Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако нямам апетит и имам гадене по време на бременност?
Какви са мненията за приемането на Деган по време на бременност?
Какви са препоръките за избор на детска количка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако нямам апетит и имам гадене по време на бременност?
Някои бременни жени изпитват гадене и намален апетит. Важно е да се консултирате със своя гинеколог относно приема на лекарства. Някои приемат Деган, но трябва да внимават с приема на лекарства по време на бременност. Винаги е добре да се консултирате с лекар преди да започнете прием на каквито и да било лекарства.
-
Какви са мненията за приемането на Деган по време на бременност?
Мненията относно приемането на Деган по време на бременност варират. Някои жени съобщават, че им е било предписано, докато други са получили различни съвети от своите доставчици на здравни услуги. Винаги се консултирайте с вашия гинеколог, преди да започнете прием на каквито и да било лекарства по време на бременност.
-
Какви са препоръките за избор на детска количка?
Изборът на детска количка е важен и трябва да се обмисли сериозно. Някои от критериите за избор на количка включват големи гуми, помпащи гуми, голям сенник, голям кош за багаж и противодеформационни дръжки. Важно е да вземете предвид нуждите на майката и бебето и да изберете количка, която отговаря на тях.
-
Какви са мненията за бебешките носилки, слинговете и носенето на бебета в слинг?
-
Защо някои майки започват да разглеждат колички за бебета преди раждането?
виж, фурми имам вкъщи, но не знаех, че са толкова богати на желязо!

затова ще си карам май на хапчета. Другият вариянт който измислих е да хапвам на ден по един жълтък и на пролет коприва (тате я готви много вкусно) пък колкото помогне-толкова
Честит рожден ден! С пожелания за здраве, любов и много спокойствие
хормоните ми полудяха... Сещам се за една песен на Марги Хранова: "Всяка надежда и мечта носи по мъничко тъга..." 

какви критерии да гледам ...