Нека зима вън да вее, ЮЛСКО слънце в мама грее - Тема 7

• 24 874
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • София
VeryMe супееер, много се радвам за теб!!!  Grinning Heart Eyes да са много здравички бебоците! мног ое сладко двойка момиче и момче близнаци, в нашата махала има две двойки, страшни сладури - момченцата едни такива като отнесени от вихъра, девойките целеустремени и само ги подръпват, един вид, ей ти къде се улиса, идвай си тук при мен да си играем, и много задружни, страшни сладури!
Mrs Raven страшни мерки на беб  Mr. Green Heart Eyes
Avencis  на дребния е такова леглото - беше кошара, а сега е на детско-юношеско. според мен си е супер като избор, кошарката се люлее. на нашето обаче му изхвърлихме кошарата, нещо се прецака, след като го разглобихме, да премине на по-голямата версия, та сега така или иначе май ще купуваме легла и за двете, но още не знам какви Tired
Monik@ и diana_hv завиждам ви за смелостта - много яко ми изглежда скачането с бъднжи и да летиш с парапланер, но аз уж не съм шубе, все пак се опасявам че в последния момент бих могла да се откажа. моя приятелка е също фен на такива спортове, и някъде преди 2 години докато бяхме на едно обучение, ходи в един град не много далече от амстердам да прави in-door ski-diving (не съм сигурна напълно дали така се пишеше), на което после гледах клипа, голяма тръпка  Laughing
bebe2 много интересно това за вашата фамилия, нумерологията ми е малко мътна, имаш ли някакво обяснение на "тази случайност"?

MAMA_SANCHO аз по повод на твоето хоби, се чудех какво да им вземем на нашите младоженци, макар че може да решат и парички да им съберем, напоследък често се случва, а и така те сами ще могат да преценят за какво да ги използват. щеше ми се нещо все пак за спомен да имат де, ама нямам мн идеи Rolling Eyes

# 526
  • Бургас
Здравейте юлски мами,
  Мимоза2   bouquet Честит Рожден Ден! Пожелавам ти здраве, любов и късмет
Да цъфтят в живота ти като вечен букет!
  MAMA_SANCHO и аз като теб съм запалена по сватбените украси и артикули. За сватбата сама си  организирах и измайсторих всичко, като се започне от украсата, поканите, букета, подаръчетата за гости, та дори и измъчих видеооператора със оформлението на дисковете. Но това си ми е страст и хоби от доста години.
   Сега в главата ми се върти как от дрешките за изписването на бебчо ще си измайсторя една "торта", даже вече си я представям и как точно ще изглежда  Grinning. Дано всичко само е наред, бебо да се роди живо и здраво и аз да съм добре и ще си направя запомнящо се изписване от болницата.
  VeryMe поздравления за страхотната новина!
   За креватчето и аз си мисля да вземем от трансформиращите се, но само да видя къде ще го побираме - за сега живеем с девера ми и докато той не си оправи апартамента и не се изнесе ( което се съмнявам дали ще стане преди да родя  Sad ), няма как да направя отделна стая на детенцето и ще трябва да си е при нас.
   Plesure, снимките са уникални. Друга моя идея е също да направя фотосесии, първо за себе си (може да си го направя като подарък за рожденния ден), после на бебето и накрая всичко това, да бъде оформено като филм за спомен.
   Стига толкова съм се отпускала да пиша за сега  Laughing

# 527
elpet, обяснявам си го както най-ми изнася: срещнала съм правилния човек, с който ще си отгледаме прекрасни деца щом като е такава хармонична картинката family Laughing

# 528
  • Варна
VeryMe, страхотна новина! Щастието ти от сбъднатото желание ме развълнува и мен.  Hug

Мимоза2, честит рожден ден. Пожелавам ти здраве и сбъднати мечти.

Plesure, познавам работата на Калина много добре. Страшно много мои приятели и познати си правиха фотосесии. Страхотна е! За Варна има и още една много добра фотографка Олга Ташева, както и Мама на Малена.

Около мен само някакви креативни хора - плетат, мартеници правят, украси разни. Мен хич не ме влече нищо подобно. Чак се чувствам с "кунки в гъзунки".  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Нямам никакво изразено хоби, освен пътуванията и опознаването на света. Но дестинациите, където съм била са твърде малко. Но пък "пътувам" много с книги и информация за държавите по света, политиката им, бита им, традициите им, и как са постигнали това, което са в момента.

Решила съм, щом разбера пола на бебето, да му изплета едно одеялце за количката.  Peace Да се пробвам и да видя дали ще ме грабне това занимание.

Трансформиращото легло - единствената причина, поради която се отказах от него е, че бързо ми омръзват нещата и не исках да се обвързвам дългогодишно с мебелировката. Много ми се иска през 3-4 години да променям детската стая, в зависимост от възрастта и интересите на децата, а и да им доставям разнообразие и по този начин. Но ще видим какво ще стане. С бебешката стая на сина ми нямах голям успех. Още спи при нас и стаята се ползва за склад. Играе в нея само ако имаме гостенчета и се затварят там с играчките. През останалото време в дневната при мен и нощно време в спалнята при нас. Но ни е много хубаво, много се радваме на тези моменти.

# 529
четохте ли това: Mr. Green

Какво би се случило, ако мъжете забременяваха?

- Отпускът по майчинство ще продължава две години... с пълно заплащане.

- Ще има лек за стрии.

- Естественото раждане ще остане в историята.

- Сутрешното гадене ще се класира като здравен проблем №1 на нацията.

- Всички методи за контрол на раждаемостта ще бъдат 100% ефективни.

