приятен и ми хареса-свеж,плодов аромат,но в никакъв случай сладникав. Траен е и няма силна спиртна миризма. Единственото неудобство за мен е,че дюзата пуска по много и малко се 'оливаш'. За ежедневно ползване лятото на работа ще ми е супер!  Heart Eyes Лосионът е същият,за който се сетих и който съм ползвала преди години-плътен и с много блестящи частици.  Flutter
Малката много се изкефи и на гъбичката,та сега чак няма търпение да влезне да се къпе-мекичка и много симпатична.  Simple Smile Сега от новия каталог още умувам какво да си взема-мисля си за някой спрей за крака,но не знам точно кой-точи с черешата или този обикновения?  Thinking

# 713
Сега от новия каталог още умувам какво да си взема-мисля си за някой спрей за крака,но не знам точно кой-точи с черешата или този обикновения?  Thinking

аз като видях . че връщат серията за крака с черешата и всичко в мен се обърна Grinning преди години си взех всички продукти от серията и просто ми идваше да си изповръщам червата с извинение - толкова силен, натрапчив, сладникав аромат, а аз попринцип обичам такива. Е сега просто страничката я подминах като дявол - тамян.  Mr. Green #Cussing out

# 714
  • Sunshine state
А траен ли е ароматът? Аз търся точно такова нещо,понеже кремът с бял чай и джинджифил ми свърши и сега ми остана само гелът с папая,който не е особено силен и по-скоро мирише на спирт. Обожавам силно ароматизирани кремове за крака,ръце и тяло.  Crazy

# 715
   Серията за крака с черешов аромат и на мен не ми хареса и я мъчих известно време, но не я доизразходвах . За мен ароматът бе някак изкуствен, химически, а не силно плодов.

Pupitka, с белия чай и джинджифил ги има в Нетните оферти,... ако ти е близка представителката, може да ти вземе от там.

# 716
  • Sunshine state
Ще я попитам,благодаря!  Peace
А мнение за обикновения спрей и крема с лавандула?

# 717
Бихте ли ми препоръчали крем за лице?Кожата ми е смесена към мазна,образуват ми се черни точици и разширени пори. Tired Тези на Anew ли са най-хубави?Взимала съм си зеления на Solutions,но не съм забелязала кой знае какъв ефект,но този път може да си поръчам и дневен и нощен. newsm78

И да кажа за този на Naturals с мляко и мед-мирише много силно на лекарства и консистенцията му е странна.Направо ще го изхвърля.

# 718
Пробвах лилавата спирала - същото като при Аеро спиралата ... ще видим след някой и друг ден употреба дали ще има промяна.

Не оставя много туш по миглите, стои ми някак гъст и не разнесъл се по самата четка....
Иначе се нанася чисто, не слепва, разресва миглите....
Цвета е хубав - тъмно лилав, с една щипка циклама - на слънце си се вижда много добре, на дневна светлина също... вътре на изкуствена само седи по-тъмно.

Пърсийв Солейл ми е малко неочакван... има нещо, което леко ми напомня на познат мъжки аромат... свеж и лек, а лятото е ОК.

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 10:18 от Лазурит

# 719
  • София
Тези на Anew ли са най-хубави?

Да  Peace Можеш да си поръчаш мостри от представителя ти и да определиш кой е най-добрият крем за теб.

Общи условия

Активация на акаунт