Нека зима вън да вее, ЮЛСКО слънце в мама грее - Тема 7

• 24 868
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Това с колта е много гадно, аз днес имах среща в  центъра, та слизам аз опитвам да запаля и какво...спукано гърне, акумулатора ми паднал направо избих кочината.

# 496
  • София
За снимки в СФ съм много доволна от Калина ме Снима. Бременна сесия не си направих, защото не се понасях колко съм дебела и огромна. Но снимахме пумпал като беше на 2 месеца

Скрит текст:

Горещо ви я препоръчвам!

# 497
Боже мамчета не мога да ви изчета.....оставих ви за два дена и сте изписали повече от 10 страници  #Crazy Хехе няма лошо  Simple Smile Относно зодиите аз съм скорпион, а ММ е овен  Laughing термина ми е на 23.07. нямам претенции каква зодия ще е бебо, и пола все още не знаем на 100% само да ни е живо и здраво. Аз все още ходя от сутрин до вечер на работа  ooooh! чакам да дойде април и подхващам разходките около езерото  Wink Моето най-голямо хоби е да си майсторя някакви си нещица според предстоящите празници, но откакто съм бременна нямам желание за нищо, все гледам да си полегна, да подремна Grinning Надявам се да ми дойде и на мене силата вече във втори триместър.
В събота съм на преглед, надявам се да видим вече пола на бебо.
Лека нощ момичета и сладки сънища   bouquet

# 498
plesure уникални снимки! Винаги съм си мечтала да направя и на нашето бебче като се роди такава фотосесия. Даже съм си набелязала няколко тематики Wink има една социална мрежа пинтерест, там има страшно много идеи за снимки и по време на бременността и на новородени бебчета.

# 499
  • София
пчеличке, я дай линк

# 500
http://www.pinterest.com/search/pins/?q=baby%20photography&rs=ac&len=8
Има страшно много неща и идеи в тази соц. мрежа, не само за бременността, за храна, за интериор и т.н.

# 501
Здравейте момичета  Grinning Отдавна не съм ви писала, но нямаше с какво да се похваля или оплача  Wink Да ви питам помните ли колко тежат бебетата ви в момента, ако ви казват де. Моето се оказва, че върви доста голямо, което малко ме тревожи, не знам защо. За 18 г.с. било нормално до 200 гр., а то е 300 гр. Може би няма значение, знам ли.  newsm78
Не съм чела всички предишни постове, само видях, че споменавате шофиране. Аз продължавам да си карам, но това, което забелязвам е, че много се ядосвам и паля. По принцип когато шофирам се ядосвам, но сега особено  Close

# 502
  • София

едно ранно добро утро от мен и усмихнат ден  Hug
мимоза2, ако добре видях, днес имаш повод да си още по-специална   bouquet пожелавам ти да си много много здрава, спокойна, да те глезят, щастие, любов и всичко което ти сама си пожелаеш за рождения ден   bouquet
mama_angel стискам палци за консултацията и срещата ти с бебо днес, не се притеснявай че не го усещаш през цялото време, както и другите мацки са ти писали, сега е нормално да не е така. и на мен ми беше странно и ако можеше щях да ходя всяка седмица да си го гледкам на видеозон  Grinning
avencis, pleasure, уникални снимки, искам и аааз! с дребния така и не направихме точно такива, но някъде ако изровя имам едни от една приятелка с хоби фотография, която ни снима като беше на около месец, боже колко беше мъничък, като порцеланова кукла Simple Smile
petq T за грамовете на беб, док ми каза и сега и предния път много да не го мисля, понеже не било баш точно, важно е като размери да си върви добре. миналата седмица беше 240 гр според нея, ако ще ти е от полза Peace
veryme ти ли писа за моторите - уау, това е супер яко хоби! имам едни познати луди на тази тема, струва ми се адски адреналин. само 2 пъти съм се качвала, умрях от страх, но след това определено адреналина ми бше в пъти  Laughing
като казахте за хобита, аз май нямам много изявено такова - шопингманиак ама за дребния по-скоро, обичам да чета много, доста различни жанрове, за скучаещите мами ми хрумват някои идеи, ако не сте ги чели Peace обичам да гледам филми, макар напоследък да си крада време за тях рано сутрин с кафето, за да не преча на никой, часът на мама  Laughing иначе по цял ден съм пред компютъра в работата, кофти работохолик като цяло, и като остане време ровча по сайтове напред-назад, обичам да пътувам и то доста, и в бг и в чужбина, основно в европа съм била, да готвя, май е това  Rolling Eyes
bee_di какво майсториш за празниците? аз обичам да украсявам и да си създавам празнично насторение, но май съм не съм опитвала да си направя сама нещо.
kalata2011 малкия не е ходил на детска ли, или си е бил вкъщи? а за строежа, кураж, това с документите и ходенето по институциите сигурно е голяма хамалогия. на мен за прехвърляне на част от имот по дарение ми искаха и кътните зъби, направо ме разбиха - то скици, то планове, то данък то не помня вече, а декларацията беше потресна.... Rolling Eyes
alek_stz  Peace
пак стана дълго......

