Нека зима вън да вее, ЮЛСКО слънце в мама грее - Тема 7

• 24 919
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Josi, количката е много красива, за мен изобщо не е момчешка, по-скоро бих казала универсална като цвят, колкото е за момченце, толкова е и за момиченце.
Аз обожавам зелено, дори едната, която съм харесала е в бежово-зелена гама.
diana_hv, страхотна идея за срещата. Много ще се радвам като се постопли времето и отминат вирусите да си направим една среща момичета от Пловдив.
И да ви се оплача, от няколко дни съм с такава хрема, не мога да дишам, особено като легна. Слагам си само Стеримар или Куикс но май няма особен ефект.
А за мазането, сестра ми ми подари за Коледа олио против стрии на Weleda, страхотно е, тя каза, че било много добро и балсам на Палмерс като стане по-топло времето.

# 376
Мам@ Цвети ами сега остава да чакаме калата да обяви проекта за успешно завършен и може да направим една среща на юлки при нея  Party
Хриси за запушен нос моя лекар каза, че вечер мога да ползвам олинт, но е желателно само вечер и само по едно впръскване, но на мен ми стига до сутринта, а през деня се оправям някак си без капки

# 377
Привет момичета,във сайта на CrazyBabyFashionBoutique има страхотни бодита с надпис по желание всякакъв размер,памучни бели с къс или дълъг ръкав,за по големи дечица има и тениски 13 лв е бодито с доставка,поръчвала съм доста пъти и съм много доволна,разгледайте и вие

# 378
  • София
привет момичета. Изпуснала съм половин тема за 4 дена, нямам възможност да чета назад, така че ще се включвам от тук нататък. Надявам се всички да сте добре  Hug

# 379
Боже какво направихте вие момичета   love001 аз през два дена заглавия трябва да търся  Joy

Вие ме разбихте докато спорехте време ли е да обсъждаме колички за бебчетата ЕДИНОДУШНО почнахте колички за мама  newsm10 това се казва - Женска му работа!

Да помоля само мамчетата когато разберат пола и ни го съобщават слагайте едно  stork-boy или stork-girl в поста си и няма нужда да си играете да ми пишете аз гледам всичко  #Crazy Но като е щъркелче няма да го изпусна, а иначе не е гаранция  newsm78

P.S. ох че хубаво ме подритва моята мома тази сутрин   Kissing Heart

# 380
Момичета, как се справяте със самотата вкъщи. Аз не искам и не мога да стоя сама, а и не мога да излизам, заради серклаж...Направо ме обзема страх. Някой, ако е имал такива моменти, моля да сподели. Мерси... Simple Smile

# 381
Здравейте отново и от мен, и второто ми детенци ще е  stork-boy да са ни живи и здрави бебоците...

# 382
Момичета, как се справяте със самотата вкъщи. Аз не искам и не мога да стоя сама, а и не мога да излизам, заради серклаж...Направо ме обзема страх. Някой, ако е имал такива моменти, моля да сподели. Мерси... Simple Smile

Съчувствам ти искрено, аз бременна не съм го преживявала още, но с малко бебе си е пак същото.
Аз за това не искам да излизам болничен, че все пак си е разнообразие ходенето на работа. Мога да препоръчам да се занимаваш със себе си. Маска на лице/, маникюр/педикюр и прочее имного позитивни мисли. Виж, ако искаш, има хубави клипчета за йога медитация. И най-важното, не се отдавай на тежки мисли, че е страшно Hug

# 383
Всеки е различен, аз пък много обичам да си оставам самичка в къщи и да си шия гоблен, да гледам ТВ. Ама като казвам сама имам в предвид с две кучета де с тях си приказвам  Mr. Green

# 384
Аз освен с рибите нямам с кого да си говоря...Гоблена ме изнервя, а още колко много време има до финала... newsm78

# 385
  • Там някъде
Добро утро, момичета! Ама вярно много бързичко се изписват темите Simple Smile Калата, на нас ни трябваше восокопроходим автомобил и края на 2012 взехме Тойота Рав4 и сме адски доволни. Работата на ММ е свързана с доста обикаляне из София и околността и е много доволен от колата. Аз като се престраша да карам градско ще споделя мнение Mr. Green
Иначе днес съм на ЖК на обяд да видим док какво ще каже, дали сме пораснали Crazy
Момичета, а вие бельо за бременни започнахте ли да си купувате и ако да - откъде? Нещо бях чула, че сутиените за бременни не било хубаво да са с банели?, но не съм сигурна? Ако може да споделите отзиви.....
lokosff , а защо не пробваш с книги. Мен поне това е нещо, което страшно ме разпуска.

# 386
  • Телиш/Плевен
Боже какво направихте вие момичета   love001 аз през два дена заглавия трябва да търся  Joy
Ако искате може ние да ги измисляме. Laughing Аз не съм много добра в римите, но предполагам, че има някоя и друга мама, която би могла да сътвори нещо. Blush

За стоенето вкъщи - и на мен ми харесва. Имам котка и никога не ме оставя да скучая. Heart Eyes Иначе по принцип съм си домошар и предпочитам да си стоя вкъщи, отколкото да излизам някъде. Обикновено чета книга или гледам филм, понякога си пускам и някоя игра... Зависи от настроението.

И да кажа нещо на Щастлива жена - с нов (стар) профил съм във Facebook и снощи аз ти пратих покана за приятелство. Ще се радвам когато имаш време да ме добавиш отново и в групичката ни. Hug

Усмихнат ден, тумбачета! Hug

# 387
  • Бургас
Привет момичета!
Благодаря ви за поздравленията. По темата с колите няма да се включвам, тъй като не мога да карам, обаче как се возяяяя  Laughing
Имам питане за количките. Аз тотално се обърках от съветите на опитните мами и взех че си харесах по красота ( и то толкова, че почти нищо не може да ме разубеди). Може ли мнение?
И съм ядосана, защото ММ ми твърди, че била момчешка, защото е зелена, а за мен зеленото е по- неутрален цвят, ама не можем да се разберем.... Както и да е, аз навия ли си го на пръста трудно се отказвам, ама все пак - какво ще кажете?
http://www.bebe-best.com/tutis-bebeshka-kolitchka-zippy-sport-le … leno-p-55592.html

josi_josi, това е количката, в която и аз се влюбих и абсолютно същия цвят. Сега обаче търся в кой магазин мога да я видя и реално, защото е друго да се гледа в нета, друго е да се изпробва на място. Ти къде я гледа? Би ли споделила. И цвета изобщо не е "момчешки", напротив неутрален е според мен и много свежа комбинация.

# 388
  • Варна
Имам два сутиена на Триумф за спорт. Без банели, но стегнати и с широки презрамки. Много са удобни. А след като родих си купих и сутиен за кърмачки пак на Триумф. Добре, че не го направих преди това, тъй като именно като дойде кърмата промених още веднъж размера.

Josi_josi, количката е с всички екстри. Много добър избор.

Plesure, добре ли си изкара?

За стоенето вкъщи и аз обичам. Това, с което се занимавам е да чета книги. Толкова не съм чела през живота си. Бях доста не сериозна като тинейджър. А като студент едва смогвах за изпити, какво остава за книги. Намерих си и няколко учебника от училище, та и тях препрочетох. Друго си е да ги четеш сега, някак с други очи. Гледам и много дискавъри и ей такива. Абе направо ново образование. Като някоя енциклопедия съм станала. Но ми е хубаво и интересно.

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 10:33 от Lady April

# 389
Привет момичета,във сайта на CrazyBabyFashionBoutique има страхотни бодита с надпис по желание всякакъв размер,памучни бели с къс или дълъг ръкав,за по големи дечица има и тениски 13 лв е бодито с доставка,поръчвала съм доста пъти и съм много доволна,разгледайте и вие

Много благодаря за информацията, наистина има страхотни надписи.Бъдещата леля вече каза какво ще вземе/Най-обичам леля да ме глези Simple Smile / Simple Smile

lokosff, аз като имам време правя картички Simple Smile Накупих си печати и мастила и моливи и си ги оцветявам и после подарявам като има повод Simple Smile Правя и сатенени цветя за брошки,обици или пръстени Simple Smile Научих се и на една кука да плета цветя Simple Smile В интернет има толкова много идеи, че нямам търпение да имам повече време, за да си майсторя..... ама май няма да е скоро Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт