Нека зима вън да вее, ЮЛСКО слънце в мама грее - Тема 7

• 24 928
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Служебните на мъжо са туарег и файтон, от там се влюбих във файтона, но както вече казах подръжката му е много солена, а и той като шоферче каза, че за лична кола при нашите финанси тоарега е по добрия вариант.Иначе за стотен път аз съм влюбена във фаетона то не кола то извънземен кораб“Попринцип е автоматик, но има и режим на ръчни скорости, спортен режим на каране, стандартен, 4 по 4, седалките се затоплят зимата , а лятото охлаждат и въобще има 1001 глезотии  txtloves  уникалната кола
Блейзи не го мисли толкова аз нямам апетит почти не ям и качвам от въздуха,с предната си бременност не разбрах, че съм бременна, а тази ми се спира тока и пак съм по добре от доста от момичетата тук.Не го мисли и се наслаждавай на момента
Вземи си туарег ако питаш мен аз имам от 4 години и не мога да си представя даже да я сменя много лесно се кара и е много удобна поне за мен е така   Peace
Оставила съм ММ да ме изненада Simple Smile тоарега определено се кара лесно, но и каптивата не е лоша. Което от двете ми вземе аз няма да му се разсърдя

# 361
  • Варна
Калата гледах тойотите ама нещо не ми допаднаха на външен вид

Дори и Тойота Корола Версо?  Heart Eyes На мен много ми харесва, само не ми е по джоба.

delizabeth  Heart Eyes Много сладко.  Heart Eyes

ninka_76 бързо да те пускат и да си почиваш и пазиш.  Hug

# 362
Да ви се похваля какво му купих на нероден Пиперко  Laughing
Ама толкова сладички нещица има, че направо....
Скрит текст:

Страхотно е Simple Smile Ако разбереш от къде пиши Simple Smile

# 363
Да ви се похваля какво му купих на нероден Пиперко  Laughing
Ама толкова сладички нещица има, че направо....
Скрит текст:

Страхотно е Simple Smile Ако разбереш от къде пиши Simple Smile
Като се прибирах от работа му го взех от едно магазинче в Шумен. Имаше и още едно такова, но беше по-голям размер. Моето е 56, а другото е май 76. Имаше и с друг надпис, нещо от сорта, че иска сестричка хихихихи

# 364
Мерси, малко ми е далечко Simple Smile аз нещо се бях заблудила,че са ти го подарили Simple Smile

# 365
Мерси, малко ми е далечко Simple Smile аз нещо се бях заблудила,че са ти го подарили Simple Smile
Ако не ти е големичко 76 мога да ти изпратя другото, но нямаше други сини ръкавички, пиши на лични, ако искаш. Ще ти снимам и другото от самия магазин, близо е до работата ми, така, че не ми е проблем да ти го изпратя.

# 366
Аз гледам за високо проходими джипове и в същото време да е с добра возия, хубави са градските джипове, но не стават за планина, а както писах започвам строеж и така. А на работа си ходя с голфетката

# 367
Ако не ти е големичко 76 мога да ти изпратя другото, но нямаше други сини ръкавички, пиши на лични, ако искаш. Ще ти снимам и другото от самия магазин, близо е до работата ми, така, че не ми е проблем да ти го изпратя.
Мерси мила, ще се разтърся тук или онлайн Simple Smile

# 368
не наистина нямам нужда от сгъваемо коритце,хигиената и подръжката си е пак същата ,и в двата случая мия коритото преди да го къпя.Тя ще си е постоянно напомпана ,а си имам и помпа.

