Нека зима вън да вее, ЮЛСКО слънце в мама грее - Тема 7

• 24 831
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Мимоза2  bouquet Честит Рожден Ден! Пожелавам ти здраве, любов и късмет !

nbirthday

# 586
Сега схванах! То и аз си помислих, че с тези се търси името! Embarassed

# 587
  • София
Извинете ме тогава,
търся си име за момиченце, но да не започва с М, Н или Е. Дано съм го обяснила добре този път Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 22:17 от josi_josi

# 588
Благодаря ви за имената с П - точно на такива съм се спряла, силни, български, със символика и имен ден.

По темата секс - на мен ми бе забранен първите месеци, защото имаше опасност от спонтанен аборт. Сега нещата се както трябва, но от вълнение покрай пола, който разбрах, забравих да попитам лекаря дали може вече да водя нормален интимен живот. И не смея още да рискувам.

# 589
Извинете ме тогава,
търся си име за момиченце, но да не започва с М, Н или Е. Дано съм го обяснила добре този път Simple Smile

На мен ми харесват Сияна, Юлияна, Симона, Адриана, Паолина

# 590
На мен ми харесва Александра, Сияна, за друго в момента не се сещам.

# 591
Анабел (Красивата Ана) на мен много ми харесва. Жана , Биляна също.

# 592
Мойта щерка живот и здраве ще я кръстя София

# 593
Норичка докато ти отговоря и ти си се сетила  Hug

# 594
josi_josi на мен ми харесва следните имена: Дария, Йоана, Кристияна, Карина, Калояна, Ивайла, Бориса, Симона и Алекса

# 595
  • София
Здравейте и от мен. Днес бях на преглед, всичко е наред с бебчо. По ехограф отговаря на 19г.с+5д., а аз според цикла съм 19 г.с.+2д. Тежи около 320 гр. Докторката има предположения за момче, но не беше сигурна. Тя и с Ади така предположи, ама ..... Явно ще разбера пола чаааааааааааак на ФМ на 24.02 Хематомът от отлепването вече го няма и общо-взето всичко е ОК.
Само забравих да я питам за секса, че си бях наумила, но нищо - другия път. Нали ни забраниха като бях в болница 12 г.с. и се надявам вече да може. Между другото, предполагам,че вече няма проблем, но ще питам все пак. Иначе доколкото знам и аз проблемът е в свършването, защото може да предизвика контракции. Евала на sweetpie за откровеността.  Peace Аз в момента нищо не гледам, че само още повече ще ми тежи "забраната"

Zvezdi4ka_bs
, Ася Иванова ли води лекциите? Ей тая жена много ме кефи как приказва. Аз съм ходила на нейни лекции тук в София и мога постоянно да я слушам тая жена как приказва. Сега на 12.02 ще има при нас лекция и надявам се да успея да отида.

За зодиите - аз съм Рак и описаното от една мама за сина й (съжалявам, но не помня коя точно беше) напълно отговаря и на моя характер. Само че аз съм от юнските раци, а те са различни от юлските. Имам доста познати юлски и имаме прилики, но и доста разлики. Мъжете раци, които познавам не ме кефят особено, нещо не излизаме на глава с тях, но пък жените - повечето са печени. Определено мога да кажа, че сме доста чувствителни. Пасивни - това е по-скоро защитна реакция, поне докато опозная отсрещния човек. Иначе съм и доста наивна, ако мога така да го кажа. В смисъл, като почувствам някой близък, мога да му разкажа живота си от А до Я, а понякога не трябва.
Мъжа ми е овен, Ади е везни. Бебчо, живот и здраве, ако не родя бая рано (термин 02.07) при всички положения трябва да е рак и защо не и един прекрасен подарък за рождения ми ден (аз съм на 26.06)  Mr. Green

Друго не мога да се сетя за сега. Лека нощ от мен! newsm46 smile3524 Sleeping

# 596
Добро утро Hug
Да ви се оплача цяла вечер не можас да спя заради гадна суха кашица Tired  и сега съм като пребито магаре.
Щастлива жена това, че раците сте много наивни е много вярно или поне тези които сте в първата декада. Моя мъж е на 29.07 иначе вие сте нашата комбинация от рак и овен, но на обратно  Laughing
Сега отивам на ЖК и стискайте палци бебче да се покаже какво е

# 597
Добро утро, момичета!
Имам си две по-големи момчета, а сега на 3 юли очакваме с нетърпение и малката принцеса . След като до скоро се чувствах много зле, постоянно ми се гадеше и нямах сили за нищо, сега вече всичко е наред и мога да се наслаждавам на бременността си.
Аз съм Лъв, таткото Дева, момчетата Овен и Близнаци. Омесили сме се перфектно.Simple Smile Искахме малката да е Лъв, но пък забременях веднага и сега ще си имаме Раче.
Хайде, до скоро! Simple Smile stork-girl

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 09:44 от Flo_Rida

# 598
Добро утро, момичета! Колко много сте изписали за няколко дни, на мен не ми остава почти никакво време да ви чета. В последните дни имах много работа, направо  ми спяха тока. Tired Даже и днес съм на работа.. ooooh! Ама какво да се прави.
За колите, които се коментираха по-рано-имам книжка, но не съм карала от както съм я взела. Мисля да се запиша на някакви опреснителни курсове някъде и след това да си взема някаква малка количка, с която да си бръмча из улиците.  Иначе ММ има по-голяма и нея ще си я ползваме за извънградко.
За имената-не сме мислили още, но срещнах много хубави имена. Това ще е на по-късен етап.
От изследванията на микробиологията излезе това: Вл.секрет-Редуциран брой лактобацили,Гр/-/анаеробни кокобактерии,левкоцити . Лекарят ми изписа това:Polygynax 6 бр,-х 1 на 3 д,. Та това ако е гъбична инфекция, опасна ли е за бебето? Нямам никакви признаци за такова нещо и не ми се иска да вземам лекарства излишно та се чудя дали да не ги пропусна... Tired
И последно-все си мисля, че сега като дойде пролетта ще ми прекара много колело. Май в този период не е много полезно да се кара, нали? Outta Joint

# 599
  • Варна
Много нови щъркелчета и май все розови зърнах! Честито! Време е за преглед значи. Да прихвана и аз от розовото.
mama@cvety ти успя ли да се уредиш с розови гащи? Хайде чакаме новини!
VeryMe ей това е истинско двойно щастие! Хайде честито!  Heart Eyes
Mar_bella охх, много неприятно така.. А ти разчиташе на този преглед.. Нищо де, по-добре е специалист гастро да ти изпише нещо, ако е необходимо. Вземи си направление от личната, или пък се възползвай от допълнително здравно осигуряване, ако имаш такова.  Wink Ако не ме лъже паметта си се доредила с час за доц. Балев. Я сподели в колко се наредихте на опашката.
За секса - ние си правим. И съм "за" отвсякъде. Въпреки неудобството на някой пози и ограничаването на страстите никак не ми е труден финала, даже напротив. Докато ме пипнат и съм готова.  Embarassed И предния път така бях.
За пътуванията и на мен много ми се пътува и ходи някъде. Определено планирам една разходка за май, но в Бг, а дотогава ако може да си откраднем и един уикенд, ще видим. Липсват ми пътуванията, а с моя син трудно се получават, че хич не го свърта в столче за кола и напоследък почти не сме ходили някъде..  Confused

Общи условия

Активация на акаунт