- Децата ще бъдат държани в болницата, докато се научат да ходят на гърне.

- Мъжете биха станали нетърпеливи да говорят за ангажименти и отговорности.

- Няма да са на мнение, че близнаците са тоооолкова сладки.

- Куфарчетата ще започнат да се използват като чанти за памперси.

- Дрехите за бъдещи бащи ще станат модна линия.

- Мъжете ще остават в леглото по време на цялата си бременност.

- Ресторантите ще включват сладолед и туршии като основни предястия.

- Жените ще управляват света.

# 530
  • София
оф ще ме довършите, досега цвилих тука от възторг по повод коментара за "кунките"  Laughing много ми се върза с лафовете от една постановка, на която бяхме снощи и настроението от която още ме държи, голям смях падна  Mr. Green
bebe2 хм даже това звучи оптимистично, кой знае колко по-зле би било положението, ами ако и кърмеха...

# 531
Хахахаха  Joy Joy Joy bebe2 това ме разби просто.

VeryMe честита новина. Пожелавам ти много да те радват и да растат здрави и щастливи бебчета  dancing

Ето и моите предложения за заглавия на следващата тема:
"Сняг от валентинки наоколо вали, а в мама юлско сърчице тупти!"
"Любов наоколо витае, а юлско бебче в коремчето на мама си играе!"

# 532
Момичета, как се справяте с овладяването на хормоните или по-точно на "странните състояния" причинени от хормоните? Аз съм станала ужасно чувствителна и любвеобилна, а не раздразнителна, но това е сякаш още по-гадно. ММ замина за 2 дена в командировка и не мога да спра да плача. Знам, че нищо не е. Още повече, че друг път сме били разделени и за по седмица и никога не съм го изживявала така, но сега съм съсипана. Нищо не ми се прави, искам само да си дойде и това ми е в главата. Сигурно звучи смешно, но на мен ми е много, много гадно  Cry

# 533
Bebe2 тва мноо яко и вярно  Joy
Elpet ако мъжете трябваше и да кърмят щеше да е МНОГО страшно
Моник@ хич не е страшно това с хормоните.Мойто мъж всеки месец по две седмици е в София в командировка и това не е от вчера, а от почти година.Преди хич не се трогвах, а сега ми е адски криво като го няма и чакам с нетърпение да се прибере.Даже миналата събота по стечение на обстятелствата той замина на обяд, а малката вечерта беше на гости на баба си и дядо си ей щях да полудея сама в къщи и в крайна сметка една приятелка дойде в нас.Гледахме филми клюкарихме общо взето отрази ми се страхотно, а колко терсене ми беше преди това.Така, че моето предложение едно женско парти във вас и си 6  Grinning

# 534
Very me много хубава новина  Hug

# 535
  • София
Мимоза2, ЧРД! Да си изкараш най- хубавия празник!

VeryMe, ти си голяма късметлийка! Ще бъдеш най- щастливата мама! Simple Smile Много искрено се зарадвах като прочетох поста ти! Честито и от мен, да са ти живи и здрави бебоците!

# 536
  • Телиш/Плевен
Ето и моите предложения за заглавия на следващата тема:
"Сняг от валентинки наоколо вали, а в мама юлско сърчице тупти!"
"Любов наоколо витае, а юлско бебче в коремчето на мама си играе!"
Страхотни са! Heart Eyes
Аз вече имам 3-4 фаворита и нямам идея как ще гласувам. Laughing

VeryMe, честито за прекрасната новина. Представям си как се чувстваш. Heart Eyes

Мимоза2, честит рожден ден! Много здрава и обичана бъди!  bouquet

Хубав следобед, тумбачета! Hug

# 537
Момичета сложих вече анкетата, тези заглавия съм видяла ако някой е предложил и други да пише. Винаги мога да променя анкетата и вие да променяте гласа си!

# 538
  • София
Monik@ с дребния бая рев метнах да ти кажа, малко по-тъжен момент в някой филм и аз почвах като гайда... сега ми е смешно, ама тогава хич не ми беше... Confused сега като че ли не ми е баш така......

alek_stz сега видях че си от стара загора, много ви харесвам града (главната ви улица с липи бяха нали така, чистичко, подредено), а с него имам и особена връзка - мъж ми като се запознахме, работеше там. беше много забавно защото всеки петък за уикенда, аз стягах бохчата да пътувам към сз и колегите ми (бях постъпила на нова работа) бяха решили че аз съм си от там  Simple Smile

искам да ви кажа, че който става като караконджул в 4 сега е дроб, гледам ей така  Shocked за да не ми се затварят очите, а довечера сме на театър, как ще стане не знам....

предложенията за заглавие са мн хубави  Hug

# 539
  • Там някъде
Monik@, същата съм - чак на моменти не мога да се понасям. ММ е болен и спи в другата и снощи бях толкова нещастна от този факт, че не е истина. Като се събудих в 2.30 до 4 съм го мислила и страдала, а не е  като да е на светлинни години - от другата страна на коридора е. Понеже на него не му беше добре от сряда вечерта и вчера се чуваме през деня и той ми казва, че кашля мого и ще спи в другата стая и аз започвам: ама няма смисъл, ама нали сме в една къща, какво значение има къде ще спих (само и само да не спя сама)....Хем осъзнавам, че се държа безотговорно, защото е важно да не се разболявам, хем ми е адски тъпо да спя сама. Добре, че поне един от нас двамата разсъждава трезво (това не съм аз) и в крайна сметка той си спа в другата стая...

Общи условия

Активация на акаунт