# 369

Дори и Тойота Корола Версо?  Heart Eyes На мен много ми харесва, само не ми е по джоба.
Мира в случея говоря за джипа, но и като цяло Тойота не е моята марка
Калата да определено аз съм се насочила по скоро към шосеен джип, а на теб и с тези строежи в планината определено ти трябва нещо високопроходимо Simple Smile но пък като завършите със бунгалата и басейна( нали щеше да има и басейн Simple Smile) ще ви посетим да направим малко оборот  Hug

# 370
Добър вечер  Hug
И аз да се включа в ,,дамската" тема- явно съм единствената която си предпочита малка и двуврата кола  Crazy много си ми е удобна,а пък и аз карам само градско, пък мъжо да си ползва голямата семейна за куфари и багаж т.е. мойта си е моя, а неговата - обща  hahaha ама кой как се уреди
За мамите който не са се престрашили все още ще ви разкажа моя случай:
Навърших 18г. през 2006г  и въобще не мислех за курсове,майка ми ме записа едва ли не на сила до този момент не бях и сядала зад волана.Както и да е взех ги от втория път и казах ,,аз няма да карам" и така...мъжа ми ми купуваше кола след кола,но аз все успявах да надвия и ги продаваше, НО роди се детето,тръгна на ясла,а аз на работа. Когато се разболя свекър ми (овен  Mr. Green ) взимаше детето от нас да го гледа и мен оставяше на спирката на -15градуса. Прибирах се премръзнала, кашляща и с хрема и той отсече време е да почнеш да караш-не го взех на сериозно и загърбихме темата,така за рожденият ми ден се появи една опел корса 1999г. беше в лош външен вид и пак казах че няма да карам. След 2 месеца беше пребоядисана и със цветя,точно както исках и вече нямах избор качих се 2 пъти с ММ но мн. мрънкаше и реших че сама ще е по-добре и тръгнах от едната ни къща към другата което е само на право  Joy накрая реших че ще ходя с нея на работа,но толкова ме беше страх да мина кръговото на сточна гара...е ,минах го и цяла седмица слизах пред работата със треперещи ръце и крака пушех 2 цигари и чак тогава се успокоявах и влизах Mr. Green А сега няма слизане от колата  Heart Eyes

Дори и Тойота Корола Версо?  Heart Eyes На мен много ми харесва, само не ми е по джоба.
Мира в случея говоря за джипа, но и като цяло Тойота не е моята марка
Калата да определено аз съм се насочила по скоро към шосеен джип, а на теб и с тези строежи в планината определено ти трябва нещо високопроходимо Simple Smile но пък като завършите със бунгалата и басейна( нали щеше да има и басейн Simple Smile) ще ви посетим да направим малко оборот  Hug
Това с бунгалата и басейна съм го изпуснала и аз искам резервация  Mr. Green

# 371
Здравейте, мацки!
За мазането - аз сега се мажа с олиото на Бочко, преди купувах бадемово масло на Икаров. Кожата започна да ме сърби - преди нямах такива проблеми, ама май наистина момичетата изцеждат повече майките си. Wink
Днес бях на преглед по ЖК и не останах особено доволна - докито беше много пестелив на обяснения, ПКК, урина и секрет следващата седмица каза да ги пусна. От 20 г.с. да започна да бия Фракси през ден. Записах си час за ФМ на 06.03 в Света Петка.Тогава ми се пада и ЖК. Явно ще си ходя и на частно, че така няма да изтърпя. Бил страшно добър, загрижен и т.н.и т.н. - сигурно, ама в Надежда като му цакам по 50 лв. на преглед...

# 372
  • Ispania
Какво напрахте вие hahaha ?30 страници!
4естито на вси4ки ,които ве4е знаят пола на беб4етата си  bouquet.
Добре дошли на новите моми4ета!

# 373
  • София
Привет момичета!
Благодаря ви за поздравленията. По темата с колите няма да се включвам, тъй като не мога да карам, обаче как се возяяяя  Laughing
Имам питане за количките. Аз тотално се обърках от съветите на опитните мами и взех че си харесах по красота ( и то толкова, че почти нищо не може да ме разубеди). Може ли мнение?
И съм ядосана, защото ММ ми твърди, че била момчешка, защото е зелена, а за мен зеленото е по- неутрален цвят, ама не можем да се разберем.... Както и да е, аз навия ли си го на пръста трудно се отказвам, ама все пак - какво ще кажете?
http://www.bebe-best.com/tutis-bebeshka-kolitchka-zippy-sport-le … leno-p-55592.html

# 374

Общи условия

Активация на акаунт