Нека зима вън да вее, ЮЛСКО слънце в мама грее - Тема 7

• 24 861
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Елпет моторите са си моята страст не е верими  Hug
ай, прощавай  Laughing не е нарочно - имам оправдание, и аз станах твърде рано, беше 4 без 5, въртях се до 5 и станах да пия кафе, кукувица.... Rolling Eyes
и каквооо за моторите, казваш?  Laughing какви, къде карате и прочие - тези познати мисля че пътуваха до околните държавици също, някакви снимки с много яки писти постваха  Sunglasses
Добро утро мами, elpet малкия го бях спряла от коледа, защото съм трудна хихихи, не ми се искаше зимата да е на ясла. а иначе за строежа документите са по европроект, чоето изготвяне е тромаво иначе земята си е моя.
е това е добре, но имам далечно инфо, че и по европроектите доста неща искат, дано минеш бързо. а след колко време се очаква, да се почне самия строеж и колко се очаква да отнеме- понеже писа бунгала, те готови къщички ли ще са, дървени ли ще ги правите, изобщо ако ти се коментира това де, може да не може всякакви детайли да коментираш ? Simple Smile
bee_di пукам си на мъка, ама от работа не ми се отваря, блокират сайта някакви филтри...уф. довечера от вкъщи ще ги видя с кеф  Grinning Hug
Mar_bella пиши какво е станало с жк, стискам палци да успееш да се вредиш Praynig
MAMA_SANCHO какви сватбени джундужии, наострих уши, нали ще ходим през май на сватба Simple Smile

# 511
bee_di Страхотни красоти, останах без думи.Може ли да споделиш как са направени камъчетата и венеца Simple Smile а шишарките с перлите предполагам са с акрилна боя минати Simple Smile
Pleasure страхотна фотосесия Simple Smile Разгледах и фейсбука, наистина много талантлива фотографка Simple Smile И аз съм решила, ако всичко ни е наред да направя фотосесия като бебе Simple Smile

# 512
Добро утро мамчета    food010

Ако знаете какъв хубав слънчев ден се заформя по Пловдив

bdbaloni разбрах че имаме рожденничка Simple Smile Мимоза2 много да си щастлива и да те слушат вкъщи Simple Smile

И да ви запитам който смята да си купува креватче   newsm07  мислите ли че тези които се трансформират са добра идея? Гледах в хиполенд за 450лв. много красиво дървено което после става на легло и после на бюро та бебето може да го ползва докато завърши университета  Joy
И цената бива ли я че не съм наясно

# 513
 Мимоза2  nbirthday Пожелавам ти да си най-щастливата майка на света, винаги заобиколена от любими хора.

Леле, докато ви изчета и забравих по кои теми исках да пиша  Confused Преди време от чисто любопитство влязох в един форум на мами на които им предстои да раждат, примерно през Януари. Бях много учудена че са писали нещо от рода на това че са се разделили на групички и нещо не си се кефиха много.  И си викам на акъла... тия пък гледай ги, а ние к'ви готини над 100 юлски мами сме се събрали.  Иска ми се след време да си споделяме и от родилното снимки и после да си направим форум " Мами на юлски бебета"  Two Hearts

Относно колите и шофирането аз не мога да се оплача от ММ. Активен шофьор съм откакто съм взела книжка, но никога не съм имала собствена кола. Все на някой колата карам Simple Smile С ММ имаме Тойота и много си я обичаме. Преди живеехме на 5 минутки от неговата работа и той ходеше зиме и лете пеша, а аз с колата. После се преместихме и сега пак моята работа е по-далеч. Той реши да ходи с такси, а аз пак с колата, защото на него таксито му е 2 лв а на мен 4-5. Аз исках да ми вземе някаква буболечка за не много пари, но той смяташе че ще излезе голям разход да се поддържа още една кола. Обаче в последствие ни изпадна да купи едно дърто Ауди 89та година и сега той си карата таратайчица и аз пак кокона с тойотката Simple Smile Направо се чувствам разглезена вече. Не познавам много мъже които така безпроблемно си преотстъпват колите на жените.

Иначе майка ми се беше притеснила до кога съм щяла да шофирам, а аз и викам че докато ходя на работа ще шофирам. Иначе по-добре ли е да се бутам по рейсове и да чакам по спирки зимата. Да не говорим че до моята работа трябва да сменям 2 автобуса.

Като един типичен стрелец винаги съм обичала движението. Танци, разходки, тичане, кънки на лед, ролери, всякакви екстремни преживявания като скокове с бънджи, полет с пара планер. Преди да разбера че съм бременна ( а вече съм била) ходих понеделник и сряда на народни танци, вторник и четвъртък на фитнес. А освен това бях решила да спазвам Коледните пости. Малка точица е издържала на всичко обаче Simple Smile И като питах лекаря какво може и какво не и той каза че танци не може заради подскоците, а фитнеса можело но по-лекичко. И аз преустанових всичко. Сега ходя на водна гимнастика (много е забавно) и от време на време малко йога за бременни в къщи. И пак имам оплаквания от болки в гърба. Дали е нормално?

Дай боже всичко да е наред и да не ме карат да си седя у нас, че това много може да ме депресира. Разбирам мамите на които им се налага да си седят в къщи да не им е позволено да правят нищо натоварващо. В един момент каквото и да правиш ти се иска да си размърдаш малко дупенцето.

# 514
Хоп и аз дойдох от преглед, този път на хубав апарат в инвитро центъра. И какво мислите се оказа: На ЖК в кварталното ДКЦ, който мина в понеделник и ми казаха, че ще съм мъжка майка са видели на дъщеря ми пъпната връв! Мойта мечта и мойто шесто чувство са на път да се сбъднат и да си имам момченце и момиченце! newsm44 
Мимето 14 може ли да ми лепнеш две щъркелчета  stork-boy stork-girl, от кога чакам този момент  Hug Благодаря ти многоо  bouquet
Petq T при мен момчето тежи 157 грама, а момичето е 137 грама. В момента съм в 17-та седмица. Пък и докторите казват, че ако е по-голямо е по-добре, тъй че не се притеснявай грам.
Pleasure като ви гледах на снимката с малкия пумпал усетих онова единение, което може да съществува само между майка и дете, сякаш една обща енергия ви е обвила и ви предпазва от околния свят. Страхотни сте!
elpet не си сгрешила съвсем, аз също много обичам моторите, само дето преди време паднах лошо, после и брат ми, та сега само им се радвам от страни  Laughing
Avencis аз на сто процента ще взимам трансформиращи се креватчета, които са с люлка и с много чекмеджета и табличка за повиване, защото не искам да купувам скрин. Почти е сигурно, че ще поръчам ето такова: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4839&cat=105
И едно букетче   bouquet за Мимоза2 - Честит Рожден Ден и от мен!
diana_hv и мен ме боли кръста, преди ми се е случвало само ако мноого се натоваря, а за постите- аз мойте по това време ги хранех само с пакетче солети и то ако не го повърна, даже може би добре си направила, че си била на лек режим /аз също обичам да спазвам големите пости/ Щом си стрелец, пожелавам ти да не ти се налага да лежиш в къщи, защото аз за 4 месеца лежане сама в къщи почнах да се радвам на разходката до клиниката, а като видя жив човек и ми иде да го запрегръщам.
P.S. Леле много съм щастлива за пола  newsm76

# 515

MAMA_SANCHO какви сватбени джундужии, наострих уши, нали ще ходим през май на сватба Simple Smile

Ами сватбени букети за украса на коли,/букети за хвърляне, украса на шампанско, на чаши и свещи , украса на подаръчета, украса на кошници- сватбени кошници, късмети - всякакви дребошлъци в общи линии - много се запалих покрай моята сватба и ми стана страст.

VeryMe - честито Simple Smile

# 516
VeryMe Е това е най готиното Simple Smile хайде честито  newsm04  много да те радват бебоците

# 517
VeryMe и аз съм си харесала такова креватче само че искам моето да е тъмно кафяв цвят заради мебелировката из цялата спалня  даже на живо ги гледах много са хубави и практични най-вече....нямам търпение да тръгна по магазините за покупки  Crazy Crazy

# 518
# 519
VeryMe и аз съм си харесала такова креватче само че искам моето да е тъмно кафяв цвят заради мебелировката из цялата спалня  даже на живо ги гледах много са хубави и практични най-вече....нямам търпение да тръгна по магазините за покупки  Crazy Crazy
Ами то в пакостника май има и кафяво. Аз обаче моите ще си ги правя по поръчка, в момента сме дали поръчка за кухненски модул и ни казаха, че правят и абсолютно същите креватчета, като тези на снимката, тъй че ще купим всичко накуп. Ако искаш после ще ти кажа колко пари са ми излезли.
Mama Sancho значи ти си сръчко  Simple Smile Това си е цял занаят и е голяма красота.
BEE_DI и ти правиш страхотни неща

# 520
Здравейте коремчета!
Леле , докато ви изчета и забравих какво исках да напиша, не ми се сърдете ако пропусна нещо.  Rolling Eyes

Първо, Мимоза2, честит рожден ден!! Да си жива и здрава, обсипана с любов и щастие и много сбъднати мечти! newsm67  party041  newsm59

VeryMe: Леле , колко се вълнувам за вас!! Това е страхотна новина! Както би казала мама - с един куршум, два заека  Mr. Green Да си ти живи и здрави миличките и много да те радват!

bee_di: Мног си талантлива и търпелива! Страхотни неща. Ах ка се възхищавам на тези, които са толкова сръчни! Страхотно!

За креватчето: И ние с ММ обмисляме такова креватче. Една приятелка ползва такова и е много доволна. Освен това е много красиво. Аз ги гледах в Лабиринт. И е на два етажа. Първоначално бебо спи отгоре и после като почне да се изправя го смъкваме с матрака надолу и хоп ! Няма къде да бяха!  Crazy

Pleasure: Невероятна фотосесия! Толкова сте красиви!

Петя, не се притеснявай за бебо. Не е проблем, че е малко по-голямо. Аз моето честно казано не знам колко тежи, не са ми казвали досега. Може би ще разбреа на ФМ другата седмица и ще кажа.

Относно хобитата : Гледам всички правите все интересни неща. Моите хобита за съжаление няма как да си осъществявам през бременността и ми липсват и се побърквам на моменти. Аз се занимавах ..да речем полу професионално(казвам полу, защото съм изкарвала И пари от това, но аз си имам друга професия, а това винаги съм го приемала по-скоро като хоби) с танци(разбирайте почти всякакви) и акробатика. По едно време давах и уроци, но бързо спрях, защото не ми допадна. Освен това си падам по екстремните спортове - парапланер, скок с парашут, ски, сърф..моя страст! Голяма! От малка съм много активна и сега все едно са ми ударили шамар без всичко това. Голяма мъка ми е.

# 521
  • Там някъде
Честитоооооо, VeryMe!!!! Мале каква страхотна новина!
Plesure, снимките са невероятни, дали може да споеделих студиото където са правени (може и на лични)? Аз съм твърдо ЗА фотосесиите само да видим дали няма да приличам на слон след седми месец   Embarassed
Мимоза2, честито и от мен - много, много, много здраве и щастие!!!
Момичета, вчера на ЖК всичко беше ок, бебо е 400 грама, плацентата ми била "чудесна", изследванията също - доволна съм Crazy

# 522
Като си говорим за хобита, какво се чудите? На мен прочита от вчера до днес сутринта, всеки ден ми отнема около 2-2,5 часа. Всички се активираме да пишем и хоп, времето запълнено Laughing
Иначе за зодиите, аз понеже съм от заблудените вярващи, ми се ще да споделя. Аз съм скорпион, ММ водолей и дечко- стрелец. Т.е, воден, въздушен и огнен. Обаче, аз и ММ сме с асценденти водолей, пък малкия- близнак и така си ставаме 3-ма въздухари. Другото интересно е че аз съм на 09.11, малкия на 18.12 пък ММ на 27.01. И трите дати са последователни множества на 9 и са кратни на 3 ( и двете важни числа в нумерологията) и освен това в 3 последователни месеца. Сега на бебче термина е на 27, но тъй като ще е секцио, ако имам избор, ще го сложа на 21/07. Така ще е м/у двата знака и ще чопне по нещо, и все пак ще е кратно на 3.
Извинете че ви занимавам, всеки си вижда своята истина в нещата, но съм убедена че в моя случай е очевидно че няма как да е случайно Joy
А за другите хобита, аз също обичам да си правя неща. Примерно е добра и евтина идея да се купи глина и акрилни боички и може с минимум средства да си направим чудни бижута за нас или за подаръци. Аз работя в детска занималня, която съм превърнала в креативно ателие и е много много забавно.

# 523
  • София

Мерси за хубавите думи момичета  Hug

bee_di, имаш златни ръце!

за моторите - кумът ни е моторист, и цялата компания са мотористи, даже няколко момчета миналото лято взеха iron butt сертификат. На ММ много му се вдига адреналина, и, Слава Богу, не кара. Остава да опазя децата от хобито на кума, че той се е зарекъл на баткото мотор да му купува .. А мен си ме е шубе ..

За теглото на бебетата в момента - те не растат пропорционално. Тази седмица може да качат 100гр примерно, а следващата само 20.. И теглото им сега няма нищо общо с това колко големи ще са като се родят.

Мимоза2 nbirthday Желая ти много нежност, любов, красиви специални моменти и усмивки! Весело празнуване и много подаръци  Grinning

Avencis,  http://mebelikirev.com/детски-легла?product_id=64 ето такова е нашето легло, катоо можеш да си избереш цвят и дръжките на чекмеджетата. Аз много харесах едни сладки железни мечета. Доволна съм от леглото  сега за второто мисля да взема от същата фирма, но не трансформиращо, струваше в Лабиринт нещо от рода на 120 лв, та няма да давам много пари този път.

VeryMe,
честита ти мартеничка Simple Smile Много се радвам за теб!

Mrs Raven, ето тук са правени снимките https://www.facebook.com/KalinaMeSnima Мацката е много добра с децата. Като най-хубави се смятат сесиите на новородените, направени в първите 10 дена - когато спят най-много. Ники беше на 2 месеца и пак сесията отне близо 4 часа, да не споменавам, че опикахме половината реквизит че искаше да го снима гол. Много е свястна Калина и горещо я препоръчвам!

# 524
верими страхотни новини   bouquet
петя не вярвай много много на това с грамажа, на мен ми казаха, че малката ще се роди около 4,500-4,800 , а тя прсто е била височка иначе се роди 3,440
мимоза  nbirthday с пожелания за всичко наи-най-
Шапка свалям на мамите които могат да майсторят това онова, аз хем нямам нерви, хем съм с две леви ръце  Nerd
За хобитата отново едното стана ясно са моторите, а другото е кучето ми.Оправдание за всекидневни дълги разходки, когато времето го позволява.
Някой беше питал какви мотори и къде ходим.Мотора е един за мое съжаление ММ каза, че за всичко може да ми угоди само мотор няма да ми купи, а ако аз си купя да му мисля  Twisted Evil иначе пистови са били всичките.Учи ме да карам на една Yamaha R1,  а най-новата му придобивка е Suzuki K9.Живот и здраве след като родя съм се надъхала да покарам малко, но да отбележа аз карам само извънградско и то по ненатоварени пътища.Нещо градското не съм убедена, че ще успея да го одържа мотора.На фона на мойте 50кила с мокри гащи, а иначе мотор се кара много лесно, проблема при големите пистови мотори е при спирането и тръгването.Понякога е малко зор да запазиш баланса.За толкова години съм падала само един път и то когато спрях  newsm50 за мой позор на 50метра от гаража преди да го прибера. Така, че мамата която иска да вземе категория да я взима смело пък дори и само за да си я има в книжката .Иначе за ходенето обикаляме България по максимата опознай родината да я обикнеш, а и да бъдем честни пистовия мотор не е удобен за прекалено дълги разстояния за този който се вози..Планувахме една разходка до гръцкото море това лято, но ще пропуснем
Оффф пак много изписах.айде цунки и отивам да си разходя "котката" в това прекрасно слънце

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 11:59 от alek_stz

Общи условия

Активация на акаунт