# 503
Добро утро мами, elpet малкия го бях спряла от коледа, защото съм трудна хихихи, не ми се искаше зимата да е на ясла. а иначе за строежа документите са по европроект, чоето изготвяне е тромаво иначе земята си е моя.

# 504
Добро утроооо  Peace да не казвам направо добър ден, че сме станали още в 5 и сега ми е едно заспало  Sad
Елпет моторите са си моята страст не е верими  Hug

# 505
И моичкия по едно време беше се запалил по моторите. Но не може да ми осакатява семейния бюджет

# 506
 Laughing калата това с осакатяването на бюджета ми хареса, но ние се запознахме покрай общата ни страст с моторите и като се замисля до преди да се роди детето, моторите бяха единственото общо между нас hahaha

# 507
# 508
  • Варна
plesure, уникална фотосесия и уникално сладко бебче!

Petq T, моето в 16+1 тежеше 150 гр., което според лекарката отговаряло на 17-та седмица (то и на снимката от ехографа си го пишеше). По размер на бедрата също върви с 1 седмица напред.

За колите, аз бях активен шофьор само в продължение на 2 години, но не съм се качвала да карам от поне 3. не е моето нещо това. Въпреки че съм внимателна (с изключение на паркирането, което ми е истинска катастрофа), много ми е изнервено и притеснено непрекъснато. С градския транспорт ми е много по-спокойно и така. Макар че признавам, че с бебе ще е по-добре с кола, но ММ ще ни кара. Имам чувството, че ако трябва сега да карам, ще трябва да се уча наново.

Днес успях да си запазя час при светилото по ФМ на Варна доц. Балев за следващата седмица. Тогава ще съм в 19+6 семица, но ние досега вървяхме с няколко дни напред, така че на практика ще съм в 20-та седмица.

Днес ще ходя и на ЖК и искрено се надявам док да ме приеме, въпреки грипната епидемия, защото отново изкарах много тежка нощ с болки. Не издържам вече.

# 509
Добро утро,

Ей че интересна тема сте започнали - аз съм влюбена в моторите от дете. Имах приятели които караха и съм се возила и усещането е - как да кажа - това са малкото  моменти в които съм се чувствала истински жива- но някак все не стигах до това да изкарам курсовете и да взема книжка.
Майка ми не искаше да ми помогне навремето защото съм била луда глава като дядо ми ( той е имал мотор и за времето си е бил доста луд , един от куриозите му е че си е разбивал главата пред Александър невски ) и ако зависело от нея никога нямало съм да взема книжка за мотор.
И някак все отлагах за догодина - а както знаете това накрая става един безкраен кръг.
И това лято след като изгубих страшно много неща- бебето ни, изведнъж над средното финансово ниво изпаднахме в яка криза , загубихме си почти всички спестявания и изобщо всичко се обърна наопаки и изведнъж ми стана криво че не съм го направила и дори мрънках на моя мъж и  той се съгласи - един от най- близките му приятели си купи едно малко моторче -50 кубика ( не че е истинска машина но  е добро начало ) ние го помолихме да ми помогне да се подготвя като за начало , за да не съм боса на курсовете ( вече си бях набелязала и школа и всичко ) и изведнъж той ни разби като отказа - моя мъж беше хипер изненадан защото реално нищо не му костваше а уж му е най-близкия му приятел от дете. Е аз не се отказах, но изведнъж изненадващо и за нас се каза че сме успели и съм забременяла и мъж ами каза а не докато не приключим с бебетата го отлагаме - аз се съгласих да го отложа, но до догодина ( ние искаме 3 деца и той искаше пак да го отложа с 4-5 години е да ама не ) и този път съм си обещала да не
се отказвам Simple Smile Малиии то стана едно дълго сутрешно излияние:-)

Plesure - страхотна фото сесия.

Петя Т - теглото измерено на апарат е относително - не се тревожи излишно

За майсторенето - аз обожавам да правя сватбени джунджирии, също страст са ми и гел свещите - уникално е да се правят - но има кофти изпарения когато разтапяш гел восъка  и тях също съм ги спряла за момента.

BEE_DI - прекрасни неща майсториш  bouquet

Мимоза2 newsm59 - пожелавам ти да постигнеш всяка мечта и да си безумно щастлива   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт