Нека зима вън да вее, ЮЛСКО слънце в мама грее - Тема 7

• 24 910
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
запис от мен.Леле 3дена не съм влизала и имам да чета 30 страници  Shocked включвам се по темата с колите. аз съм си активен шофер от както взех книжка тоест около 2008 и за да не се избием с мъжо за кола аз карам една корсичка от по новите с 4врати(ич не харесвам двувратките), а мъжо една октавия от новите.Сега е решил да ми направи подарък нова и по голяма кола и за сега съм се спряла или на туарег или на каптива(все скромни джипове), но май ми е малко неврозно с малка кола след като ме буторясаха и смляха предницата на октавията при положение, че бях спряла на стоп.Да не говорим че от каското още се чудят дали да я бракуват или да я правят  ooooh! глупаци големи.А само да шушна, че идеята да ми взима джип е и защото в деня в който видяхме двете чертички той си купи нов мотор и даде едно чувалче с парии сега се мъчи май да компенсира разхода.Сега се връщам да чета, че много имам да наваксвам

# 331
  • София
А само да шушна, че идеята да ми взима джип е и защото в деня в който видяхме двете чертички той си купи нов мотор и даде едно чувалче с парии сега се мъчи май да компенсира разхода.
Laughing Laughing Laughing голям хитрец мъжа ти  Laughing но джипчето си заслужава, ти не се дърпай много  Mr. Green

# 332
Titanka и ти си близо до нашите дати със на knick_knack. Дай боже всичко да е наред и да си раждаме дружно в Селена Simple Smile  Hug

Само да вметна, че моят термин е на 22.07 и също смятам да раждам в Селена, само че при д-р Минев.
Колкото до хемоглобина - моят - по тазсутрешно изследване - е 105. И хематокритът ми е под долната граница.
За мазането - с нищо не се мажа, но си купих 2 масла на Икаров и ще почвам, че гърдите ме болят и сърбят АДСКИ много. За стрии предния път се мазах с някакво евтино масло на Кокона Мама (по препоръка на лекаря) и нямам нито една. Но пък може и да е генетично, знам ли.
За кг - +1 съм! Ама и предния път бях така, а пък 5-ия и 6-ия месец качих по 5 кг. Mr. Green

# 333
elpet карала съм такава кола, просто наистина е самолет Simple Smile))
Има обаче страшно чувствителни спирачки, докато свикна направо се забивах Grinning Трудно се свиква. А как се свиква да гасиш и палиш колата е голям майтап хихихих, но иначе признавам е страхотна семейна кола! Добър избор!
mama angel поразгледай и сгъваемите корита, няма да ти се налага да надуваш и раздуваш басеинчетата. Гледах ги много са практични и имат много хубави цветове. Като кликнеш в чичко гугъл ще ги видиш Simple Smile Успех!

Последна редакция: ср, 05 фев 2014, 16:13 от delizabeth

# 334
Titanka и ти си близо до нашите дати със на knick_knack. Дай боже всичко да е наред и да си раждаме дружно в Селена Simple Smile  Hug

Само да вметна, че моят термин е на 22.07 и също смятам да раждам в Селена, само че при д-р Минев.
Колкото до хемоглобина - моят - по тазсутрешно изследване - е 105. И хематокритът ми е под долната граница.
За мазането - с нищо не се мажа, но си купих 2 масла на Икаров и ще почвам, че гърдите ме болят и сърбят АДСКИ много. За стрии предния път се мазах с някакво евтино масло на Кокона Мама (по препоръка на лекаря) и нямам нито една. Но пък може и да е генетично, знам ли.
За кг - +1 съм! Ама и предния път бях така, а пък 5-ия и 6-ия месец качих по 5 кг. Mr. Green

Момичета, аз съм в Селена при д-р Петрова, моят термин е на 20.07, но ще съм със секцио и знам,че ще бъде изтеглено малко напред Simple Smile

# 335
  • Варна
не помня кой вече беше, но писа че иска да си купува кола.

Аз. Ще сменям двувратата, именно с нещо по-подходящо за семейна кола. За Сценика се начетохме и наслушахме на много лоши неща в случай, че е дизел. Ако сме вземали да бъдел Бензин. Бога ми у Варна бензинки няма. Взех да се отчайвам вече. Минахме през сценика, после през пежо 307 СВ, после през Зафира, после през Мазда Примаси и все още съм без кола. Ще натискам мъжо, че не съм свикнала така, активен шофьор съм от 5г. Ако трябва ще ходим до София. Както казвам търсим кола, която да побира семейство с 2 деца и багаж за 10 дни на по-разумна цена. Не е лесна задача.
На вас безаварийно - страхотна е! Да я напълните с дечурлига. travel

Mrs Raven истината е, че трябва да се престрашиш и ще свикнеш за няма и 2 седмици. Няма нищо сложно. Аз като се сдобих с кола първо обикалях квартала, после и съседните квартали и така един ден изпуснах да се престроя на един ляв завой и се озовах в центъра в час пик и вече бях шофьор.  Mr. Green

mama angel аз в началото често го къпех над леген. Не виждам смисъл от басейн. По-труден е за почистване мисля. Пък и я виж как блажено ги къпят в мивката - http://www.youtube.com/watch?v=OPSAgs-exfQ .

# 336
Иха ставаме все повече и повече  newsm68
Като се постопли времето може да си направим Пловдивска среща Simple Smile

# 337
  • София
Момичета, нямам време да ви изчета сега, изписали сте мнооого, но минавам да се похваля с розови гащи и да помоля Мимето за един розов щъркел и за мен Simple Smile

p.s. И да ви кажа, че съм ужасно щастливааааа  newsm44

# 338
josi_josi Честито! И все по-щастлива за бъдеш   bouquet

# 339
Момичета, нямам време да ви изчета сега, изписали сте мнооого, но минавам да се похваля с розови гащи и да помоля Мимето за един розов щъркел и за мен Simple Smile

p.s. И да ви кажа, че съм ужасно щастливааааа  newsm44
Честито ви мома и от мен, само да ви радва Simple Smile  newsm18

# 340
  • Телиш/Плевен
josi_josi, честито и тук! Hug
Честито и на останалите мами с хубави новини - кой за пол, кой за кола... Mr. Green Чета по диагонал, че много бързо пишете. Като гледам, темата е почти преполовена вече и е пълна само с хубави новини, което е страхотно.  bouquet Все така да сме!!!

# 341
  • София
не помня кой вече беше, но писа че иска да си купува кола.
Аз. Ще сменям двувратата, именно с нещо по-подходящо за семейна кола. За Сценика се начетохме и наслушахме на много лоши неща в случай, че е дизел. Ако сме вземали да бъдел Бензин. Бога ми у Варна бензинки няма. Взех да се отчайвам вече. Минахме през сценика, после през пежо 307 СВ, после през Зафира, после през Мазда Примаси и все още съм без кола. Ще натискам мъжо, че не съм свикнала така, активен шофьор съм от 5г. Ако трябва ще ходим до София. Както казвам търсим кола, която да побира семейство с 2 деца и багаж за 10 дни на по-разумна цена. Не е лесна задача.
На вас безаварийно - страхотна е! Да я напълните с дечурлига. travel
за дизела на сценика и ние чухме, но да ти кажа след като купихме колата  Blush  както писах, ние с мъжа ми не сме наясно с колите и просто извадихме луд късмет с тази и нейното състояние, слава богу. гледахте ли по сайтовете, ако трябва д е от друг град, аз се бях навила за една черна същата да се занесем до плевен, но видяхме тази и си я взехме веднага.
за пежо 307 СВ- наш приятел има, който пък си е запален по колите, та според него, на този модел проходимостта в зимни условия не е добра, както и разхода й ако е на бензин. иначе за друго е пушка, както и за 3 години е дал само 100 лв. за поддръжка, при положение, че е купена на старо, т.е. откъм ремонти излиза евтино. дано ти е от полза това инфо Peace

josi_josi, честити панделки   bouquet

# 342
А само да шушна, че идеята да ми взима джип е и защото в деня в който видяхме двете чертички той си купи нов мотор и даде едно чувалче с парии сега се мъчи май да компенсира разхода.
Laughing Laughing Laughing голям хитрец мъжа ти  Laughing но джипчето си заслужава, ти не се дърпай много  Mr. Green
Хич даже не се и дърпам, но не мога да реша кое ми е по симпатично от двете, иначе ако зависи изцяло от мен аз бих си взела файтон, но ......... подръжката ляга МНОГО дебело и мъжо ме отряза.
За стрии аз се мажа с едно кремче с тигрова трева и при моята мега суха кожа върши чудеса.
За имената понеже най-вероятно чакаме момиче, но събота ще стане ясно ако не се скрие искам да е нещо с И и някоя мама беше казала Иглика страхотно име, но май мъжо няма да одобри, но пък знае ли се.Иначе каката е Светослава и както си мислех, че няма имен ден се оказа, че има два един път декември един път февруари  Laughing , а за име за момче изобщо не съм мислила.
josi_josi страхотни новини честита розова панделка
За колички аз май пак ще си взема бертони карера, трикола гумите не се помпят, но е като танк минава от всякъде, удобна и много маневрена.
http://detski-magazin.com/detski-kolichki/1196-carrera-bertoni-2 … -sunny-city-.html
Катто цяло обаче количката няма да е скоро.С каката която е юлче взехме количка средата на септември, че беше голяма жега и излизахме само вечер за по кафе или хапване някъде и си яя разнасях с кошчето за колата
Относно мазането на юлските бебета коконата я мажех с лосион и към втората седмива само стъпалата с олио, защото почнаха да се белят, но за мен беше немислимо, за нея да ползвам олио при положение, че аз мога да пукна ако се намажа с олио
За слинговете аз съм малко против бебче да свикне все да е "залепено" за мама.Моята кокона беше и още си е адски гушлива, но като бебе никога не е носена на ръце още по малко дундуркана, за сметка на това най-обичахме да спим аз по гръб тя по корем върху мен
Много се отплеснах това от мен за сега  bouquet

# 343
Дойдохме си на "женската тема" аз карам голфче 2003г и задължително е автоматик и сега заменяме стария джип с по-новичък- Тойота ленд круизер 2007г пак аутоматише.

# 344
alek_stz количката изглежда много хубава и удобна.

Общи условия

Активация на акаунт