AVON Обсъждане на продукти , тема 15.

• 63 629
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
И на мен ми станаха интересни. Simple Smile Но ми е чудно как ще се възприемат. Честно казано не съм виждала някоя да ходи с различни цветове червило.

Аз съм  Peace Смесвам понякога - слагам основен тон и в центъра на устните слагам съвсем различен - пробвала съм дори и тази комбинация с розово и оранжево Simple Smile

# 691
Ако се снабдиш с червилото и не те затруднявам, моля те да пуснеш снимка, ако е възможно.

# 692
Ооо, разбира се! По всяка вероятност даже ще поръчам две комбинации, че не мога да си избера Simple Smile

# 693
  • София
Някакви мнения за лаковете speed dry?

Миналата година ги бях пробвала - не ми хареса. Стои един като матов, не съхне бързо, бели се за 1-2 дена.

Аз съм се зачудила за лаковете с гел ефект - някакви мнения?

Мисля и спиралата Aero Volume да пробвам, май беше хвален по-напред в темата.

# 694
Някакви мнения за лаковете speed dry?

Имам синия, обели ми се на същия ден..

# 695
И аз ще помоля за мнение за лаковете с гел ефект, също и за новите цветни моливи, които са в началото на каталога (бяха на 13 стр., ако не се лъжа).

# 696
  Новите цветни моливи са хубави, цветовете най-вече. Магента е убито тъмнорозово,приятно.
Тюркоаз е зелено-син цвят, несветъл, пак хубав. Лилавият прилича на един предишен лилав лимитирана серия с хром ефект, средно лилав хубав цвят.
Който си ги получи, поръча и още моливи. Аз също ще взема по 2 от цвят.
Няма съществено разминаване  в цветовете- показаното в брошурата и реално.

# 697
Здравейте, някой изпробва ли вече новият Персийв?

# 698
От потъркване в брошурата много ми хареса, но получавайки и тествайки мостра, сякаш не е същият аромат, по-различен и по-недобър. Така ми се стори. Интересно какво ще е в действителност - тоест, от бутилка.
Гел лаковете- пробвах цвета на модела в брошурата, даден на преден план. 1/ по-светъл е в действителност; 2/ не виждам кое му е "геловото" на този лак, прилича  ми на лаковете с "блясък"; 3/ днес вече се обели/мих чинии и правих салата снощи/.
П.П.:
Новите цветни  моливи се приеха радушно от приятелките ми. Тюркоазеният, Аква и Пърпл са най-поръчваните.Оплаквания няма. Цветовете им са по-тъмни от тези на снимката.

# 699
  • Варна

Новите цветни  моливи се приеха радушно от приятелките ми. Тюркоазеният, Аква и Пърпл са най-поръчваните.Оплаквания няма. Цветовете им са по-тъмни от тези на снимката.

Здравейте ,може ли снимка или линк на тези моливи .. Praynig
Благодаря ..Simple Smile

# 700
Здравейте. Някой може ли да ми покаже снимка на чантата Anne от 131 стр.

# 701
Здравейте, някой знае ли какъв е кода на този TTA In bloom? Значи от каталог 6 го поръчах, с номер 43398, но дистрибуторката ми даде TTA Heart, който въобще не ми хареса. По думите ѝ, е пуснала поръчката с номера, който аз съм дала. Опитвам се да разбера откъде идва това объркване. Thinking

# 702
Здравейте, някой знае ли какъв е кода на този TTA In bloom? Значи от каталог 6 го поръчах, с номер 43398, но дистрибуторката ми даде TTA Heart, който въобще не ми хареса. По думите ѝ, е пуснала поръчката с номера, който аз съм дала. Опитвам се да разбера откъде идва това объркване. Thinking
TTA In bloom--4339-8
TTA Heart-- 3568-3
В случая ти си и дала правилен код така че явно грешката е в представителката Simple Smile или при поръчката се е получила някаква техническа грешка в системата на Ейвън.

# 703
Благодаря!

# 704
Благодаря. Явно и аз ще поръчвам моливи. Mr. Green
А някой изпробва ли вече цветните спирали?

Общи условия

Активация на акаунт